Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 108
  • 699
  •   1
Отговори
# 165

Да ти водя и зет ти и така и така си в джаза Mr. Green Алкохолът за теб...от мен Heart Eyes Mr. Green

бе ти ела пък алкохола ще го оправим Simple Smile Sunglasses зетя поне спи ... надявам се

ей гладна седи ама нищо освен цоки не ще  #Cussing out какво ли не и предлагах - не ще

и мен ме е страх от газ - мм само ми се смее като къмпингуваме нейде из полята

Къщичке, добре дошла дет' се вика  Mr. Green
Като изключим че ние ядем и пием мляко останалото е същото  bowuu
Джей - добре дошла ама мисля да си ходя ... от тоя свят  Mr. Green Hug
Мариети - от плодове и зеленчуци пак ли има слуз newsm78

# 166
  • Варна
Мария, А ти я кажи кога къде ще ходиш?  Laughing

Ако питаш за статуса във Фейса, нийде няма да ходя, това е ФБ шегичка, подобна на онези статуси с цвета на бельото едно време Simple Smile)))

Забравих да честитя на именниците и месечинковците!

# 167
Къщи, Мари Лу, Златка, Мария  spoko  Hug
Елис, много съжалявам, че не се запознахме на живо!  Hug Дано лятото като идвам всички са здрави!  Praynig А Тошето? Пита ли го дали харесва Марисинка?  Flutter
Нели и аз бих се включила по дискотеките  dance dazzler1 newsm18 Drunk newsm19
Къщи, напоследък съм давала само картоф, морков, тиква и оризова безмлечна каша  newsm78 Може би просто още й е раздразнено коремчето!  Sad Иначе слузта беше малко, ама ме е страх  Confused
Жени, дано наистина не се налага! Просто ме порази, че при всяка една температура трябвало да давам  newsm78

Още щях да пиша, ама не мога да се съсредоточа от Църкииии  baby_neutral До по-късно  lovekiss

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 16:05 от marietta_g

# 168
 baloniЧестит Имен Ден на Тияна! Да си носи с много здраве името и да й носи много късмет в живота! baloni

Мариетка, от какво е тая слуз, бе, аууу много гадно!  Sad

Къщи, стига бе няма да те пуснем да знаеш! Ей, таз Габи, бе ще умори мамашата си!  Crazy #Silly

За спането - някой ден, незнам кой но ще се озова на земята. Мъжете ми се перят на леглото, а аз като мишка се гъна .... Crossing Arms Tired

За колите - ми ние сме с една форт фиеста с 4 врати. Малка ни е.. мислим за нещо по-голямо!  Rolling Eyes

Тъййй аз пак оставам без мъж - на 22ри ММ заминава. Ииии тоз път за цели 5 месеца. Няма да бъде тук за рождения ден на малкия, да му се не знае и корабите  Crossing Arms Tired

# 169
  • София
Привет и от мен.
Искам да споделя нещо относно проходилките.Тъй като знам че има много противоречиви мнения за тях вече втора седмица слагам Дани в проходилка и вече стои седнал стабилно и стъпва здраво с изправено краче.
Преди това не можеше да стои седнал,не стъпваше,превиваше крачета(дори започнах да се притеснявам малко като чета че повечето бебоци стъпват и се изправят).
Така че не споделям мнението че са вредни(поне не толкова колкото казват някои).

# 170
Гери, много тъпо, но важното е да сте здрави  spoko
Къщииии,Херич, Мариета Hug

# 171
# 172
  • при палмите и алигаторите,FL

Поздравявам всички именници, месечинковци и сладурковци!!!!

НЕма време за повече, по късно ще пиша пак Mr. Green

ПП Елфи си е тук, подвизава се из Клюкарник
Скрит текст:
влязох в последните ѝ публикаций  Embarassed Embarassed

# 173
Честит имен ден на Тияна! Да е жива и здрава!
Честито и на Ралица на Зу за 8-мата ѝ месечинка!

Честито и на всички останали месечинковци!
и звера се събудиииииииииии!

# 174
Честит имен ден на Тиянка сладуранка. Да расте усмихната, щастлива и малко по-поспалива (че и мама е човек)!

Нанди, ти пак утрепа рибата с това клипче...

# 175
Честит имен ден на Тиянка сладуранка. Да расте усмихната, щастлива и малко по-поспалива (че и мама е човек)!

Нанди, ти пак утрепа рибата с това клипче...

Да се възползвам от поста на Джуфче:) Хааа ново име ще ти излезе.

Мойта дивачка пак е във фаза,или по скоро аз съм с ПМС-и неиното мрънкане ме изнервя още повече.

Днес сме отишли в ЧЕЗ уж жалба да пускам(то неможе щото сме под наем) ама да питам там на информация да ми обяснят..първо един дедко се опита да ме предреди с бебе и количка,после дала съм аз на малката да гризе карабинера на дражката на чантата ми,че само така мълчи,а чичката от охраната дойде и и го взе от ръцете,че като писна онова ми ти дете-рев,писъци....Бе кат съм му дала да гризе,да си гризе,кво някой ще ми дава наклон на....

Искам и аз на море    grinning039 и дискотечка   bigdance2  и вокда,джин уиски,квото има   Wine Glass beer Drunk.....

В съботя бях на фирмено парти в един пияно бар.....много добре ми дойде,само дет не съм излизала от  newsm78 години на диско или бар и гледах малко като пребозало теле в началото

Ей много болни дечица,стискам палци на всички.

У нас аз и таткото бухаме едни кашлици и само развъртаме едно шише сироп за кашлица.

Да отразя и жеста към Мариса   bouquet и Мариетка.

Поли аз за да не си скъсявам нервите и живота вече приспивам Мариела в количката,лашкам я напред назад из стаята (преди тва мия гумите,че то си е гняс навън) иначе Мариела ме побъркваше с писъци и прясъци ,че неиска да спи а да пълзи или да стои права.

Ей на сега пак спи в количката ,а аз се чудя дали имам време за душ  newsm78

# 176
ex, Нанди, какви са тез танцьори бре?!  smile3501

# 177
Не че нещо... ама Мариса си няма кавалер  Rolling Eyes Обожавам Фифо, но не искам да го крада от Спасдиди, че и на нея съм фен  newsm56

Whistling

Спасдиди направо ни забрави Crossing Arms и добре, че е Фифо и не се отказва човекЪТ от женичката си, че Хоупова се оглежда жадно за заместник Mr. Green

Whistling

Ей т'ва ако не върне бързо сватята у форума, не знам кое ще е !!!!!  Twisted Evil
Ама дет се вика, то от къде да знам аз къде пласира тя Мириндичката, като никаква я няма!!!!  Crossing Arms Twisted Evil

Честит имен ден на хубавата Тияна!

Нандииии, клюкаркаааа !!!  hahaha

Групата с дискотектие само да смее да ме подмине!!!!!  Naughty

Гериии, душата, ние сме тука!  Hug Аз пътувам непрекъснато и знам какво е  Tired

Ох, и  нещо смислено щях да пиша, ама какво ???  newsm78

# 178
  • при палмите и алигаторите,FL
Takaaaaaa
ей ме на в цялата ми красота Mr. Green

Да започнем  с добрите новини, Моник е с "паважна екзема" или "тротоарна травма", въпрос на предпочитания. Сутринта бяхме с колчката на разходка, с надеждата беба да спи отвън, е дремна малко, като се събуди я гушнах че се размрънка и бам в количката да си седи. Настигнахме едни патици и се спряхме да ги погледаме, тръгнах но Моник се наведе да ги види и се изкатури от количката, падна на главата си и се прекатури през нея/нещо като кълбо/.За части от секундата сърцето ми спря, но после беба писна и разбрах че нищо ѝ няма.Там където се удари е червенко, като ожулено, няма цицини или синьо. Причината за гореописаното-не бях ѝ сложила коланите, да се таковам в умнат кратуна bash, като това ми се случва за първи път, винаги е овързана здраво и в колата и в количката, като даже всеки път натпквам на мъжо и той да я връзва винаги. Това с "новата" ни N-та употрба количка, дето уж я взех за в колата, но сега да я изпробвам ooooh! .

Хоупи, остави ушите на Фифо на мира, че ще дърпам твойте. Зъбките са сигурно, все пак те както и ушенцата  Wink са в главичката и болят много. Има и нещо друго, дечицата порастват , през деня трупат нови впечатления, откриват нови нещица, така  през ноща май сънуват повечко и преживяват дневните емоций отново.

Сима, той Никото голям вече, давай направо шкембе чорбата и пРъжолките Mr. Green.Тия доктори верно не мислят , как може всичко накуп, ами ако нещо не му понесе, как ще разбереш кое Thinking

Жени, как е твоя крак, още ли си с бстунче? за спалнята и ние бяхме като вас в Бг, на синя ъгловото легло беше залепено до спалнята и нЕмаше проблем, но сега не става четиримата, мъжо го е страх да не смачка нЕкое чаве, че спи много дълбоко и не ги усеща Crazy

Мариетк, твоята свекърва я признах, а киселите краставички те да си ги ядат.Вие пак с "късмет", да купите клвиатура и да ви прекрат, 20 цирки да му излязат н тоя хубостник дето ви е изпратил неработеща клавиатура, пфу че се нервирах #Cussing out  АААААа и още нещо, взимй Тошето и бегай, преди да си отмъкнали тая златна сватя married(Сега се сетих, ти нали кърмиш Мрисинка, да не е нещо от тов кото ти ядеш да я дразни,  Embarassed Embarassed, ако е на АМ, може да смените млякото)

Хера, честит ви газифициран дом, нЕма да даваш тел. на техника на сержа, момчето на теб го е дало Mr. Green.Успех във Варна да се върнете с добри новини Hug

Джуфче, имам още на склад Sunglasses

Луси, как сте с Венцулин?

Нандииии, клюкаркаааа !!!  hahaha
- кой, Аз , нЕма такова нещо, заблудила си се  Mr. Green
Скрит текст:
и Бубето проверих, не е влизал от петък, нормално май.Ние като се местихме на интернет доставчика им трябваше една седмица да ни прехвърлят нета на новото място, мй и при вас беше така?!?

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 19:03 от nandi

# 179
  • София
 Ето ни и нас! Laughing Laughing
Честит имен ден на Тиянка - да ни е жива и здрава и да слуша мама!   bouquet
Честито на всички месечинковци, които съм пропуснала-докато се обърнем и станаха на по осем месеца! Peace
Нандииии: Добре, че Моник не се дава лесно  Mr. Green- искрено се надявам, че и няма нищо, освен малко червенина на малката душичка! Peace
 Гледам...много изтрещели майки с масово използване на емотикони от сорта: smile3511 bash smile3514 newsm61 Banghead..да не е дошло време на поредната кърмаческа криза newsm78 Та те нещата стават по-зле, вместо да се подобряват! Добре, че Маги не ми е първото дете, че май нямаше да има второ Naughty
 За моренца и дискотеки сте се замечтали, ама това ми се вижда толкова далече  Sad....сега  по-скоро се готвя  психически за полярна зима, каквато предвиждат за другата седмица!
Силвия: И аз съм на същото мнение за проходилките: по- скоро помагат, отколкото да са вредни! Peace
Мариетка: Не се отказвай и се бори с нокти и зъби за детенцето си :и със свекърва си и с лекарите...потърси и друго мнение и и давай само такава храна, каквато ти подсказва интуицията! Hug Колкото до лекарствата: диазепамът трябва да го имаш в аптечката, но не да прекаляваш с него.. дано не ти се налага а го използваш! Peace
Гери: Тъжно е , че оставаш без мъж за цели 5 месеца и то когато Еди ще празнува първият си рожден ден, но..какво да се прави-такъв е животът! Hug То и при нас има подобни изгледи...ММ да замине за Германия от май...та поне до края на годината..ако стане просто не знам как ще се справям тук сама ooooh! Мисля, че не съм толкова силна личност като Яна и ще се побъркам тотално още на първия месец ...не ми се мисли, бъдещето ще покаже на къде ''ще ни отвее вятърът!'' Peace
За колите: Мисля, че е излишно да споменавам с каква малка ''калинка'' сме ние и до сега винаги сме се събирали, но вече е направо наложително да я сменим. Изчаквам обаче да видя как ще се развият събитията с ММ и тогава ще взимаме окончателни решения за марки коли и цени! Peace

Общи условия

Активация на акаунт