Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 68 996
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
И друго странно има, всички печеливши са от София, или поне 95% от тях

# 706
На Цептер имам усещането, че вече политиката им е да търсят жертви. Една възрастна жена при нас, слабо грамотна, изключително притеснителна, ако разговаря с непознат блокира, цялата пламва и не може да се концентрира, а и зрението й е слабо, спечелила от някаква томбола белачка от Цептер и се радва, за първи път в живота си спечела нещо. Отишла да си я вземе, онези показали тенджерата на нивата, започнали да готвят в нея, жената се възхитила, дали й набързо да подпише нещо, тя чула някаква сума от двайсет и няколко лева на месец, подписала и се прибрала. После чак, като се поуспокоила и сметнала колко месеца ще плаща вноската и каква е крайната сума, й прилошало, цяла нощ не можела да спи. Искала да развали договора, казали, че ще плати някаква неустойка, въпреки че аз мисля, че имаше някакъв срок в който можеш да развалиш договора и така, жената ще изплаща две години тенджерата и чак след това ще й я дадат. Тя няма пари за една манджа да сготви, какво остава за три едновременно, ама се паникьосала в момента и според мен съвсем нагло са се възползвали от ситуацията. Тези хиени няма как да не са забелязали, че жената е лесна жертва.

# 707
  • София

Абе и аз си го помислих това. Или ще се наложи да изслушаме някоя презентация на продуктите. При Цептер го има същото - попълваш анкета и хоп, печелиш някаква джиджавка от рода на белачка, обаче трябва да си я вземеш от офиса. Пък там те чака пълна зала, готова за лекция и демонстрации Simple Smile

талонът за синя зона ми беше по-скъп от тъпата белачка и до последно не казват какво си спечелил, за да не си тръгнеш   #Cussing out  предлагат ти тенджери по 500лв ...е мерси...

# 708
  • София
На всичкото отгоре не бели добре и е супер неудобна. Веднъж я пробвах и не повторих, кой знае къде съм я зафичила.

# 709
  • София
На всичкото отгоре не бели добре и е супер неудобна. Веднъж я пробвах и не повторих, кой знае къде съм я зафичила.

и аз така...

историята с възрастната женица е направо срамна  Tired

# 710
  • София
 Атти, ти вчера не отиде ли?  Аз взех да се чудя дали да ходя  newsm78

# 711
  • София
За днес, вторник в 18 ме поканиха. Аз ще отида, няма да ме изядат Simple Smile не вярвам толкова да не мога да откажа, ако решат да ме вербуват Simple Smile

# 712
  • София
Атти, ти ще си първа, ако не те изядат, ще отида и аз  Mr. Green  Hug

# 713
  • с/у ОколоМръсТното
... има ли спечелили тениска от играта на Кока-Кола?
Да го питам нещо...  Thinking
Да, аз имам тениска на Кола, размер Л

двулицеви ли са ви тениските?  Thinking
Имат ли и 2-ра щампа от обратната страна на тениската или моята е дефектна?

# 714
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
... има ли спечелили тениска от играта на Кока-Кола?
Да го питам нещо...  Thinking
Да, аз имам тениска на Кола, размер Л

двулицеви ли са ви тениските?  Thinking
Имат ли и 2-ра щампа от обратната страна на тениската или моята е дефектна?

Тениските не са двулицеви. Имат щампа от вътрешната страна, с която се захлупва лицето  Laughing Много идиотски измислено, но забавно  Crazy

# 715
  • с/у ОколоМръсТното
, с която се захлупва лицето  Laughing

не разбирам... поясни, моля Simple Smile

# 716
, с която се захлупва лицето  Laughing

не разбирам... поясни, моля Simple Smile

Обличаш тениската, вдигаш предницата и я слагаш пред лицето си. Така очилата от вътрешната страна пасват на очите ти и изглежда сякаш пиеш кола  Laughing Ако си забелязвала футболистите как си ги захлупват на главата като вкарат гол и тичат като мухи без глави из терена  Grinning Ще поразровя за снимка, че и на мен ми е трудно да обясня  Joy

# 717
Хихихи, и на мен ми стана любопитно Crazy
Нещо такова предполагам.

# 718
Хихихи, и на мен ми стана любопитно Crazy
Нещо такова предполагам.

Благодаря за помощта  Laughing Точно така, както е на снимката, която си дала  Laughing

# 719
  • с/у ОколоМръсТното
яснооооооо...   Laughing
Майтапчийско е, но е супер неудобно.
Точно в/у гърдите седи 2-рата щампа... Направо като ламаринка я чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт