Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 383
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
  • София-Младост
Спечелих ваучер за пазаруване на стойност 30лв от този сайт https://www.askgfk.bg/index.php?id=7
Попълват се анкети периодично. Ако някой иска мога да му пратя покана за регистрация

Може ли и на мен една покана, моля  Crazy
Нека някой друг прати, аз си изчерпах квотата за месеца
При интерес може и на мен да ми пишете.

# 751
А аз се регистрирах за тези анкети, а не мога сега да вляза в сайта им... дава ми грешка.

# 752
Пробвай по-късно! Wink

# 753
Искам и аз покана  Embarassed Hug

# 754
  • София-Младост
Дай мейл.

# 755
Имам и аз възможност да изпратя още 3 покани. Ако някой проявява интерес, нека изпрати e-maila си на лични.

# 756
  • Бургас
Ъъъ, да прекръстим темата на "Покани даваме и търсим"? Не че нещо, ама последните страници само това се пише Rolling Eyes Peace

# 757
Ъъъ, да прекръстим темата на "Покани даваме и търсим"? Не че нещо, ама последните страници само това се пише Rolling Eyes Peace
Извинявам се!Права си - оспамихме темата. Peace

# 758

Mr. Green
 Laughing

# 759
Не е ли време за нова тема?
Обадих се да питам какво става с наградите от Биотен- все още събират данните и не са започнали да ги изпращат. Извиняват се за забавянето. То така както са обявили всеки спечелил сам да си изпрати данните, могат да ги събират до безкрай... Ако бяха пуснали по един мейл на всеки печеливш, пак щеше да има някой неразбрал, а така съвсем.

# 760
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
A има ли някой, който е спечелил награда от Пепси, да ми каже колко време след спечелването си я получи  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 23:26 от Katencetoo

# 761
Спечелих ваучер за пазаруване на стойност 30лв от този сайт https://www.askgfk.bg/index.php?id=7
Попълват се анкети периодично. Ако някой иска мога да му пратя покана за регистрация

Може ли и на мен една покана, моля  Crazy
може ли и на мен покана
И за мен  ако може  Blush

# 762
Честно ви казвам, чувствам се изключително глупава в момента. Купих чипс на Чио и никъде не въждам въпростният код. Прерових го целият и няма и няма. Влязох в правилата и чета : всеки участник ще намери инсърт, съдържащ резултат от футболна среща изобразен в цифри.

Нямам идея какво е това инсърт и къде да го диря тоя код Sad

Може и някой да помогне??

# 763
  • I want it all and I want it now.
Честно ви казвам, чувствам се изключително глупава в момента. Купих чипс на Чио и никъде не въждам въпростният код. Прерових го целият и няма и няма. Влязох в правилата и чета : всеки участник ще намери инсърт, съдържащ резултат от футболна среща изобразен в цифри.

На тези чипсове с кодове - отпред на опаковката има една лента и на нея са написали познаваш и печелиш. Да не би да си купила от по старите опаковки без лента ? Wink Иначе вътре в чипса има картонче с резултат. http://chiochampion.com/ Почти невъзможно е да спечелиш 80лв Peace

# 764
  • при късмета

Мисля, че трябва да има картонче с резултата вътре в плика, плюс още едно дето пишеше нещо друго.
Попаднах на нещо такова в един чипс, само че не съм сигурна, че беше Чио. Отделно промоционалните опаковки имат допълнителна лента отвън на опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт