Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 396
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Имам мейл, че печеля 3 продукта по избор на Биодерма.

И да се оплача, че в целия ни град няма чаши на кока-кола  Crossing Arms

# 646
и аз спечелих от биодерма и ми ги изпратиоха нещата със спиди и то много бурзо Simple Smile
а относно наградите и на мен ми казаха че след 29-ти щяло да има, а дано че имам да взимам и аз  Praynig

# 647
  • Стара Загора
Спечелих ваучер за пазаруване на стойност 30лв от този сайт https://www.askgfk.bg/index.php?id=7
Попълват се анкети периодично. Ако някой иска мога да му пратя покана за регистрация
Ако някой иска да му пратя покана и аз съм регистрирана в този сайт, само ми пратете e-mail на лични.

# 648
  • Ямбол
А без покана,не може ли да се регистрирам?

# 649
  • на брега на реката
може , но ако се регистрираш с покана , този който те е поканил получава точки. Simple Smile

# 650
Получих си ръкавицата от Градус, супер бързи са. Много е хубава, гумирана, там където се хваща топлото

# 651
Получих си ръкавицата от Градус, супер бързи са. Много е хубава, гумирана, там където се хваща топлото

Честито!

Публикуват резултатите тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663122.0

Вчера видях, явно ни четат.  Grinning

# 652
Видях името си сред печелившите в играта на Градус за днес, но все още нямам е-mail. newsm78
Кога би трябвало да го получа?

# 653
Видях името си сред печелившите в играта на Градус за днес, но все още нямам е-mail. newsm78
Кога би трябвало да го получа?
Сигурно утре, при мен беше така

# 654
Сигурно утре, при мен беше така
Благодаря!  bouquet

# 655
аз още си чакам наградите от София мел /миксер и кутия за брашно/-много несериозни излязоха.А след 5 дни изтича 50-дневния срок за получаване...Много ме е яд...Чудя се,ако не ми ги донесат кьм кого да се обьрна,че да им направят проверка или...?Вече няколко пьти им звьнях и всеки пьт казват -щи си ги получите.

вижте какво пише на сайта им-

2. Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници в срок от 50 календарни
дни от изпращането на писмото; (за дата на изпращане се счита датата на
пощенското клеймо).
3. Списъците с печелившите участници ще бъдат публикувани след края на
Кампанията единствено и само на сайта на Организатора ‐ www.sofiamel.bg.
Ако по причини, независещи от Организатора, спечелените награди не могат да бъдат
доставени на спечелилите, те губят правото си над тези награди и те остават
собственост на Организатора, който не дължи компенсация на тези участници.

добре са си изпипали нещата само да ни зарибят,а

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 21:24 от Bambinkamalinka

# 656
аз още си чакам наградите от София мел /миксер и кутия за брашно/-много несериозни излязоха.А след 5 дни изтича 50-дневния срок за получаване...Много ме е яд...Чудя се,ако не ми ги донесат кьм кого да се обьрна,че да им направят проверка или...?Вече няколко пьти им звьнях и всеки пьт казват -щи си ги получите.

вижте какво пише на сайта им-

2. Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници в срок от 50 календарни
дни от изпращането на писмото; (за дата на изпращане се счита датата на
пощенското клеймо).
3. Списъците с печелившите участници ще бъдат публикувани след края на
Кампанията единствено и само на сайта на Организатора ‐ www.sofiamel.bg.
Ако по причини, независещи от Организатора, спечелените награди не могат да бъдат
доставени на спечелилите, те губят правото си над тези награди и те остават
собственост на Организатора, който не дължи компенсация на тези участници.

добре са си изпипали нещата само да ни зарибят,а

Аз спечелих награда от играта ми и доста бързо ми я доставиха. Защо не им пишеш, за да ги питаш какво става? Може да не ти е пълен адреса или да има друг проблем и затова да се бавят. Според мен са коректни.

# 657
Аз си получих кутията от Софиямел, за мен не са измамници

# 658
Аз получих и 2 си награди. Кутия и миксер през ден. Има потребителски телефон ако е активен ,може да звъннеш.Успех.

# 659
Аз  и сестра ми спечелихме кутии за брашно,мьжо-миксер.Никой от нас не си е получил наградата.Няма начин и на тримата да са ни обьркани адресите,а имат и телефоните ни!

Общи условия

Активация на акаунт