Избор на столче за кола

• 433 153
  • 4 414
  •   1
Отговори
# 240
Надуваемо столче ми звучи наистина несериозно.

# 241
  • Пловдив
+1 за горното мнение Rolling Eyes

# 242
Искам да ви попитам дали някой е ползвал надуваемо столче за кола?
Моя колежка ми спомена за тях, ако някой има опит моля да сподели.

Със същият успех можеш да си сложиш едно надуваемо кресло в колата и готова работата. ))) Laughing

Ето го въпросното надуваемо столче
http://gobooster.bg/

# 243
  • Пловдив
Е не... Пък и цената от 100 лева Rolling Eyes Shocked

# 244
  • София
Звучи и изглежда абсурдно. То по-добре без столче отколкото с такова....

# 245
Всъщност, макар и да ви звучи несериозно, то е доста популярно в чужбина. Една моя приятелка от Англия ползва такова за сина й, който е на 4 и ми го препоръча. Било много леко и компактно, пък и имало сертификати.
Аз й споделих опасенията си,че ми се струва несериозно, но тя бързо ме опроверга и каза,че е наистина е качеството, пък и било много модерно. Аз обмислям да взема за своето дете, като порастне още малко. Любопитна да го пробвам ,защото ми звучи много яко. Пък и нали има всички необходими сертификати и тестове ...
 Ще ви пиша като го поръчам своите впечатления от собствен опит.

# 246
  • София
голяма работа, че е моделно, това да кажем може да върши работа, ако инцидентно трябва да возиш детето в чужда кола, но не и за постоянен и основен стол в колата... то и други разни такива модерни приспособления има...
 за малко над тези пари може по-читаво столче да си купи човек. а столовете 15-36, в която категория може да се ползва и този, са последнотио нещо , но не и тежки.

# 247
  • Пловдив
аз не бих рискувала, не дай си Боже, живота на детето си, защото било модерно дадено столче Rolling Eyes Shocked

# 248
  • София
за столчетата 0-18, който е в процес на избор сега, много ми хареса новият сайбекс http://moetobebe.bg/car_chair/zl/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB-%D0%B7 … 0%B0-Cybex-Sirona

а в следващата категория, за колите с изофикс 9-18 стол - http://moetobebe.bg/car_chair/l/Britax%20Romer/%D0%A1%D1%82%D0%B … 0%B0-Romer-Trifix

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 22:22 от Angel_Dust

# 249
  • Пловдив
и цената е... Whistling (за първото)
Аз в момента разучавам... Искам нещо от категория 0 или 0+, до към 300 лева по възможност... За кола без изофикс (Астра G), ако някой има наблюдения, ще бъда благодарна да сподели Simple Smile

# 250
за столчетата 0-18, който е в процес на избор сега, много ми хареса новият сайбекс http://moetobebe.bg/car_chair/zl/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB-%D0%B7 … 0%B0-Cybex-Sirona

а в следващата категория, за колите с изофикс 9-18 стол - http://moetobebe.bg/car_chair/l/Britax%20Romer/%D0%A1%D1%82%D0%B … 0%B0-Romer-Trifix

Чак пък 800лв. за столче за кола. Нещо са се поувлекли с цената.
До към 500лв. давам, толкова е и нашето, но това вече ми се струва прекалено. Не знам как е по чуждите сайтове.

# 251
  • София
ако имам кола с изофикс като нищо ще ги дам...

# 252
ако имам кола с изофикс като нищо ще ги дам...

А аз не бих, дори и с кола с изофикс. За мен цената е значително "надута". Не обичам да ме правят на маймуна и да си плащам за марка, само защото е марката Х. А качеството не е чак толкова по-различно от друга примерно.

# 253
голяма работа, че е моделно, това да кажем може да върши работа, ако инцидентно трябва да возиш детето в чужда кола, но не и за постоянен и основен стол в колата... то и други разни такива модерни приспособления има...
 за малко над тези пари може по-читаво столче да си купи човек. а столовете 15-36, в която категория може да се ползва и този, са последнотио нещо , но не и тежки.

Ще си позволя да не се съглася с вас. Все пак е доста разпространено в чужбина. Да не би там да не държат на здравето на децата си? Не ми се вярва. Аз не бих определила надуваемото столчето за кола като несигурно, без да го видя. Моята приятелка ми обясни,че не е като пояс, а е много стабилно и здраво. Щом на запад е признато и има необходимите краш тестове , това е факт ,че е достатъчно надеждно. За цената не мога да коментирам,докато не го видя, но за мен е приемлива. А и ако ще ми спестява пространство, това ме устройва. Пък и в крайна сметка всеки си решава. Просто не бих отхвърлила толкова лесно, нещо което не познавам, а е така популярно в чужбина и сигурно не е случайно. Аз прочетох в сайта, че дори има награда в САЩ за 2011. Всеки има право на избор в крайна сметка!

# 254
  • София
ми виж, ако имам пари за  достатъчно нова кола с изофикс, не мисля, че едни 700-800 лв ще са чак такъв проблем Wink
Сайбекса ми харесва като функции, ако се избере пред варианта отделно кошница и стол 9-18, а и  излиза по-евтино отколкото да се купят по отделно...
Понеже са си нови модели и двете, надали в момента ще има някакви особенни намаления...

Fabiana29 - да видях, че пише, че не е пояс, също и как джип минава през него на някакво клипче и не се пука, но това не променя факта, че например няма никаква странична защита, нито на тялото, нито на главата.

Общи условия

Активация на акаунт