Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 33 995
  • 699
  •   1
Отговори
# 570

Вече разбрах какво е да не ти спи зверчето Mr. GreenТая нощ беше ужас-тръшкане ,ревове Tired

Охоо айде добре дошла в отбора! Може да е от започването на годината на Дракона - само малките ни телчета да не се превърнат в дракончета  hahaha

# 571
  • До морето :)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИАНА ВЪЛКОВА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА СЛУША МНОГО ВИП-ЧЕТО И ДА Я ГЛЕЗИ  Whistling
Златка, не знам какво да ти кажа. И според мен иди на лекар  Hug Дано скоро да ви мине
ДесиШиша, как е Ина? Спря ли повръщането? Пиши, че ви мисля.
Лусинда, честита количка на В.
Нанди, браво за зъбчето на Соник. И какво съвпадение, точно 5 години разлика  Laughing И заглавието е супер   bouquet
Джиджонка, големи размисли и страсти по никое време. Важното е Дани е здрав, другото - майната му  Laughing
За нас - Елито е като цигане, цялата в сополи, но не дава да ги избърша. Днес ще й взема аспиратора на Маример, дано да помогне  Praynig Снощи от пустата хрема не е спала, аз барабар с нея. Заспиваше само върху мен, ама така спи ли се  ooooh!

# 572
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИАНЧЕТО!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!
(...и да влезе да почерпи Mr. Green)

Джиджи,все едно прочетох част от собствените си мисли Wink Да ти е жив и здрав Дани,това е най-важното Hug
А моя убостник дано към абитуриентския си бал,спре да ревтуни и застане като истински мъж Mr. Green

Нанди,честита ви зъбна фея Wink Ама верно сте ударили точно 5 години Laughing

Зу,добре дошла в отбора Crazy

Нелке
,вземай бързо сополарника за мишелинка,че хремата много ги мори Hug

Гери
,ама и ти се измъчи с това ставане всяка нощ ooooh! Аз лично вече не издържам и скоро ще се  #2gunfire най-демонстративно  Twisted Evil

Такава глава ме цепи днес,че имам чувството,че ще пукна Tired Най-страшното е,че никой нЕма да разбере Mr. Green Упс,грешка Naughty Ревът на В. е сигурна следа Mr. Green

# 573
ДД! Пак да крадна: Mr. Green
Честита месечинка на Сияна на bonbonkata-Maia  bouquet
Честито и на другите месечинковци
djidjonka да ти е жив и здрав ММ
честит рожден ден на Diana Valkova-бъди здрава, обичана и сбъдни мечтите си  bouquet
 Вече разбрах какво е да не ти спи зверчето Mr. GreenТая нощ беше ужас-тръшкане ,ревове Tired

Златка, иди на лекар. Hug Hug Hug  Дано скоро да ви мине!
ДесиШиша, как е Ина? Повръща ли още?
Луси, честита количка на Венцулини. Със здраве и кеф да си я карате!
Нанди, браво за зъбчето на Соник. И на мойто момче първия зъб му падна на 5г. и 9м., веднага след това и вторият. Ама сте имали приключения с подаръка на феята на зъбчетата!  
Джиджонка,  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 574
За зъбите се включвам, че назад не съм чела.
Баткото на 5 г. и 2 м. гледа Франклин и там има една серия, в която се разказва за Феята на зъбките.. голям ентусиазъм, само чака да му падне зъб, но още няма никакви изгледи.. Иначе от групата му в в градината има някои беззъби вече..
Моите зъби започнаха да падат на 4 г. и до първи клас вече бях с всички сменени.

Дианче, честит празник Simple Smile
Другите месечинковци също да се чувстват поздравени Simple Smile
Нанди, гледах че си писала за Митко.. той още не ходи изобщо сам. Само за една ръка се пуска от няколко дни, ама е доста нестабилен още. Клати се яко и пада назад като талпа направо, ако не успее да се задържи някъде.

# 575

Гери[/b],ама и ти се измъчи с това ставане всяка нощ ooooh! Аз лично вече не издържам и скоро ще се  #2gunfire най-демонстративно  Twisted Evil

уф, съкън недей!  newsm09 всеее някога ще спре  smile3521, амааа нали знаиш "друг път" не сега  smile3521

Люси, забравих да ти честитя новата количка. Да си я ползвате с много здраве и малко рев!  Hug ама аз така и не разбрах, що купуваш нова количка, кво стана със старата? каква беше тя? newsm78

Така значиии, Дидето рожден ден а?  Sunglasses
амиии:

Честит да бъде рождения ден на наша Диди! Да е жива и здрава и много усмихната! Да бъде много уважавана и обичана! Hug

# 576
Минавам само на бързо да се похваля, че изби първото зъбче на Павел. Долно ляво зъбче Simple Smile Много се развълнувах  Heart Eyes Цяла седмица сополи, ревове, особено тази нощ голям рев, а сутринта половин час не мога да го успокоя, защото се събуди с рев. Отивам да купя нещо бяло и ново и довечера ще си опукаме пуканки, да са бели и здрави зъбчетата.
После ще ви чета Simple Smile

# 577
  • София
Ето ни и нас! Laughing Laughing
Честито на патерици на Сиянка и Митето от вчера!  bouquet
Лусинда- благодаря, че си ме заместила! bowuu
  Честито и на днескашните месечинковци! bouquet
Честит рожден ден на мама Диана! Страхотна година и пожелавам, изпълнена със здраве и усмивки и незабравими моменти!

Джиджонка-честито помъдряване на ТМ! Много да те случка и да ти помага! Peace
Честита нова количка на Венцулини и на мама Лусинда!
Със здраве да я ползвате и да я изтипосате да я видим! Peace
Дали свърших с честитките  newsm78 Ако изпускам нещо да ме извините! Hug
ОООО-да ooooh!Честита фея на зъбките дошла при Соник! Peace
Честито зъбче на Павел-да е беличко и здравичко! Peace
Нанди: Заглавието е страхотно! Peace
Във връзка с това да помоля пак Нелили да запише на 1-ва стр. всички нови предложения!
Злати:Задължително си покажете дупето на лекар и бързо оправяне! Hug
Ние: Аз се пооправям, Маги е с лека хрема, а Кики онази вечер ми вдигна 39.5 и сега си е вкъщи! Е..вече е по-добре, но и на мен ми писна от болести! #Cussing out
Бързо оздравяване на останалите болни човечета! Hug

# 578
Честито зъбче на Павелчо  tooth Дано другите излизат по-лесно и неусетно! Praynig Hug

Марте, бързо да оздравя Кики, а на Маги хремичката да е от зъбките, а не от болести.  Hug

Днес, времето във Варна е страхотно. Направихме една разходка, свършихме си някоя и друга задачка с Еди и се прибрахме.

# 579
  • при палмите и алигаторите,FL
, не съм чела, но да почерпим за порастващата Мис Hug

# 580
Ще я нагризя здравата аз тази МИС,ако ми падне Grinning

# 581
Moмичета страхотни сте, прегръщам ви всички Hug Hug Hug
Честита месечинка на порасналата МИС  party023!
Честито на патерици на чаровната Сиянка Heart Eyes и на сладкиша Митко smile3539!
Честита  нова количка на Венцулини 1stroller. Да се вози с голям кеф и да се научи да спинка поне в нея Praynig!

Честито първо зъбче на Павел newsm47!
Добре дошла на феята на зъбките при Соничка!

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 19:25 от djidjonka

# 582
Пак съм назад с четенето, ама видях, че Диана има рожден ден и реших да я поздравя! Честит празник! Много здраве и усмивки, а късмета да не те напуска.  bouquet

Честито и на месечинковците днес и специално на Моник Бузанкова! Жива и здрава да е! Heart Eyes

Честито и на всички други с поводи, които вероятно пропускам...

Я, Венци с нова количка?! Със здраве да си я ползва. Wink

Ето, кръговрата на живота - на дребните сега им растат зъбки и на Павел в това число, пък каките ги сменят... Sunglasses Честито падноло зъбче на Соник!

Що така боледувате и малко и големи?! Confused Дано бързо се поправяте всички и болестите да са далеч от вас. Praynig

При нас събирането на багаж тече с пълна сила. В петък пристигат 2-мата дядовци да помогнат с пренасянето и ако оживеят пак добре. Mr. Green Много ставам зла, нещо като не ми е както трябва, а като знам и двамата дядовци какви са...ще има  #2gunfire

Хубава вечер и от нас!

# 583
  • София
Марте , ще ги добавя новите заглавия, но кой ги предложи, че не ми се връща темата назад да търся  Embarassed ? Тези дни толкова много неща четох и имам да чета , че вече ме болят  очите и тук минавам между редовете  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Честит рожден ден на Дидката Hug  bouquet
Честити месечинки на всички на които не съм честитила  Hug  bouquet
Честито ново возило на моята слабост Венцулини   Hug Hug Hug Hug . Лусиииии ,пусни снимка да я видим де   Wink
Да ви кажа , че на 21 видях първото зъбче на Елена, ех най-накрая и ние да се озъбим   newsm68
Ох, със сигурност съм пропуснала доста, за което моля да ме извините  Praynig

П.П.: Забравих да се похваля, от днес съм на диета, ама вече много сериозно, че ми дойде до гуша от тия сланини. Преди все се оправдавах с кърменето. Сега съм решила ако се наложи да се отбиваме   Crossing Arms

# 584
 Такааа...

wavey

Аз не съм писала отдавна, надявам се ме помните  Praynig  Mr. Green

Ще се радвам ако ме приемете във вашата групичка  newsm47

Тъй..
Начи аз още нямам нет  Shocked
Тия кретени ще ме откажат съвсем скоро и ще си събера багажчето и ще си се прибера в България, където може да е абсурдистан, ама тук, повярвайте е по-зле. Само американките знаят за какво става дума.
Един човек, който не се е сблъсквал с тукашната малоумщина никога, повярвайте, никога не би ме разбрал  ooooh!

Днес реших да дойда до клуба на комплекса, та пиша от тук, завряла съм се на едно скатано и уютно място (ама няма по-уюутно от вкъщи все пак) и се разположих, та реших да се обадя преди тотално да сте ме отписали.
Надявам се съм ви липсвала, имайте късмет да кажете обратното  #Cussing out   Mr. Green

Ще се радвам ако може някой накратко да каже ако е имало важни събития, но се надявам новините да са само добри.

При нас има мнооого нови неща.
Ралфчето вече е с два зъба (и двата долни) и носи каска..нали помните моите тревоги за кривата глава, дето беше плоска отзад? Нали помните, че ви казах, че имаме час за лекар и нали помните, че се съмнявах, че ще минем без каска....
Е, страховете ми се потвърдиха, детето е с медицински необходима нужда от коригираща проотеза на главата, демек каска, която ще носи ПОНЕ 4 месеца нон стоп, спи с нея, всичко прави с нея, само 3 на ден има право на по 30 минути почивка...

Моля се на Господ нещата да се развиват благополучно, да има промяна и да не се налага да я носи по-дълго...  Cry 4 месеца са и без друго ужасно дълго време, ще посрещне с каската първия си рожден ден...  Sad

Иначе пак почна да не спи, буди се към 2-3-4 часа (поне по три пъти в тези часове), като понякога имам чувството, че се е наспал (а си ляга в 10, защото ако легне по-рано гаранция е наспан в 3!), защото става, сяда и край  Shocked

Като изключим гореспоменатите неволи, всичко останало изглежда наред  при нас  Heart Eyes

Преместихме се сравнително бързо и до колкото може да се каже безболезнено  Crazy Само интернетът липсва, надявам се днес/утре да се сложи край на тази сага  Sick

Да попитам, ако все още някой чете и е стигнал до края на постинга...- има ли още някой с косопад или пак само аз си останах единствено проскубана?
Мисля, че трябва да скъся косата, защото отдолу е никаква, а отгоре по-гъста аи рошава заради растящата нова, но толкова време си пускам косата дълга, че не смея  Confused

Сега изчезвам, обаче скоро пак ще се появя, хич не посмявайте да ме забравяте  Wink

Нали знаете- обичам ви  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт