Избор на столче за кола

• 433 139
  • 4 414
  •   1
Отговори
# 225
Шушулче, кратките програми обикновено са на 40-50С. Това че е кратка, не означава, че е на малко градуси.

Аз лично не слагах бебето директно в кошчето, слагах една пелена върху него. Та не съм го прала първоначално, после прах, защото го ползвах и да я храня с пюре в него, че ми беше удобно и го беше изцапала тук, там. )

# 226
Моята кратка има избор на градуси, 30 е най-малко, на колкото пише, че е препоръчително да се пере на ръка. Оборотите също мога да ги избирам, мога да избера и без центрофуга. Пералнята ми е мн френдли настроена към предпочитанията ми.

# 227
  • София
в пералнята пера или на 30 мин на 30 градуса  и на ниска центрофуга или на 30 градуса на програмата за ръчно... нашата пералня има на всички програми 30 градуса като опция има и програма със студена вода. Само не суша  в сушилята, не е имало проблеми.
(и на 4-те стола които сме имали междо другото не е пишело, че не може да се перат машинно дамаските, да не бъркате знаците, сигурни ли сте, че пише само за ръчно пране?)

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 22:25 от Angel_Dust

# 228
Според мен имат предвид, че пералнята може да унищожи дунапрена от вътрешната страна на тапицерията.

# 229
  • София
мне знам, според мен е грешно разчитане на знаците, според adac пебъла и кабриофикс например се перат машинно...кое е точно столчето на Шушулче не знам, но не мисля, че има проблем.

# 230
Ще пусна тапицерията на ръчно пране, благодаря за помощта!

# 231
  • sofia
Здравейте! Grinning

Моля за съвет за столче за кола - не съм много наясно, сега започвам да чета.
Та, бебето е вече на 7 месеца. С кошница сме, която е 0-9. Но той е дългичък - 72см и над 8 кг вече. Rolling Eyes Сега зимата като е навлечен и ми се струва съвсем тясна кошницата. Grinning
Какво е по-добре да се вземе като следващо столче при тези условия: 0-18 или 9-36. Иска ми се да го возим колкото се може по-дълго с гръб към движението, а и той много обича да спи в колата.  Simple Smile

Само се притеснявам с 0-18 и возене с гръб дали ще му е комфортно на крачетата - да не се налага да ги сгъва... Embarassed

# 232
  • Пловдив
има модели и 9-25, 9-36, които могат да се ползват в посока обратна на движението Peace

# 233
  • sofia
има модели и 9-25, 9-36, които могат да се ползват в посока обратна на движението Peace

Ох, и един линк да ми пуснете като за начало към конкретно столче, ще е супер! Heart Eyes Hug

# 234
  • Пловдив
Аз съм пристрастна към марката, да споделя... Simple Smile
9-25, 9-36

# 235
  • sofia
Аз съм пристрастна към марката, да споделя... Simple Smile
9-25, 9-36

sweet_maniche, много ти благодаря!  bouquet Сега ще ги разгледам!
А 0-18 не е ли добър вариант или не е толкова универсален?

# 236
  • София
Връщам се назад да чета. Трябва ми столче за голямото дете с Изофикс система, размер 9-36. Britax Evolva 123 много ми харесва, но няма Изофикс. Идеи  Rolling Eyes

# 237
  • Пловдив
А 0-18 не е ли добър вариант или не е толкова универсален?
Аз лично предпочитам за първо столче категорията 0 ( до 9кг, която е), защото така или иначе следващото столче ще е Evolva-та Peace
Пък и столчетата от тази категория са в пъти по полегнали от категорията 0+, да не говорим, че според мен са и по-сигурни Peace

Всъщност, най-добре е столчето да не е с комбинирани категории, а за отделните възрасти да се използва точно това, което е за тези килограми... Друг е въпроса, че така отиват доста парички Whistling
Аз предпочитам 2 пъти да купя комбинираното столче от група 1-2-3, отколкото 3 отделни столчета за този период Peace (столчето се сменя на около 5 години, както и ВИНАГИ след ПТП Peace)

# 238
Ако някой се е насочил към "конкорд"-имат 15% намаление до края на годината Peace

# 239
Искам да ви попитам дали някой е ползвал надуваемо столче за кола?
Моя колежка ми спомена за тях, ако някой има опит моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт