Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 091
  • 699
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито на всички месечинковци от вчера и днес-да са ни живи и здрави малките зайчета ( по китайския календар!)
  Успешно се завърнахме от лекар! Peace
 Кики: Е по-добре! Peace Явно режимът действа, но все още не вижда идеално! Другата седмица ще ходим пак- дадоха ни специални капки, които да използваме преди това и ще се вземе окончателно решение какво ще го правим! newsm10
Благодаря ви момичета за стиснатите палчета- определено помогнаха! Hug
 От утре Вики е на училище и влизаме пак в ужасния режим:училище-уроци-училище!Мразя да съм в 4-ти клас! smile3511 Днес преговаряхме цялата история и география-вече съм спец по ханове, князе и области в БГ..още малко и труд ще напиша по въпроса! smile3521
Маги: Нищо интересно: попара още не ядем, нощен сън липсва, кисели сме и през деня..и т.н.! Важното е, че сме здрави поне! Peace
 Все забравям да ви се оплача от моите роднини:Щом видят Маги веднага започват да се опитват да я тъпчат с какво ли не от трапезата, без аз да съм разрешила и се правят на глухи като ги помоля да спрат! Иде ми да ги bash А..после Магдалена се превива цяла нощ от болки в корема...добре, че свършиха празниците, иначе някой щеше да бъде  #2gunfire
 Още щях да пиша...но ''ме викат'' за каша...та ще го поотложа за по-натам! Hug

# 106
  • на североизток
Започвам и аз с писането, докато не съм забравила половината неща Embarassed
Марте, радвам се за добрите новини Hug И у нас е подобна ситуацията . големите все успяват да напъхат нещо на Ния в устата. И нашият батко тръгна на училище след ваканцията и купонът е пълен Crazy

Нели, браво на Ели! За разходките- и ние не излизаме откакто Ния се разболя, но няма как. Да кажа и тук - последните снимки на Ели са прекрасни! Много е хубава Heart Eyes

Къщичке, и Ния спи при нас откакто се е родила. Въобще не се мисли за некадърна. Допреди да се роди бебето и каката беше при нас Grinning Сега спят с батко си уж сами, но често ММ е при тях.

Попара - не ще.

Бисквитки - яде на Плазмон и обикновени бисквитки.

Гери, аз също не обичам да ме лъжат.

jenny_b, бързо оздравяване на Митето и дано не се окаже астма. Praynig

Спирам дотук, щото алармата се включи....

# 107
Момичета,здравейте!
Не съм чела скоро,тази тема изобщо,но не стигам почти до тук.
Марти си е още болен.Сополите са слезли надолу,та сега и кашляме Sad Спането е ужас!Запушва му се носа и не може да диша,реве,ставаме,чистиме го,приспиваме се....абе малък ад!Дано скоро има подобрение Praynig

Целувки на всички и се надявам скоро да наваксам с четенето!

# 108
Какви биксквити слагате в млякото вечер? Обикновени български дали може? Само ги начупвате или ги оставяте да поемат от млякото , да омекнат и тогава давате?  newsm78

Аз търпя пълно поражение в захранването  ooooh!
Попарата явно е нещо много гадно, защото само като я помирише и тегли катинара[smilie=smile3505.gif]
А преди малко почти ме замери с шишето с мляко и бисквити  smile3512

Хоуп, вместо бисквити може да слагаш от оризовата каша.
Аз сега съм се заела с кус-куса. Американки, пробвали ли сте? Симолина се казва. Има и бебешки.

п.п. Много се тормозя с това захранване , а не ми е за първи път значи. Ама аз съм си такава-паника!

# 109
Здравейте, милички!
Не съм чела 2 дни, защото си счупихме клавиатурата и компа не искаше изобщо да зацепи без нея. Та днес вече сме с нова. Откакто ми се развали лаптопа нямам късмет  Crossing Arms

И така влизам да ви кажа какво ми се случи вчера!
Ранния преди обяд дойде един куриер и донесе един голям пакет. Много се зачудих какво ли е... Отварям - и виждам една много хубава играчка за Мариса! Имаше и картичка "От Маги и Митко за Мариса..." Чудих доста, но нямам приятели, нито роднини Маги и Митко, които да са мъж и жена. Помислих си, да не би Маги и Митко да са децата на някои приятели или роднини, сетих се и за Маги на Марта и Митко на Жени, но си викам едва ли...И така, чудих се цял ден, докато накрая ми се обади Луси и ми каза, че подаръка е от Марта и Жени!!! Не можех да повярвам на ушите сиииии!!! И като ревнах  newsm45 не можех да се спра... Толкова се разчувствах... седях, плачех и повтарях на глас "Не е възможно, не е възможно!!!" Жени, Марте, защо?!?! С какво съм заслужила такова огромно внимание?! Вие разбирате ли, че имам роднини от страна на баща ми, които са с големи финансови възможности, като леля, която има хотел и магазини в Банско; баба ми и дядо ми, които взимат всеки месец 1100 лв пенсии (били са миньори) и те не са ми пратили 5 лв за детето, дори не са ми честитили (а аз винаги съм се отнасяла с тях много добре), а вие, дето очите ми не сте виждали, правите нещо такова  newsm45 Цяла нощ си мислих за това, за вас... И още не мога да повярвам! Беше ми ужасно тежко, че не можех да ви пиша още вчера и да ви кажа колко съм ви признателна!!!
Не мисля, че има думи с които да ви благодаря подобаващо! Жела ви всичката тази добрина да се върне и вие, децата ви и близкитеви да бъдете дарени с много здраве, късмет, щастие и само красиви мигове!!!
Благодаря ви!!!!   Hug Hug Hug Обичам ви!!!

# 110
Какви биксквити слагате в млякото вечер? Обикновени български дали може? Само ги начупвате или ги оставяте да поемат от млякото , да омекнат и тогава давате?  newsm78

аз ползвам на Плазмон бисквитите. Директно както са си целички слагам в шишето и разклащам шишето и са готови... няма нужда да чакам... те се разтварят мигновенно!

Ехааа, много хубав и мил жест от страна на Марта и Жени!!! smile3501

# 111
Количката на Венцулини остана в СЗ(нямаше място в колата за нея Mr. Green),бойлерът ми изгоря,спряха ми нета(поради неправилно отчитане на плащането Twisted Evil),ММ ме дразни ужасно,дребс е все още изтрещял smile3511 smile3515 newsm61
Така като гледам скоро няма да изгрее  Nature Sunny на моята улица  smile3514

Нелли,Хоупова,Сума,Гери,Жужи   love001 Hug Hug Hug

I`ll be back.... Sunglasses

# 112
Здравейте, милички!
Не съм чела 2 дни, защото си счупихме клавиатурата и компа не искаше изобщо да зацепи без нея. Та днес вече сме с нова. Откакто ми се развали лаптопа нямам късмет  Crossing Arms

Ранния преди обяд дойде един куриер и донесе един голям пакет. Много се зачудих какво ли е... Отварям - и виждам една много хубава играчка за Мариса! Имаше и картичка "От Маги и Митко за Мариса..." Чудих доста, но нямам приятели, нито роднини Маги и Митко, които да са мъж и жена. Помислих си, да не би Маги и Митко да са децата на някои приятели или роднини, сетих се и за Маги на Марта и Митко на Жени, но си викам едва ли...И така, чудих се цял ден, докато накрая ми се обади Луси и ми каза, че подаръка е от Марта и Жени!!! Не можех да повярвам на ушите сиииии!!! И като ревнах  newsm45 не можех да се спра... Толкова се разчувствах... седях, плачех и повтарях на глас "Не е възможно, не е възможно!!!" Жени, Марте, защо?!?! С какво съм заслужила такова огромно внимание?! Вие разбирате ли, че имам роднини от страна на баща ми, които са с големи финансови възможности, като леля, която има хотел и магазини в Банско; баба ми и дядо ми, които взимат всеки месец 1100 лв пенсии (били са миньори) и те не са ми пратили 5 лв за детето, дори не са ми честитили (а аз винаги съм се отнасяла с тях много добре), а вие, дето очите ми не сте виждали, правите нещо такова  newsm45 Цяла нощ си мислих за това, за вас... И още не мога да повярвам! Беше ми ужасно тежко, че не можех да ви пиша още вчера и да ви кажа колко съм ви признателна!!!
Не мисля, че има думи с които да ви благодаря подобаващо! Жела ви всичката тази добрина да се върне и вие, децата ви и близкитеви да бъдете дарени с много здраве, късмет, щастие и само красиви мигове!!!

СТРАХОТНО  Flowers Sunflower

# 113
  • Сливен
Здравейте, милички!

СТРАХОТНО  Flowers Sunflower

Невероятен жест Simple Smile Страхотни сте Марте, Жени  newsm10

# 114
ето за това майската тема е най-хубава Simple Smile

# 115
Оххх, и аз ревнах , много мил жест от Маги и Митето!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
  • До морето :)
Оххх, и аз ревнах , много мил жест от Маги и Митето!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet
И аз ревнах! Е, момичета, страхотни сте  Hug Hug Hug Hug
Адашче, радвам се, че малкото Адашче е по-добре. Бързо да оздравява!  Hug
Жени, дано това с астмата е фалшива тревога. Прегръдки   bouquet
Къщичке, стига глупости, няма лоша майка, просто си повече ги преживяваш нещата. Аз какво да кажа като с ММ спи в отделни стаи от 7 месеца, просто защото не може да се наспива при нас (повече от мен чува Елена вечер  Embarassed ) И се гушкаме с Елито. Сега уж я уча да спи в кошарата, ама май няма да стане тази, ще видим. Иначе пък трябва да разпъваме дивана, а тогава няма място в стаята да се обърнеш. Ако пък го разпъваме само вечер след 3 дни ще е тотално счупен  ooooh! Сега съм решила, да я науча да спи с някоя играчка и така да не ме търси мене.
Луси, и твоята не е лесна. Не се ядосвай, сигурна съм, че и на вашата улица ще изгрее слънце   bouquet  bouquet  bouquet
Нанди, много мила картинка трите
Марте, по-добре го заобичай този 4-ти клас, че още поне 2 пъти ще бъдеш в него  Heart Eyes
За млякото с бисквити - благодаря ви за отговорите, момичета, но аз или трябва да режа биберона или да давам с лъжичка (май ще е второто), защото моето не иска да пие от шише. Уж сега намерих една биберона с която пие малко вода на ден....
ПП: Още щях да пиша, ама забравих какво
ППП: Сетих се. Нали си правя планове аз лятото вече да не кърмя и да се разцепвам по дискотеките... Хубаво, ама онзи ден се сетих, че лятото няма на кой да оставям Елена. И 2-те баби няма да ги има и ми стана едно гаднооооооо. Ще си се гледаме двечките и това е. А да я осатвя на баща й - абсурд. Много го е страх този ММ от това дете  ooooh! Ако ревнело, какво щял да прави........  Crazy Нека ми е весело.

# 117
  • при палмите и алигаторите,FL

че подаръка е от Марта и Жени!!!
Two Hearts Two Hearts Two Hearts, момичета, това е страхотен жест Hug Hug Hug

Аз влязох да се поФаля: Моник се изправи на две крачета. Изправи се в дневната, хваната за масичката/нашите са ниски/ Heart Eyes

Сега да ви разкажа история с Кучо/онзи пеещия/. Лягам, да приспивам децата, по някое време тъкмо са се унесли, от към дневната долитат познатите мелодий, чува се суетене-мъжо се втурва да спира животинката, да ама не Кучо продължава да си пее, като след секунда се чува "hug me", ето тук нервите на моето мило не издържт и се чува f**** you Blush. Милото много рядко използва такива думички, но явно му прекипя. Сега като заспаха дечинята го питам какво стана и той ми каза, само като си ви представих пак будни и лудницата дето ще настане докато ги укротим и ми призля, искал да "изкорми баКтерийте на тая гад" hahaha hahaha .

Лече-буболече,  проблем ми е това че Соник не иска да спи сама, но да е жива и здрва все ще се отдели/надявам се скоро/ Mr. Green

# 118
  • До морето :)
nandi, ще се отдели Соник, не се притеснявай, просто ще е някой голям ден  Grinning А за историята с Кучо - ММ беше така с паяка. Взехме го, ама Елена заспа и той да види как свири, и го натисна. То бяха песни, мелодии. И само Гледам - грабнал ММ паяка и бяга да го затваря в другата стая  Laughing

# 119
Добро утро,  Hug

за недоспали като мене, на които им предстои разходка навън:

http://www.videoclip.bg/watch/Zun-zun-zun-mruznem-si-navun

по смях се аз, със вашите мъже Нанди и Нели за кучето и паяка...) hahaha Joy

п.п. Да почерпя виртуално за нашата 8 месечинка!

Честита Месечинка и на нашите астрални близначета!

Специално за Ани на Ани_вал с пожелание за бъъъързо оздравяване!!!

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 09:58 от ГериСян

Общи условия

Активация на акаунт