Явно режимът действа, но все още не вижда идеално! Другата седмица ще ходим пак- дадоха ни специални капки, които да използваме преди това и ще се вземе окончателно решение какво ще го правим! 

Днес преговаряхме цялата история и география-вече съм спец по ханове, князе и области в БГ..още малко и труд ще напиша по въпроса! 

А..после Магдалена се превива цяла нощ от болки в корема...добре, че свършиха празниците, иначе някой щеше да бъде 

И у нас е подобна ситуацията . големите все успяват да напъхат нещо на Ния в устата. И нашият батко тръгна на училище след ваканцията и купонът е пълен 

Сега спят с батко си уж сами, но често ММ е при тях.
Спането е ужас!Запушва му се носа и не може да диша,реве,ставаме,чистиме го,приспиваме се....абе малък ад!Дано скоро има подобрение 

не можех да се спра... Толкова се разчувствах... седях, плачех и повтарях на глас "Не е възможно, не е възможно!!!" Жени, Марте, защо?!?! С какво съм заслужила такова огромно внимание?! Вие разбирате ли, че имам роднини от страна на баща ми, които са с големи финансови възможности, като леля, която има хотел и магазини в Банско; баба ми и дядо ми, които взимат всеки месец 1100 лв пенсии (били са миньори) и те не са ми пратили 5 лв за детето, дори не са ми честитили (а аз винаги съм се отнасяла с тях много добре), а вие, дето очите ми не сте виждали, правите нещо такова
Цяла нощ си мислих за това, за вас... И още не мога да повярвам! Беше ми ужасно тежко, че не можех да ви пиша още вчера и да ви кажа колко съм ви признателна!!!
Обичам ви!!! 

на моята улица 

не можех да се спра... Толкова се разчувствах... седях, плачех и повтарях на глас "Не е възможно, не е възможно!!!" Жени, Марте, защо?!?! С какво съм заслужила такова огромно внимание?! Вие разбирате ли, че имам роднини от страна на баща ми, които са с големи финансови възможности, като леля, която има хотел и магазини в Банско; баба ми и дядо ми, които взимат всеки месец 1100 лв пенсии (били са миньори) и те не са ми пратили 5 лв за детето, дори не са ми честитили (а аз винаги съм се отнасяла с тях много добре), а вие, дето очите ми не сте виждали, правите нещо такова
Цяла нощ си мислих за това, за вас... И още не мога да повярвам! Беше ми ужасно тежко, че не можех да ви пиша още вчера и да ви кажа колко съм ви признателна!!!
Обичам ви!!!

Обичам ви!!!
Страхотни сте Марте, Жени

Сега съм решила, да я науча да спи с някоя играчка и така да не ме търси мене.

Ако ревнело, какво щял да прави........
Нека ми е весело.
, момичета, това е страхотен жест

. Милото много рядко използва такива думички, но явно му прекипя. Сега като заспаха дечинята го питам какво стана и той ми каза, само като си ви представих пак будни и лудницата дето ще настане докато ги укротим и ми призля, искал да "изкорми баКтерийте на тая гад"
.
А за историята с Кучо - ММ беше така с паяка. Взехме го, ама Елена заспа и той да види как свири, и го натисна. То бяха песни, мелодии. И само Гледам - грабнал ММ паяка и бяга да го затваря в другата стая