Избор на столче за кола

• 432 111
  • 4 414
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Моля препоръчайте ми столче 9-18 кг. или 9-36 кг. до 500 лв.
Аз се чудя между Britax, Maxi Cosi, Recaro, кой са по-добри и къде в София може да ги видя /тествам/.

# 91
Аз си поръчах Бритакс от Англия. Лични впечатления още нямам ... чакам го още Simple Smile Но пък те имат представителство с много любезен консултант.
Рекаро видях на живо и нещо не ме впечатлиха с този плюш ...

# 92
А кой модел на Britax си поръча? На мен ми се иска да отида, да сложа дете в столчето, да видя как ще се монтира в колата. Тук четох, че някой колани са по-къси и се оказва, че не може да се върже столчето.

# 93
http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_storeI … categoryId_165763

Това е обърнато по посока на движението и не му трябват дълги колани.
Избрах такова, защото не иска вече да седи обърнат ... а предпочитам да е в седалката поне ... макар и обърнат напред.

# 94
didi_velikova - пебъла има една идея по-добри резултати от към удобство в адак...а и заради базата, която може да ползваш и със следващото столче Пърл.

Няма да коментирам повече от това, че: на краш теста на "Ауто мотор унд спорт" столът на BeSafe е тестван без изофикс база, за разлика от всички останали.

Резултатите от теста тук: http://i46.tinypic.com/9vlfue.j

# 95
  • София
всички столчета се тестват и с база и без база.... при пебъл и би сейф с база или без, резултатите и разликите са еднакви.
А тя така и така пише, че ще взима с база.

Може би в Ауто мотор унд спорт си ги тествате така...в Adac има резултати и с бази и без. Може да се видят на сайта им. Иначе ясно, че си рекламирате продукта...лошо няма, както може да видите аз също не съм писала, че е лош, а защо пред него бих избрала макси кози...

# 96
  • София
Здравейте, знам че въпросът ми не е много на място, но никъде не откривам информация. Tired
Задните въздушни възглавници опасни ли са и трябва ли да се изключат? Мъжа ми казва, че са на различен принцип от предните(тип завеса), но никъде не пише, безопасни ли са за малки деца и бебета.  newsm78

# 97
всички столчета се тестват и с база и без база.... при пебъл и би сейф с база или без, резултатите и разликите са еднакви.
А тя така и така пише, че ще взима с база.

Може би в Ауто мотор унд спорт си ги тествате така...в Adac има резултати и с бази и без. Може да се видят на сайта им. Иначе ясно, че си рекламирате продукта...лошо няма, както може да видите аз също не съм писала, че е лош, а защо пред него бих избрала макси кози...

Мисля, че припирнята е излишна. Не съм коментирал резултатите, за да няма това в което ме обвинявате.
Резултатите не са реклама, а факт. Не съм казал, че останалите продукти са лоши или др., изобщо не съм коментирал. Ако Вие самата сте недоволна от резултатите е др. въпрос
Столчето на Бисейф не е тествано с база поради факта, че производството на базата започва пред 2012г.  Simple Smile така, че и АДАК не са раазполагали с него на тестовете през 2011. Теста на АМС е с конкретни цифри и без допълнителни субективни фактори за оценка и е добра основа за преценка.
Все пак да не забравяме, че АДАК не е единствената тестова организация (или може би й правите реклама) Wink
Накрая ще си позволя да направя реклама, списанието от което е извадката е българското Ауто мотор унд спорт брой 10 от ноември 2011г., който проявява интерес може да прочете пълната статия в нея има и тестове в група 2/3

# 98
Здравейте, знам че въпросът ми не е много на място, но никъде не откривам информация. Tired
Задните въздушни възглавници опасни ли са и трябва ли да се изключат? Мъжа ми казва, че са на различен принцип от предните(тип завеса), но никъде не пише, безопасни ли са за малки деца и бебета.  newsm78

http://www.detski-sedalki.com/tag/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA … 0%BB%D0%B0/page/2

# 99
  • София
besafe.bg Кой е казал, че не съм доволна или нещо такова...
Казах, че  и другите столчета имат  тестове без бази, така че може да се прави съвсем адекватно сравнение.
(Реклама на никой не правя, просто са ми най-достъпни и подробни описанията с много модели на техните тестове...за разлика от вас съм извън бизнеса, така че интереси нямам Simple Smile колкото до рекламата във форума се заплаща Wink)
Като цяло вашето си звучи като реклама - вижте ни столчето, само неговият  резултат е без база, а е добро колкото други с изофикс база...  - да де, но защо пропускате факта все пак, че други столчета имат също тестове без базите и те не са с по-лоши резултати Wink и това не е реклама нали Simple Smile

И припирня няма, просто приемам, че когато се цитира мое мнение, коментирате него точно и се обръщате лично към мен.

# 100
besafe.bg Кой е казал, че не съм доволна или нещо такова...
Казах, че  и другите столчета имат  тестове без бази, така че може да се прави съвсем адекватно сравнение.
(Реклама на никой не правя, просто са ми най-достъпни и подробни описанията с много модели на техните тестове...за разлика от вас съм извън бизнеса, така че интереси нямам Simple Smile колкото до рекламата във форума се заплаща Wink)
Като цяло вашето си звучи като реклама - вижте ни столчето, само неговият  резултат е без база, а е добро колкото други с изофикс база...  - да де, но защо пропускате факта все пак, че други столчета имат също тестове без базите и те не са с по-лоши резултати Wink и това не е реклама нали Simple Smile

И припирня няма, просто приемам, че когато се цитира мое мнение, коментирате него точно и се обръщате лично към мен.

На вас лично може да Ви звучи както си искате.
Обаче: "Според Ирина Ялъмова, след като така или иначе вече тече диалог за даден продукт, по-добрият вариант е компаниите да участват в него със собственото си лице и глас."
Ето и линк към статията: http://neg.bg/bg/5/115

Аз не ви обвинявам "в реклама", но както някой по - рано забеляза явно отношението ви към определени марки е тенденциозно.
Що се отнася до това дали сте в "бизнеса" или не, честно казано не ме вълнува ни най малко въпреки, че се съмнявам в искреността Ви при всичките тези 24 477 поста във форума.

# 101
Здравейте!
Нахлувам с въпрос, след като дълго се чудех къде да пусна тема, или да попитам, прерових интерне за подобни теми, наистина не намерих задоволителна информация, затова се обръщам към вас и много се надявам да ми помогнете!

Пътуването на детето се превърна в кошмар, след като сложихме столче 9-36кг. По време на дълът път то винаги спи, но вчера не му се получи, защото като се унесе, главата му пада напред буквално, брадичката му опира в гърдите, а по завоите така се залюлява вляво и вдясно, че се стряска и разплаква, и въобще, беше един малък ад вчера, докато пътувахме до Смолян...През цялото време съм му държала главичката, изкривих се, излишно е да споменавам...
Купихме надуваема възглавничка наскоро, за врата, но или му е голяма и не го подпира достатъчно стабилно, или по принцип не вършат работа тези възглавнички.
Столчето ни е това.
Дори не споменавам ужасната позиция в кръстчето, която детето заема - намерих решение, като сложих от старото ни столче дунапреновата приставка за новородено, та стана мека седалчица, и удобна. Първото му сядане в стола беше придружено с коментар "не искам да стоя тук, болу ме на дупето и гърба" Tired Вчера обаче, със вече сложената приставка, каза, че му е много хубаво. Но, проблемът с невъзможното спане си остава, и съм се видяла в чудо...
Адски недоволна съм от столчето в тези 2 аспекта, откъм сигурност дано не се налага да разбирам как е...
Ще съм благодарна на всякакви идеи и съвети, със сигурност топлата вода е вече открита Laughing Hug

# 102
  • София
освен да смените стола друго честно казано не се сещам, това е едно от основните, неща, заради които 9-36 не ги харесвам аз и за това 9-18 кг имат полягане.... дори някои 15-36 имат някаква степен, вашето никаква няма...

ако бихте го сменили и държите да е 9-36
http://cybex-online.com/bg/carseats/pallas.html може би нещо такова, но все пак при следваща покупка - пробвайте задължително с детето.

besafe.bg  hahaha hahaha hahaha

smile3505 надали ще прочетете всичките ми постове, аз не бих, но ако бяхте ги чели, надали щяхте да имате проблем с искреността ми Simple Smile

# 103
Ейнджъл - синковецът е почти 18кг. вече. Трябваше да спомена, че на килограми и ръст новото столче му е идеално, пасва му перфектно.
До миналата седмица ползвахме 0-18 столче, беше перфектно...спеше като царче вътре, имаше 5 позиции за лягане. Но му умаля. Трябваше да минем към следващ стол...

# 104
  • Пловдив
Ние взехме също 9-36, когато се наложи да сменим кошницата.
Пробвахме столчето  от познати, след което го поръчахме от ибей.
Малкия беше около 10 килограма, когато сменихме столчето, но пък проблеми със спането - никакви (а ние пътуваме често Whistling).
Сега се чудя за лятото, каква тапицерия да му вземем, че тази, с която купихме столчето е черна и ще се напича много newsm78

Общи условия

Активация на акаунт