Избор на столче за кола

• 430 864
  • 4 414
  •   1
Отговори
# 1 050
Здравейте! И на нас ни предстои избор на сточе от група 1. В момента има на добра цена в Амазон Maxi Cosi Axiss, няма го налично, но може да се поръча и да го доставят след това, не ми е спешно. Приемам предложения и за други столчета, като бюджета е максимум 300лв. Гледах и такива, които са комбинирани група 1-2-3, не знам дали са удачни  newsm78

# 1 051
  • София
То и Maxi Cosi Axiss не е удачно за 2 месечно бебе, ако ти трябва сега да си возиш бебето. Ако си имате кошница, а търсиш нещо за след 10 месеца, бих изчакала с покупката до тогава, намаления и други ще има.
1-2-3 за мен не са подходящи, материалите стареят, технологиите напредват, не бих ползвала 1 стол 12 години, предпочитам група по група, хем да пасват точно на детето.

# 1 052
Angel_Dust, ние кошница си имаме, аз гледам за след това. Axiss-а ми се стори удобен, до сега не е бил на такава цена в Амазон. Ще поизчакам още малко и ще следя темата   bouquet

# 1 053
  • София
Аз бих предпочела тоби, по-добър стол е. Каква толкова му е цената, че толкова те блазни(аз под 400 лв без доставката не го виждам) и като не е наличен, как точно ще го поръчаш?

# 1 054
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0063PWUEK/ref=dp_olp_n … amp;condition=new  Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item.

116 паунда е, ако го пусна с превозвач най-много да платя 30лв. за доставка до БГ, става 300лв. приблизително. Затова му се чудя толкова  newsm78

# 1 055
  • София
ми не знам, не е блестящо столчето, тобито е по-добре откъм сигурност... аз бих се оглеждала за оферти за него ако държиш на марката.

# 1 056
Ще се оглеждам и за Тоби, около черния петък може да изпадне някоя оферта  Party . Не държа да е Maxi Cosi, приемам и други предложения  Mr. Green

# 1 057
Момичета, да ви се похваля. От една седмица сме с такова столче:

http://detskisviat.com/9-25-kg/43-avionaut-glider-9-25-.html

Страхотно е. Много добре се закрепя за автомобила, а ние нямаме IsoFix.

# 1 058
Здравейте, аз толкова отдавна чета темата, че си мсилех, че лесно ще избера следващото столче, но ще помоля за препоръка Simple Smile Трябва да вземем 9-18 килограма, малчо е на годинка, още не му е съвсем умаляла кошницата, но е 12 килограма и ми се иска да вземем столче.
Принципно се бях спряла на cybex juno fix, или пък някое на Бритакс(кошницата ни е на бритакс и съм доволна). Сега гледах trifix, има го за 150 паунда в амазон. Мъжът ми предпочита да гледа напред вече, защото честно казано малчо не обича много да се вози в кошницата, само се чудя как да го занимавам, за да не плаче. Но аз съм навита и за някое, което гледа назад. Сега видях, че говорите и за макси кози тоби, добра е цената в амазон, но къде мога да ги видя в София? Отворена съм за други предложения, но според вас от сайбекса, бритакс трификс и тобито кое би трябвало да е най-добро, естествено мисля всички да ги пробваме, но все пак малко съвет няма да ми е излишен. Благодаря предварително

# 1 059
Trifix е страхотно столче. От Britax Kid Plus Sict бих взела по-новата му версия от тази година, за която Angel спомена. На мен този модел е доста обемист и неудобен ми дойде като сложим 2 отзад и по средата е ужасно да се пътува, а ми трябва мястото.
Този съм му хвърлила окото, но ще чакам оценката от крашовете догодина. С удължения колан до 25 кг много ми хареса... И е перфектен за хора търсещи група 1-2-3.
http://www.britax.co.uk/car-seats/car-seats/xtensafix

# 1 060
Ще се оглеждам и за Тоби, около черния петък може да изпадне някоя оферта  Party . Не държа да е Maxi Cosi, приемам и други предложения  Mr. Green
Придържам се към казаното от Angel. Този Аксис според показателите си в крашовете не е блестящ. Верно много удобно се върти, но до тамБих взела Britax King Plus или Tobi. Кинга на мен повече ми допада.
Ако ви харесва въртенето може да видите и Britax Dualfix какво ще дадат като резултат в тестовете и цаната му как ще върви.
Въобще новите столчета на Britax са страхотни тази година  Heart Eyes

# 1 061
Здравейте, момичета!

Моето момче скоро ще навърши годинка и е време да му осигурим подходящо столче за кола, че кошницата съвсем му умаля. Веднага се извинявам, че не успях да прочета цялата тема назад, и искрено се надявам да се включат мами с препоръки за подходящо столче. Ние държим на следните характеристики:
- група 9-18 кг,
- изофикс
- да има възможно най-голям градус на полягване, тъй като често ни се налага да изминаваме дълги разстояние и детето заспива в колата,
- и съответно да бъде комфортно за дълъг път (имам предвид ако има такива с „дишаща“ тапицерия или поне да не запарват, както и подпорка за главичката)
За сигурността няма да споменавам - мисля, че се подразбира от само себе си.
Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 1 062
sono_io, щом сте с изофикс, веднага ти препоръчвам Киди. )

http://www.kiddy.de/kindersitze/kindersitz-9m-4j/kiddy-phoenixfix-pro-2.html

с най-добрите показатели в АДАК за тази категория в момента

http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx

ca. 1 bis 4 Jahre, 9 bis 18 kg (I)
гледаш тази категория

# 1 063
А това столче на Киди би трябвало да го има в Хиполенд, нали? Имам и един глупав въпрос - и нашата кола има изофикс, всички необходимо за закрепване си идва със столчето, нали? Няма нужда от база както при кошниците? Аз съвсем забравих да погледна краш тестовете, май се навихме за това Киди, въпреки че все още не е решено 100 процента. Може и мнения за бритакс трификс, cybex juno fix или макси кози тоби... Simple Smile

# 1 064
Minx, нямат бази и др. подобни тези. )

Общи условия

Активация на акаунт