Британците, британците! - лека и накъмбърбачена - тема 43

• 15 931
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • Ænima/Albuquerque
Анджи, аз пък да си призная, хич не ти завиждам. Сега в Британско е студ, лед и камък се пука. Хич не е найс уедър за разходка.

Отвратително бих казала. Нек'ви 10-тина градуса, сравнени с нашите -3...  hahaha

# 541
  • в сърцето на един мъж...
Кхм, и при нас не е зле - само некви 6 ама поне пече слънце Mr. Green

# 542
  • Варна
Във Варна сме си към 8-9.  Rolling Eyes
И пак си ми е гадно. А Бритско е всеизвестно с гадното си време. Особено през май. /как намръзнах, няяяяяма да ви кажа/

# 543

Мечи с топчеста главица и награда, която не е за Здрач.  Mr. Green Не е ли умилителен?

ПП Нема да пцуете брит-времето. Докато не сте изкарали една английска зима на постоянна, повтарям постоянна стайна температура от 5 градуса, не знаете кво е Ад.

# 544
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хммм, тук е много приятно, до ей сега четох в градинката пред вкъщи, много добре ми беше, мисля следобед и до реката да се разходя Party. Такава топла зима не е имало, откакто съм повлякла краче към Средната Европа Rolling Eyes.

# 545
  • срещу двата комина :)))
честито на Мечо,
аз пък бях април и беше постоянно между 12 и 16 градуса и беше префектно  Heart Eyes

# 546
  • Ænima/Albuquerque
ПП Нема да пцуете брит-времето. Докато не сте изкарали една английска зима на постоянна, повтарям постоянна стайна температура от 5 градуса, не знаете кво е Ад.

Знаем, знаем.  Tired

# 547
аз пък бях април и беше постоянно между 12 и 16 градуса и беше префектно  Heart Eyes
У същинското Британско още не съм била, ако не се брои едната бира на гара "Виктория" между два полета, и не знам как е в дълъг период от време, но помня, че тогава си беше горещичко дори като за юли, особено сравнено с последвалото замръзване на матракулки в Скотско Rolling Eyes.

# 548
  • Варна
'Начи само аз съм случила кофти време, сори.

Мечо е покъртителен в яйцеглавостта си. Особено в комбинация с буйната растителност по долния ръб на черепа.

# 549
Не е яйцевидна, по-скоро многоръбеста hahaha

Почерпете някоя снимка де, не се стискайте Laughing. Отивам да правя кафе Grinning

# 550
  • Варна
малко ми прилича на долния край на щраусово яйце Simple Smile

# 551
Не е яйце!  Crossing Arms

# 552
иии Мечо се подстригал и замязал на чове, бе! В Британскко юни месец си беше топло, ама пък всеки ден валне за по 10 минути, колкото да ти провали разходката hahaha

# 553
Мечо е покъртителен в яйцеглавостта си. Особено в комбинация с буйната растителност по долния ръб на черепа.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Боги, такава масторка на перото си!  newsm10

Анджи, завид и от мен!

Много му големшки циците на Шон  Mr. Green hahaha

# 554
Докато аз се потя неистово над бройката си, вас хич ви няма четвъртъчно  Crazy

пп Шон е прекрасен като блондинка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт