Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 33 893
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СЛАДКАТА МОНИ-БОНБОНИ Hug

Нелли,аха да те пусна за издирване и ти се появи Sunglasses
И сега за теб специално и за всички други,които ни честитиха новото возило...ето го и него...с багажа си вътре Heart Eyes

Сега да ви кажа какво ми се случи преди малко Crazy Храним се с В. в столчето за хранене и свършваме вече и аз решавам да отида да кухнята да взема още вода,връщам се точно след 10 секунди и какво да видя - В. прав на стола #Crazy Shocked И кефи Mr. Green Е,честно нЕма такъв филм ooooh! От тук нататък ако не го вържа с белезници за него,пък на Twisted Evil Въпреки че не беше вързан с колани сега,защото таблата го ограничава прекалено много и онази врътня между краката,но явно вече нищо не помага за опазването на малкия дявол Crazy
Другото,което исках да споделя и все забравям,беше по повод поста на Мартето,където обясняваше как Маги я защитавала....и т.н.
Нашата история е следната:В.ме удря или бърка в окото и аз започвам да се правя,че рева,при което той изпада в луд смях Crazy Или на мен никак не ми се отдава да плача,или имам най-коравосърдечното дете на света Joy

Честито на новоозъбилите се!
На болните - бързо оздравяване Hug

П.П.Бубе,като чу за Интерпол мноУ бързо скокна в темата Mr. Green Айде добре си дошла Hug Виж кво нещо е инстинкта на майката Peace(това по повод главата-Рафаелова)

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 20:48 от Lussy

# 586
  • Стара Загора
Иииии душе трепач е Венцулини Hug и количката също...със здраве да си я ползвате Hug И вързвай човека, че е шило...то се вижда Mr. Green
Бубе помнимте...и те търсим Mr. Green ама ти се покри вдън гори тилилейски Crazy Много неприятно това с каската...дано бързо ти минат тези 4 месеца Hug
Честито на озъбилите се!
Болните бързо да оздравяват!
Честито на месечинките! Heart Eyes

# 587
Привет,  Hug

Бубе, добре се завърнала!  Hug Егати и интернета, който ти прекарват... какво е това чудо на чудесата бре...  ooooh!
Иначе наистина нека бързо минат тез 4 месеца, и най вече дано по скоро махнете тази каска... Обаче се чудя как спи това детенце с нея?  newsm78 Ужас.. ooooh!
За косата - ее за какво мислиш аз моята я отрязах! Но да ти кажа - няма го вече косопада! Сега пак я пускам дълга, че повече се харесвам, а и по и е лесна поддръжката!  Peace
И честито ви второ зъбче!  tooth smile3501

Явно нощното реване е на МОДА! Crazy

Люска, много е готина бе! Браво и багажа е супер! Simple Smile Ама ти как може да не го връзваш на стола бря?? Въх, ша падне бе  Naughty щи са карам да знаиш Naughty!!! ooooh!

Нелли, защо пък да трябва да я отбиваш малката, затова защото ще минаваш на диета?  newsm78 Предполагам че все пак може да се съчетае кърмене и диета! То пък и Елито нали вече е и на твърда храна, не само на кърма  Rolling Eyes

# 588
Влизам да се засрамя и да се изчервя, че съм липсвателна толкова време  Embarassed Embarassed Embarassed

Не съм чела около 20 странички и не знам кога ще наваксам, но се надявам, че всички МАЙчета са добре.

Честити месечинки на месечинковците  Hug

Честити празници на семейството на Диди   bouquet
С много любов и слънчеви усмивки да е пълен домът ви  Hug

Лусинда, честит ви нов Фтомобиль. Да си го ползвате със здраве. А Венцулини да вози готЕните мацки в него  Wink

Имам питанки- ако сте ги коментирали- само кажете, пък аз ще търся да чета  Rolling Eyes
1. Мами, вкарахте ли вече рибата и с каква започнахте? Аз съм купила пюренца сьомга и хек, но още не съм давала на Райчуни  newsm78
2. По колко растете горе-долу на месец? Знам, че за всеки бебок е индивидуално, но Рая нещо стопира последните 2 месеца. Сантиметрите на последните 2 консултации си стоят все 67, а като грамчета сме качили 140. Аз много не се приеснявам, защото Дреблюни пълни по 3-4-5 памперса на ден и не виждам да страда от недояждане- даже напротив, но все пак да си сферя часовника малко.

Hug

# 589
завърнахме се Simple Smile

бягам да чета Simple Smile
 Hug

# 590

Ралфчето вече е с два зъба (и двата долни) и носи каска..нали помните моите тревоги за кривата глава, дето беше плоска отзад? Нали помните, че ви казах, че имаме час за лекар и нали помните, че се съмнявах, че ще минем без каска....
Е, страховете ми се потвърдиха, детето е с медицински необходима нужда от коригираща проотеза на главата, демек каска, която ще носи ПОНЕ 4 месеца нон стоп, спи с нея, всичко прави с нея, само 3 на ден има право на по 30 минути почивка...

Моля се на Господ нещата да се развиват благополучно, да има промяна и да не се налага да я носи по-дълго...  Cry 4 месеца са и без друго ужасно дълго време, ще посрещне с каската първия си рожден ден...  Sad

Бубе, ама как така каска 4 месеца? Аз си спомням, че беше споменала, но мислех, че се шегуваш. Има ли някакъв физиологичен/функционален проблем или корекцията е само естетична. Това не се ли води просто анатомична особеност на детето? Необходимо ли е да се коригира? Нали ще му порасне коса и ще "пооформи" главата така да се каже?
А какво представлява тази каска? Ралфи понася ли я?
Като го гледам и Ники отзад е с малко по-плоска глава ама все си мисля, че това си е просто особеност на черепа. Малко ми е смешен като го погледна отзад ама....

Честит рожден ден на Диди! Да е много здрава, щастлива и обичана!

А днес отивам да взема каката от градина и гледам в групата има скарлатина и са под карантина (от 21 до 31 януари). До нашта бележка още една, че съседната група с варицела. Лошо ми стана.
А ММ що не ми се обади сутринта като е видял, щях да се замисля дали да я пусна.
То тя Мартина така или иначе е контактна, защото миналата седмица е била там ама знам ли... повече за Ники се притеснявам, щото само бебе със скарлатина ми трябва сега (ни може да ти обясни нещо, ни лекарства може да пие), а и точно докато му растат зъби и е киселяк - благодаря..
Та се чудя сега дали да я спирам от градина. Доколкото изчетох вече няма смисъл, защото е контактна, а болното дете вече не е там.
Ако някой има опит със скарлатина може ли да ми каже дали може да си заразен в инкубационния период на скарлатината (щото това не го разбрах много). Звънях на педи и каза, че нямало проблем, тоест да не я спирам, ама знам ли...

# 591
Добър вечер!

Бубееееее, добре дошла, по-скоро добре преместила се........ и да ти пускат нета вече, пу ooooh! Честито за зъбите на Рафаелян! Ама това с каската Cry И аз искам да обясниш (ако искаш разбира се) какво е обяснението за това?

Честита кола на Венцулинито! Много е джиджана  Heart Eyes

Друго.... забравих какво имаше... айде лека!

# 592
Люси, страхотна е новата количка. Heart Eyes

П.П.: Забравих да се похваля, от днес съм на диета, ама вече много сериозно, че ми дойде до гуша от тия сланини. Преди все се оправдавах с кърменето. Сега съм решила ако се наложи да се отбиваме   Crossing Arms

Удобно ли е да попитам коя от всички диети си започнала? Blush Аз от 1.1.2012 съм на 90 дневната, но не я спазвам много точно и не всеки ден имам време за степер и колан за коремни, но въпреки това съм с 4 кг по-лека. Wink Това го споделам, защото с малко усилия и спазване някакъв режим е съвсем постижимо да се свалят килограми в рамките на нормалното (3-5 кг месечно), без това да е рисково за майката и бебето. Може би е добре да спомена, че рязкото сваляне на кг не е добре за мама (риск от увисване на мускулатурата и кожа) и за бебето (отделяне на токсини в кърмата). Peace

dudence, рибата се препоръчва да се предложи за първи път около и след годинката на бебето. Peace

# 593
Пропуснала съм месечинките на Сианка, Митето и Моничка - бързам да поправя грешката си! Желая им много здраве и луди детски игри!!!
Честито помъдряване на Джиджонкиния мъж! Да я слуша и глези мнооого!
Честито и на Дианка! Да е обичана, желана и да се чувства винаги жена!

Луси, много ви е хубава количката, а Венцулини яко й се кефиии! Искам едно кръгче с нея като дойдете  Crazy
Мариса също се изправя сама в столчето, затова никога не седи там без да е окаишена! Като дори съм стегнала коланите, за да е добре фиксирана - само да може да диша  Joy Иначе пак ще ми се прави на каскадьорка!
А за това, че като те удари, ти плачеш, а той се смеееее - същата картинка сме! Много й е забавно!  Crossing Arms
Честито на Соничка!!! Лесно да падат старите и да никнат новите! И да са страхотни, бели и здравички!
Относно въпроса на Нанди - мия при нужда: като яде, след като е лазила... ако нещо се е изцапала. Ама и аз не я пускам другаде освен на пода, който съм лъснала предварително.
Нелка, бързо да се оправя малката сладурка!!!  Hug
Гери, от долната ти лентичка се просълзих  Cry Дано минат по-скоро!!!  Hug
Честито зъбче на Павката! Да са здравички и белички и много пуканки да схрускат!!!  Hug
Марте, много здраве ви пращам! Скоро да се оправяте!  Hug
Златка, наистина най-добре да го заведеш при специалист!  Hug
Нелили, честито зъбче на Ели! Да са все здрави и белички! На мама - успех с диетката!  4470 Имам позната, която е на 90дневната, а кърми 2 деца - на 1,5 и 2,5 години  Crazy
SYMa, дано се размине!!!  Praynig Да опазите Никитооо!  Hug
Бубе, Бубе... толкова те мислихме, а ти дойде с лошо новини... полазиха ме тръпки и ми стана много мъчно! Знам какво е да гледаш датето си с такива коригиращи протези! Е, при нас бяха гащи, но като си спомня колко много я измъчваха, как в най-голямата жега (юли и август) й ги обувах.. че трябваше и панталон да носи, за да не й се протриват крачетата... НЕ знам какво да ти кажа... освен, че ти пращам много сила и кураж и дано по-бързо отмине периода! И най-вече, дано има ефект!!!! Praynig  spoko

За мен: днес цял ден имахме стЪКМистика  Joy Трудничка е, ама на моя математически мозък му се отдава  Crazy Е, ще видим на изпита де  Whistling

# 594
Кое беше Буба, бре?  newsm78
 Hug
Горкия ми Рафчо, с тия американски измишльотини!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Аз знам за тая каска, та не реагирам МНОГО остро, но по принцип само тук съм виждала такива неща и ми е много мъчно за дребчовците!  Cry Дано му мине по-бързо и да не се налага да я носи 4 месеца!  Praynig

А пък В. с нова каляска, какъв е кордисан.  Heart Eyesама той поне си седи кротко в нея човека. При нас последната мода е да се мята като щурав , да се изпъва и да крещи в количката.  Tired

Цитат
Иначе пак почна да не спи, буди се към 2-3-4 часа (поне по три пъти в тези часове), като понякога имам чувството, че се е наспал (а си ляга в 10, защото ако легне по-рано гаранция е наспан в 3!), защото става, сяда и край  

Ако се вясваше по-често щеше да знаеш, че и Филип е едно към едно неспящ - а и не е само той! Честито, дет се вика ooooh!

Честито на озъбените!

Аз пък съм в цикъл, съответно съм зла. А и кръвното имам чувство, че ми пада, защото ходя като пияна и в паници, вие ми се свят ... Close
За диетите - тази 90 дневната е супер трудна според мен. Мога да си представя нищо да не ям, но това цял ден да ям варива или теста  Stop Не знам каква диета да подхващам, не ям сладко, не ям хляб и пак си седя сто кила.  261uu
 smile3515

# 595
Пускам отделен пост, защото щеше да стане егати чаршафа  Crazy

Почерпете се!!!

Днес, на 24ти, нашия тати навършва цеееели 27 години!!! Пожелавам си да ни е жив и здрав, да ни обича все така безрезервно и да е толкова щедър към нас; да бъде много щастлив, да има много поводи за усмивки и да продължава да ни прегръща и целува толкова искрено!!!

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 03:22 от marietta_g

# 596
  • Стара Загора
Ееее Мариетке уредила си се с млад мъж Mr. Green Да ти е жив и здрав и много да те слуша Hug
Ха добро утро bowuu моят де започна преди час Twisted Evil
Боример е просто....Боример Twisted Evil

# 597
  • при палмите и алигаторите,FL
Ха добро утро bowuu моят де започна преди час Twisted Evil
,  малееееее, а моя ден още не е свършил, поне теленцата спят, та имам време за форума

Мариетка , да ви е жив и здрав младия татко, много да ви обича и да ви прави щастливи!!! Ама той верно млад, има няма 20тина години по малък от моето мило ..........

Луска, Каляската е супер, Венцулин позира и кротува, какво повече да искаш Hug

Сима, нищо не знам за тея болести, обаче като така или иначе е Мартина е била контактна с болните, май няма сми да я спираш newsm78.

Бубе, права си за амер. действителност, какво да се прави  ще търпим, сами сме си дошли тука. Това с каската, много сериоано ми звучи, дано не е така Hug, ако искаш сподели повече(Сима е събрала и мойте въпроси).

Гледам за диетки си говорите, аз бях хвърлила око на "-60", хареса ми че за закуска хапваш каквото искаш и колкото искаш, обяд и вечеря са по таблици/нещо като разделното хранене/, но вечерята не трябва да е по кусно от 18ч, а ние се прибираме винаги към 19 и тогава се започва голямото усвинване.

Благодаря ви момичета за честитките и на двете ми теленца-детенца Hug Heart Eyes Hug

ПП Мариетка, пиша, каквото пиша и все тортата поглеждам, ням- ням, мляс, мляс.............. грух-грух.

# 598
  • Стара Загора
Дуденце забравих да пиша...риба съм дала единствено сьомга на Гербер.....друг вид риба не съм намерила от пюретата, които давам. Дадох на 8 месеца навършени.

# 599
  • До морето :)
Добро утро!
Моето диване е будно от 4 часа, разбира се и аз! Рева, игра си с играчките, би ме, весело ми беше. Най-накрая заспа. Аз разбира се не можах повече  ooooh! И така от 10-тина дни се буди, не знам какво да я правя вече.
Иначе сополите с пълна сила ни текът, не дава да си чистя, все едно ще я коля. Докато види аспиратора и вече реееееееееееев!  #2gunfire
Мариетка, честити ти рожденик. Да е жив и здрав и много да ви радва. Щях да те питам коя зодия е ТМ, че толкова си приличат с моя, вече разбрах, зодийка са си. Така че за другото не се притеснявай, явно Водолеите са такива  hahaha
Бубе, добре завърнала се. И аз се присъединявам към въпросите на SYMa, пиши Ралфи как понася каската? Дано по-бързо да се оправи. Прегръдки
SYMa, много страшно с тези шарки. Аз не съм карала нито една и направо съм в ужас. Сега с тези сополи точно затова ме е страх да ида до лекарката, че не знам кой от какво е болен пред кабинета  ooooh! Дано да ви се размине.
Луси, и аз не връзвам Елена за стола, даже и съм скрила каишите под оплътнението, че иначе не яде пюре, а тях. Кой ли ден и аз ще се изненадам, ама моето е мързеливо, не е такова шиле все още.

Общи условия

Активация на акаунт