Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 392
  • 777
  •   1
Отговори
# 15
Много ми хареса една томбола, картонче в кутия за цигари с надпис - "Опитай пак", няма да казвам коя марка са, иначе наградките са  атрактивни, направо да ти се прище да пропушиш.
Аааа, аз с цигари не се лъжа.  Naughty  Веднъж в един магазин ми казаха ако си купите от тези цигари ще ви подарим чаша. Дадоха ми чашата но цигарите бяха планински въздух.

# 16
  • Бургас
От томболи и т.н. почти никога не печеля, или повечето големи награди са нагласени или на мен не ми върви в тази област, но все пак да ви следя темата. Laughing

# 17
  • Ямбол
радвам се,че темата се раздвижи и ви харесва,дано някой се похвали с нещо,

# 18
Похвали newsm78... ами печелила съм дребни неща- медальонче(ама не сребърно/златно, а тенекенце, ама ми хареса и го исках Laughing), албумче, плюшено мече, шейкър, разни други дребни нещица.
Веднъж бях решила, че ще спечеля медальончето, играх и спечелих Flutter Та усмихна ми се късметът и си повярвах Laughing и после реших, че ще спечеля кола от чипсове...Ами що чипсове изядох....втръснаха ми и после с месеци не исках да ги ям Laughing Колата не спечелих...да си я бях купила направо Laughing
Понякога решавам, че ще спечеля точно днес newsm78 от тотото...ама не пускам фиш Joy
Сега регистрирам кодове от шоколади Милка...6 кода- нито една крава Crazy явно е, че не всеки ден е Великден при мен Mr. Green

# 19
Запис и аз да следя темичката   Simple Smile

До сега не съм печелила кой знае каква голяма награда (даже се мисля малко за карък, ама нали "Който играе-печели" та и аз така) Mr. Green

п.п. Относно кодовете на STAR , тази игра още ли е валидна или съм позакъсняла?

п.п.2 : малко инфо за подаръци и от мене - Биофреш раздават крем или сапун на всеки, харесал страницата им във фейсбук до 29.02, само трябва да отидете в някой от магазините им  Naughty

# 20
Да, тя тепърва стартира! Peace

Благодаря за инфото Wink

# 21
Записвам се да следя.Нищо до сега не съм печелила Crossing Arms.

# 22
радвам се,че темата се раздвижи и ви харесва,дано някой се похвали с нещо,
Печелила съм пръстенче сваровски от маргарин, колко беше сваровски не знам, но беше симпатично.

# 23
И аз рядко печеля, но пък участвам Simple Smile

# 24
  • Стара Загора
Запис и от мен да следя темата, тъй като редовно печеля от игри и томболи.

# 25
току що спечелих кравичка  Laughing
ще пристигне до 45 работни дни, през което време трябва да пазя опаковката  Crazy
много обичам да съм "в играта", но за жалост печеля твърде рядко  Crossing Arms
веднъж бях спечелила 6 бутилки по 1л. бира от Бурлекс и ме мотаха повече от месец, защото нямали в момента такива бутилки. Търпях ги и ги наобикалях твърдо решена да си взема наградата докато веднъж не ми кипна и след като си разменихме малко остри реплики успях да ги убедя, че 3 бутилки по 2 литра не е много по-различно от 6 бутилки по 1 л.  Peace

# 26
  • Ямбол
MaрTa,браво да ти е честито,много ли Милки хапнахте до печелившата  Laughing

# 27
  • София
Печелила съм подложки за храна от минерална вода и сега две кравички от шоколадите.
Ще копирам въпроса си от друга тема, дано някой знае за какво става въпрос.
Миналата седмица ми се обади един пичага на стационарния телефон в офиса. Представи се, от някаква туристическа агенция бил, правел анкета, дрън-дрън, на колко години съм, семейна ли съм, къде почивам през отпуската в последните години и дали общия доход на семейството надхвърля 1000 лв. Днес ми звъни пак с "прекрасната новина", че съм избрана от тяхната томбола да получа подарък, който може да бъде по избор - спа процедура, туристическо куфарче, още 2-3 неща, които не запомних или дестинация, предлагана от тяхната агенция. За целта кани мен и съпруга ми в хотел Силвър Хаус. Нямам намерение да се влача никъде, но съм много любопитна за какво сме им, ще ни продават ли нещо, що ли?
Доколкото съм чувала, номерът е да ви пратят на почивка някъде, а през това време претарашват дома ви. Предварителната анкета вече ги е ориентирала за доходите на семейството ви, евентуално за притежавани ценности, от колко души се състои домакинството, дали има риск да заварят хора в жилището и други подобни. Не се хващай  Naughty

# 28
MaрTa,браво да ти е честито,много ли Милки хапнахте до печелившата  Laughing
щом се отнася до шоколад никога не е много  Laughing
третия печеливш, продължаваме да играем за почивката, стискайте палци - почивката е за четирима, може да се окаже, че двете места са ни вакантни  Laughing

# 29
Веднъж получих фотоапарат от пощенска банка. Имало било промоция, за която не съм разбрала в която участвали всички транзакции по кредитна или дебитна карта (не помня). Много бях горда и щастлива, че нещо съм спечелила. Като за човек, който не играе съм направо горда

Общи условия

Активация на акаунт