Британците, британците! - лека и накъмбърбачена - тема 43

• 15 931
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Ми Джо му го сложи по-нагоре  Joy
Аз - невинна обективна наблюдателка  Hug
Невинна, невинна, ама леко недоскив  hahaha Това не беше Рик и дик му, а онзи грозник - Юън. Joy

# 601
  • срещу двата комина :)))
Ване, е кво пък не ти харесва на Оуен  Whistling
ама нищо, де, не го харесвайте, така с Цец ще имаме повече за делене  Mr. Green

# 602
Да бееееее, сега като го загледах е Клайв  ooooh!

Нищо също става  hahaha

# 603
  • Варна
Ооооо, то и аз недоскив  hahaha Не бил Юън, а Оуен Simple Smile Нищо, все тая, важното е, че съм изрут  Joy
Гея,  Hug

# 604
  • в сърцето на един мъж...
Ей тва е братче, права е Андариел, дай им дикове и забравят мъжете да гледат Mr. Green

# 605
  • Ænima/Albuquerque
Въобще, стигнах до извода, че този форум е свърталище на порока и разврата в пълния му блясък на морално разложение, водещо до пълна личностна деградация и масов копулизъм.
А уж списват майки. Тцъ, тцъ...

Конкретно пък в тази тема има ТОЛКОВА много потенциални масови убийци със садистични наклонности и вампирска ориентация, че човек да го е страх перото си да подаде. За мръсницизма им не искам и дума да отварям.
Покрусена съм.
 Confused

Ъгаси, чак сега ли стигна до това умозаключение?  hahaha

# 606
Подозирам я, че не сега, но вероятно скоро се е покрусила  hahaha

# 607
Ване ,ти пък как видя ,че му е червен - зуумнала си ааааааа Mr. Green

# 608
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532 smile3532 smile3532

# 609
Сичките сте сексуални маниачки, вие, сичкитееее Joy Joy Joy

# 610
сМе Гея, сМе,
ти не се дели от Колектива, пък!  hahaha hahaha hahaha

# 611
  • Варна
Предлагам да ги пратим при Андариел на лагер. Трудово-възпитателен.
Да видят те мама дик има ли.

# 612
Ма моля ти се, Бумър, според форумската класация, аз съм извън класациите, не съм само сексуална маниачка ми и други работи Joy
Боги, къде ще е тоя лагер, ако е на студено, не съм съгласна, мога да съм си мръсница и у немско Flutter

# 613
  • Варна
Гея, не знам къде ще е, но определено няма да е в някой бардак. Все пак целта на превъзпитанието е да те извади от естествената ти среда  Mr. Green
Предполагам, че ще да е в някой отдалечен метох с обилно количество власеници и градинки за копане. За да се сюблимира пагубното въздействие на порока върху крехките женски плещи.

# 614
Въобще, стигнах до извода, че този форум е свърталище на порока и разврата в пълния му блясък на морално разложение, водещо до пълна личностна деградация и масов копулизъм.
А уж списват майки. Тцъ, тцъ...
Е без това няма как да станем майки все пак. Единствено Мария е сколасала непорочно да зачене според слуховете. Форума е една благородна инициатива, подпомагаща съвременната българка в борбата й за преодоляване на демографския проблем в милата ни рОдина. Мерси за фниманието!

Общи условия

Активация на акаунт