Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 103
  • 699
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Свате люта ми изглеждаш Mr. Green
Честит имен ден на всички именници днес и месечниковци...ако имаме Mr. Green Heart Eyes Hug
Преди малко се рибрах...ходих да ни пускат газ в новото жилище...естествено минах кратък курс за управлението....и поисках телефон за спешна връзка, че имам страх от газ Mr. Green момчето ми даде личния си телефон Mr. Green каза по всяко време мога да му звъня...рекох - предупреди жена си... Mr. Green
Сега ставам, че Боример се опитва да ме остави без щори на вилата Twisted Evil а той днес пак спря да яде...ни ядене, ни мляко Twisted Evil ще ме побърка това дете Twisted Evil

# 151
Честито на всички именници!  baloni Да си носят със здраве името и да са много весели и засмени!

Къщииииии, какво има?!  newsm78 Sad
Не че нещо... ама Мариса си няма кавалер  Rolling Eyes Обожавам Фифо, но не искам да го крада от Спасдиди, че и на нея съм фен  newsm56 Къде да й търся гадже, че да не е самичка милата  newsm78 Rolling Eyes
А да ви попитам - кухнята от кога започва?! Бяха ми казали от 10 месеца, но като навършат 9 и започнат 10тия или при навършени 10? А някакви документи уреждат ли се?!

Вчера  забравих да ви кажа - водих Мариса по разни доктори, но така и нищо конкретно не ми казаха  Crossing Arms Много била малка за каквито и да било изследвания за храненето (или май просто на никой не му се занимава  ooooh!). Та за храненето ще сме на проба-грешка!  Tired Освен че се хванаха за въпросните гърчове (ходихме и при детски невролог) и искаха да й правят ЕЕГ, което е НАПЪЪЪЪЛНО невъзможно  no - трябва да седи неподвижно 20 мин с една шапка на главата  #Crazy  А тя 20 секунди не застава  newsm32  Whistling И най-голямата простотия: При всяка температура от (забележете!) 37,5 градуса и нагоре, трябвало да й давам 2 дни диазепам 2 пъти дневно  #Shocked doh smile3544 smile3527 Понякога докторите тооооооооолкова ме изумяват!  bash  Angry tantrum
Вчера пак имаше малко слуз  cry и вече наистина искам да се застрелям!

Отивам да полегна малко, докато беба спи, че като знам - втори шанс няма да имам  Wink

# 152
При всяка температура от (забележете!) 37,5 градуса и нагоре, трябвало да й давам 2 дни диазепам 2 пъти дневно  #Shocked doh smile3544 smile3527 Понякога докторите тооооооооолкова ме изумяват!  bash  Angry tantrum
Вчера пак имаше малко слуз  cry и вече наистина искам да се застрелям!

Shocked Shocked Shocked
Ей това просто ме шокира отвсякъде  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Мариета, при нас кухнята е от 10 месец Simple Smile

Ха, добър ден сега ! Чета ви, но не ми се пише нещо  Confused
Както знаете моята активност е у чата  Mr. Green

# 153
спря да яде...ни ядене, ни мляко Twisted Evil ще ме побърка това дете Twisted Evil
и не спи

не мога вече - не люта не кисела ами горчива съм вече - само играе обикаля къщата лазешком пада реве и пак а след 6 сутринта -рев  #Cussing out лягаме в 11 и то само в нашето легло  Tired ще се гръмна

# 154
Къщичке, добре дошла дет' се вика  Mr. Green
Като изключим че ние ядем и пием мляко останалото е същото  bowuu

# 155
Добър ден и от нас! Честит имен ден на именниците- да са живи и здрави и много щастливи!
Ох, ние от сутринта сме с една кашлица  ooooh! след малко като стане чавето и отиваме на лекар, че да не стане нещо по-сериозно. Тази нощ отново не спахме, ама какво да ви кажа, като че ли е нещо ново. Едни сополи точим- страшна работа. Ама аз май съм много некадърна- с тоя сополарник нищо не мога да изтегля. Пък и то едно борене и пищене пада  smile3514 ужасТ. Половината квартал разбира, че си чистим носа. И като не дава го чистим сега тея гадни сополи са слезли надолу и за капак кашяме  smile3511 идва ми да се  #2gunfire вече.
Аз вчера питах, ама явно никой няма инфо какво става с Елфи и къде се затри.  newsm78
Е толко от мен отиваме да се обличаме и да ходим при доки.

# 156
  • Айтос/Бургас
Добър ден и от нас! Hug

И ние при неядящите.От седмица намали драстично храната,като днес вече почти нищо не яде Sad Confused
Чудя се да го водя ли на педи,или да изчакам до понеделник,че тогава сме на консултация,а сега при нашата док е бацилник,много болни,много нещо. ooooh!Ей за тва я мразя тази зима!
Снощи като се събуди с рев към 1.30 и до 3 се успокоявахме-такова чудо не е било-затова се притеснявам и днес като отказа да яде и вече съм във филм. Tired Много му пукаше коремчето и пръцкаше докато плака снощи,което ми уби надеждата,че е от зъби и се моля да не е нещо вирусно,че аман вече! Преди 4-5 дни аз бях болна с болки в стомаха,уж ходих с маска,но може и да се е заразил от мен. Tired

Щях да забравя-Честито на всички именици и месечинковци!  bouquet

# 157
  • Варна
Здравейте и от нас.

Напоследък нямам много време да се включвам, малкият е ужасно крив и денем и нощем и не ме оставя въобще на мира. Къде изчезна доброто ми дете, което спеше цяла нощ?

Мариета, направо ме изуми този доктор, как така диазепам на бебе Shocked. А за алергиите, мисля, че има разни тестове и могат да се правят на бебета.

В понеделник и аз ще водя малкия на алерголог, да видим какво ще излезе това обриване от АМ. Една мама тук ми сподели, че и при тях е бил абсолютно идентичен случая и се оказало АБКМ, но явно някаква доста по-лека форма. Като станало на годинка детето, при повторен тест се оказало, че вече няма алергия, т.е. израства се. Та ще го заведа да го прегледат и тестват и да видим, че при такъв проблем по-нататъшното захранване трябва да е по указания от специалист.

# 158
Мариетка, да, изписват диазепам на бебета и на малки деца, ако е необходимо.
При баткото бях ти казала, казаха ми ако има от къде да си набавя такъв на свещички и само при нужда да му слагам. Но така се бях уплашила, че със зелена рецепта си купих и обикновен.. За щастие не се наложи да го давам, но все пак за спокойствие го взех. (От Македония или от Гърция може да се вземе..)
Стискам палци да не трябва никога!

# 159
Елис,Женка, мерси че сте се сетили за моето момиче, което днес празнува първия си имен ден  Hug На Елисчето мерси и за виртуалния подарък  Hug Аз пък да почерпя виртуално и си пожелавам да ми е жива и здрава и по-лесно заспиваща  Heart Eyes

П.П. Мариетка, защо не я доведете до СФ за преглед в Педиатрията - нали уж са най-добри тук  Peace

# 160
Да се включа, че изтърва ли момента и край...
Марте имаш си топъл дом, пълен с детски смях и любов, с мишки или без, все така да ви е уютно  Heart Eyes! Радвам се за добрите новини за очичките на Криско! Hug
Джени, как е Митаче-бързаче? Hug
Муст видя ли племенницата или с тези болести не ви пускат. Heart Eyes
Нели, оздравяте ли вече? Hug
Нелка-всичко е уредено, идвате лятото до Царево, оставяте ми Ели и после кеф ти диско- Лозенец, Приморско, Китен, като се усвестиш си я прибираш, аз + - едно дете ще се оправя, само с мъжа ти, не знам, как ще се разбереш  Laughing.
Хера да се завърнете с добри новини от Варна. ДГ е огромен кошмар, включително и за мен  ooooh!. Като бях малка, майка всяка година ме водеше в Констанция, имаше специална стая за инхалация с мин. вода, разбира се отдавна всичко е разрушено  ooooh!, но това ме закрепи, а аз бях всеки месец с бронхит и на инжекции пеницилин, чак се чудя как не ме е изхвърлила  ooooh!, оф като си спомня, как не можех, да си поема дъх и по цели нощи права в леглото. Дали на Момин проход, нямат такива програми с инхалации, виж в сайта на НОИ.
Мариета да кандидатирам мойто момче за Мариса, както върви само той си остана ерген  Joy hahaha Joy, ама много проклет  Laughing. Гледах при Гала, гост беше д-р Литвиненко/невролог/, точно за гърчовете и диазепама говореше, не мога да се сетя коя серия  newsm78. Той каза, че се прилага диазепам на свещички, ама нещо нямало внос, при деца с чести гърчове наистина след 37.5, обясняваше как се процедира по време на гърч, за ЕЕГ, че на никой не му се занимавало с малки деца, гърча може да е единичен и никога повече да не повтори, към 6-тата година се израствало  ooooh!. Защо не му издириш координатите в нета, да се видите, само идейка  Hug, явно е светило, бях срещала името му из форумите преди, като се рових  Peace.
Мария оф дано не е АБКМ, или поне наистина да е лека форма  Praynig.
за алергиите- моя приятелка, води детенцето си при Мустаков, но след 2-годишна възраст иначе давало грешни резултати  Thinking. Детенцето имаше непоносимост към фъстъци и други неща и ужасен атопичен дерматит, поставиха го на диета и сега е ОК, някой неща се израстват, други не  Tired, трети се придобиват в по-късна възраст  ooooh!.

# 161
  • До морето :)
Мариетка, пак ли слуз беееее. Много неприятно всичко това. Дано да го израсте. А за докторите - нямам думи. Повечето все в ръцете те гледат.  #2gunfire
Полита, Честит Имен Ден на Тиянка! Да е жива и здрава  Grinning
Хоупова, Мерцедеса ни е старичък, С200. По принцип е хубава кола, но на ММ не му върши работа, защото ходи с нея по четните пътища и все нещо й има, а ремонтите са....  ooooh!
Мария, до колкото знам при АБКМ има някакви специални АМ, но разпитай в темата за алергията. Там ще ти кажат. А ти я кажи кога къде ще ходиш?  Laughing
Хера, и мен ме е страх от газ много, но пък щом си взела номер за спешни случаи, спокойно  Joy Joy Joy Joy
Къщичке,  Hug
Да се похваля - снощи чааааааааак в 4ч. взех Елена при мен. Като преди това през 1 час бях облегната на кошарата, да я приспивам. Приспах я и нямах сили да я преместя в кошарата и пак се гъчкахме двете на дивана  ooooh! Т.е. тя си спи на широко отвътре, а аз с единия крак на земята.
Елисче, това лято пак се очертава да сме редовни посетители в Приморско, така че ако и тогава не се видим, не знам   bouquet Както и със SYMa

# 162
Хера, и мен ме е страх от газ много, но пък щом си взела номер за спешни случаи, спокойно  Joy Joy Joy Joy
[
А Минно Геоложкия не се излагай  Hug, Хера си газифицират жилището, доколкото разбрах  Mr. Green, там няма нищо страшно и е изкючително безопасно, но доколкото знам скъпо удоволствие  Wink.

# 163
  • Стара Загора
спря да яде...ни ядене, ни мляко Twisted Evil ще ме побърка това дете Twisted Evil
и не спи

не мога вече - не люта не кисела ами горчива съм вече - само играе обикаля къщата лазешком пада реве и пак а след 6 сутринта -рев  #Cussing out лягаме в 11 и то само в нашето легло  Tired ще се гръмна
Да ти водя и зет ти и така и така си в джаза Mr. Green Алкохолът за теб...от мен Heart Eyes Mr. Green
Еличе точно това гледам...да го заведем на санаториум...е то целия катун ще сме де...ама той да прави процедури а докато той е на процедури аз ще крещя някъде по Боример Twisted Evil
И търся и къде да се пльосна и лятото на морето...писна ми вече от студено Mr. Green

# 164
  • До морето :)
Grinning А, чакай да го завърша МГУ-то и тогава ще съм спец (а това кога ще стане, не се знае (и ще стане ли въобще) )

Общи условия

Активация на акаунт