Да си носят със здраве името и да са много весели и засмени!

Къде да й търся гадже, че да не е самичка милата
Много била малка за каквито и да било изследвания за храненето (или май просто на никой не му се занимава
). Та за храненето ще сме на проба-грешка!
Освен че се хванаха за въпросните гърчове (ходихме и при детски невролог) и искаха да й правят ЕЕГ, което е НАПЪЪЪЪЛНО невъзможно
- трябва да седи неподвижно 20 мин с една шапка на главата
А тя 20 секунди не застава
И най-голямата простотия: При всяка температура от (забележете!) 37,5 градуса и нагоре, трябвало да й давам 2 дни диазепам 2 пъти дневно
Понякога докторите тооооооооолкова ме изумяват!

и вече наистина искам да се застрелям!
Понякога докторите тооооооооолкова ме изумяват!

и вече наистина искам да се застрелям! 
лягаме в 11 и то само в нашето легло
ще се гръмна
след малко като стане чавето и отиваме на лекар, че да не стане нещо по-сериозно. Тази нощ отново не спахме, ама какво да ви кажа, като че ли е нещо ново. Едни сополи точим- страшна работа. Ама аз май съм много некадърна- с тоя сополарник нищо не мога да изтегля. Пък и то едно борене и пищене пада
ужасТ. Половината квартал разбира, че си чистим носа. И като не дава го чистим сега тея гадни сополи са слезли надолу и за капак кашяме
идва ми да се
вече.

Ей за тва я мразя тази зима!
Много му пукаше коремчето и пръцкаше докато плака снощи,което ми уби надеждата,че е от зъби и се моля да не е нещо вирусно,че аман вече! Преди 4-5 дни аз бях болна с болки в стомаха,уж ходих с маска,но може и да се е заразил от мен. 
На Елисчето мерси и за виртуалния подарък
Аз пък да почерпя виртуално и си пожелавам да ми е жива и здрава и по-лесно заспиваща 
! Радвам се за добрите новини за очичките на Криско! 

. Като бях малка, майка всяка година ме водеше в Констанция, имаше специална стая за инхалация с мин. вода, разбира се отдавна всичко е разрушено
, но това ме закрепи, а аз бях всеки месец с бронхит и на инжекции пеницилин, чак се чудя как не ме е изхвърлила
, оф като си спомня, как не можех, да си поема дъх и по цели нощи права в леглото. Дали на Момин проход, нямат такива програми с инхалации, виж в сайта на НОИ.
, ама много проклет
. Той каза, че се прилага диазепам на свещички, ама нещо нямало внос, при деца с чести гърчове наистина след 37.5, обясняваше как се процедира по време на гърч, за ЕЕГ, че на никой не му се занимавало с малки деца, гърча може да е единичен и никога повече да не повтори, към 6-тата година се израствало
. Защо не му издириш координатите в нета, да се видите, само идейка
, явно е светило, бях срещала името му из форумите преди, като се рових
.
.
. Детенцето имаше непоносимост към фъстъци и други неща и ужасен атопичен дерматит, поставиха го на диета и сега е ОК, някой неща се израстват, други не
, трети се придобиват в по-късна възраст
.

Т.е. тя си спи на широко отвътре, а аз с единия крак на земята.
Както и със SYMa

, Хера си газифицират жилището, доколкото разбрах
.
лягаме в 11 и то само в нашето легло
ще се гръмна