Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 152
  • 699
  •   1
Отговори
# 180
Не съм ви дочела, кисна в Готварския и не можах, да се сдържа:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=609228.15
много рецепти накуп и със снимки, даже и прословутият кисел е там  Mr. Green.

# 181
Скрит текст:
проба,проба,едно,две,три.... Mr. Green

# 182
  • при палмите и алигаторите,FL
Скрит текст:
проба,проба,едно,две,три.... Mr. Green

Скрит текст:
Тук  Mr. Green

elissee, тия рецепти, баш кат за мен.ТенкЮ!!

Марте, Hug

# 183
а т'ва к'во е?
Скрит текст:
аз тотално дадох фира и гледам някакви безумни клипове в ютюб на еквадосрки песни, пред които и най-бруталната чалга изглежда като класическа музика и съответно вия от смях. Филип в знак на възмущение заспа!  Joy

# 184
Гериии, много време  spoko
Нанди, клипчето е бижу!  Heart Eyes Големи сладурковциии!  Flutter Много кофти случка с Моник  Sad Милата тя! Но не се обвинявай - грешки стават; не можем всичко да предвидим  Hug За кърменето - успях само 4 меца и после всичко секна, колкото и да се мъчех (то не бяха помпи, протектори, чаища и какво ли не, но уви  Tired). Даже все си мисля, че ако сега я кърмех, нямаше да е така...  Thinking Иначе не е от млякото - смених го и все тая  Crossing Arms  Hug
Даная, някои хора могат да са много досадни наистина! И мен са ме пререждали с бебе в банката, но касиерката видя и им се развика и каза да мина първа  Mr. Green
Хоупи, веднага те взимаме на диско! Само ела лятото на морето  wavey Tada
Елис, мерси  Hug Кажи сЯ за Тошето -  даваш ли го  Heart Eyes
Марте, сама с 3 деца?!  smile3544 Аз не бих оцеляла  no Но честно да ти кажа, ти винаги ме изумяваш! Hug

Аз днес май по-рано ще отнасям плувката, че все съм недоспала. Лека и непробудна нощ - утре свежи мами и бебоци  Wink  Hug

# 185
  • Сливен
Sad И аз да се включа за малко преди да си легна... Исках да пиша по рано, но не ми остана време, а когато се наканих направихме една беля... Отидох в кухнята да направя една салата и после ММ доведе Ели и я сложи в кошницата за колата и на кухненския ъгъл... Аз я гледах и съм до нея, но само за миг се обърнах да взема нещо и нашата госпожица се озова на земята  Weary Веднага я грабнах, разплака се, но за около минута две и се успокои, но аз така се уплаших... Sad Явно е наклонила кошницата и е тупнала, но аз съм си виновна  bash Banghead После я прегледахме цялата - няма синини и цицини, може би защото има килим и е паркет отдолу... Обадих се на педиатърката, каза че щом не е повръщала и няма синини е ок, да я наблюдаваме и ако се наложи да я водим в спешния... За сега е ОК, даже взе да си играе и по едно време реших да я сложа в проходилката и тя толкова и беше готино, че не спря да бърбори - тата, тати, ади, ада, диди, и голям смях падна... От няколко дни е като шило, все иска да е права и се мъчи да се изправи, но за сега и е трудно сама, само ако и подадем ръце и е готова... Към 23.40 я нахранихме и заспа, дано е спокойничка...
Бяха ни дали едно столче за хранене, но нещо не е удобно и затова вчера и купихме друго, което много и харесва... Вече само в него ще стои или в преносимата кошара:

Честит първи имен ден на Тиянка и тук Simple Smile Да е здравичка и много послушна  Hug

Честита месечинка на Ралица на Зу и всички останали бебчета!!!  Hug

nandi, дано всичко е ОК при вас  Hug Леле колко ме е страх от това падане, а като се замисля че тепърва ще падат и стават Sad

marietta_g, дано е ОК малката кукла  Hug Hug Hug много ви мисля, и наскоро като видях и малко слуз в акото на Ели така се уплаших Sad Дано не се разболявате повече  Hug

Лече Буболече, и мен много ме е страх от ГАЗ, макар че вече съм го завършила МГУ-то, и нали съм инженер-еколог...

Гери, много кофти, че заминава вашия тати, но важното е да сте здравички и пак ще отпразнувате рожденния ден на малкия сладурко Simple Smile Ако трябва още веднъж като се завърне ТМ Simple Smile

elissee, и аз много се кефя на такива рецепти ... Мерси:)

за колите
- ние сме с форд мондео комби и е супер... когато го купувахме ММ не беше много доволен, че е комби, но по-късно установи колко е полезна голямата кола, а сега с Ели си е супер - всичко се събира Simple Smile

Ех, че пак окъснях... Дано Ели спинка спокойно, че много се уплаших от това падане... Sad
Докато ви изчета и драсна няколко реда и времето си лети... Петък 13-ти е Wink

Честита месечинка на малкия сладурко НИКО на мама Тони  Hug Да е здравичък, много послушен и все така усмихнат и чаровен  smile3525

Лека и спокойна нощ! Хубав петък 13-ти на всички Simple Smile

П.П. Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 08:37 от juji2704

# 186
  • Стара Загора
Юхуууу bowuu добро безумно рано утро Mr. Green
Боример нали не яде вчера....та в 5ч. сутринта му огладня дупата и рипна да яде....така е който не яде като нормалните хора Twisted Evil
Жужи важното е, че е изревала веднага....уплахата за майката си остава разбира се Hug Честито ви столче.
Гери жалко, че машия тати няма да го има на първия РД Hug

# 187
Добро утро и от нас!

Хера ,не сте сами. Mr. Green
Цяла нощ не сме спали  Tired Лазар хърка с нослето,киха,каката и тя е болна с кашлица,променено гласче и запушено носле,а за капак и аз съм с болно гърло. Tired Днес следобед ще ги водя на преглед. Sad 
На всички болни пожелавам бързо оздравяване! Hug

Честито на всички с поводи!  bouquet

# 188
  • София
  На 13-ти петък, на 13 страница от темата честита месечинка на нашето хубаво зетче Нико, родено на 13-ти петък! Да е жив и здрав и да не се страхува от нищо през живота си!  bouquet
 Жужи: Видях аз още вчера , че и вие сте в отбора на падналите: добре, че са от пластелин малките ни човечета и се надявам да и няма нищо на Ели! Peace
 Хера: Няма да се сърдиш на добричкия Боример- една сутрин те събуди по-раничко и едва гледаш...а ако даваше редовно нощтни дежурства за кърмене и игра посред нощ ooooh!
 Ние: От 2 вечери сме с нов номер-разменила съм предпоследното и последното хранене-в 17.30 е на кърма, а 21.30 на яка доза каша+ кърма..е...вчера се събуди пак в 2.00 , защото явно и е затвърден навик, но аз твърдо и давах биба и се хранихме чак в 5.00! Тази нощ промрънка в 3 .00 за биба без да се буди и се кърмихме в 6 .00 сутринта-така вече се издържа! Peace Hug
За утре предвиждам непрекъснат сън поне до 6.00-ами така де и аз съм човек, а не млекоцентрала и то нощем! bowuu

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 09:09 от jenajena

# 189
  • София
 На 13-ти петък, на 13 страница от темата честита месечинка на нашето хубаво зетче Нико, родено на 13-ти петък! Да е жив и здрав и да не се страхува от нищо през живота си!  bouquet

Дам....... и темата е 13 -та  Wink . Не съм я отбелязала, оф и аз не знам защо. Уж не съм суеверна, но  Rolling Eyes Дано ни е на късмет  Praynig

# 190
  • София

Дам....... и темата е 13 -та  Wink . Не съм я отбелязала, оф и аз не знам защо. Уж не съм суеверна, но  Rolling Eyes Дано ни е на късмет  Praynig
Аааа...ето го обяснението защо всички бебета и майки са изтрещели напълно, само наш Нико послушен и добричък, а мама Тони ведра и усмихната! Joy bowuu

# 191
  • на североизток
Честито на всички празнуващи тези дни! Да са живи и здрави!

Гери, прегръщам те! Сигурно ти е много тежко, но ние сме тук! Ще отпразнуваме подобаващо РД на сладкия Еди Hug

Мариетка, не само Мариска е без кавалер. И Ния ми се мота тук самотна - никой не я пожела. Та по тази тема:"Млада, 8-месечна госпожица, със сини очи и руса коса, перфектни мерки - 10 кг. и 75 см., си търси партньор в игрите и белите!". Дано се отзове някой младеж, щото иначе ша изпадна в депресия...

Марте, и аз от известно време съм на този режим - към 17.30 я кърмя, а към 21.00 яде каша. Но това не й пречи да се буди през нощта. Тази нощ към 3 часа се ококори и взе да си бръщолеви нещо, да се смее, върти, закача и така до 5.30. В резултата сутринта изпратих батко й на училище без раница  Embarassed, та се наложи ММ да се връща обратно и да я вземе.

За колата - Ситроен Ксара Пикасо - събираме и трите чавета + багажа.

Бързо оздравяване на болните!

# 192
Зазка, предлагам да ги събере младите Simple Smile Рус, синеок, малко припрян..ама какво да се прави.. мъж  Joy

# 193
 newsm68 newsm44  smile3535 мойто Габунче спинка от 10 и 30 до 5 и 40 - е наспах се честно!!! бях забравила какво е ... да почерпя  Misc Baby Bottle beer3 Coffee
честито на Нико - да е голям късметлия Simple Smile

Жужи - Габито има няколко близки срещи с пода - всеки път умирам но пък вече съм се изпедепсала в успокояването  Crazy Peace

# 194
Добро утро, момичета, Hug

ехааа колко път се повтаря това 13...  Mr. Green

Честита да е месечинката на Нико! Нека да расте с огромен късмет в живота!

Марте, виж с 3 деца никак няма да е леко... затовааа хващай дечурлигата с по един куфар (за Маги два  Heart Eyes) и с татито към Германия!!! Hug Heart Eyes

Благодаря за подкрепата, аз приемам тези 5 месеца, някак си спокойно, поне за момента, не съм се шашнала или тръшнала. Обаче ме мнооого яд и ми е тъжно все пак, че няма да го има на първият му рожден ден... ноооо "такъв е животът" понякога розов, понякога сив, понякога неразбран!

Ама какво ви стана с тези скрити текстове -  hahaha hahaha hahaha

За Кисел - продават натурални пакетчета за кърмачета от 0 до три годишни деца. Пише как да се направи отзад на опаковката... взела съм и тези дни ще му правя на дятето.

Ние тази вечер бяхме отново на черешата  smile3541 - резултатът ееее ВТОРИ ЗЪБ!  tooth tooth

Ееее Къщиииии, изгря слънце и на твоята улица - айде дано скоро не залязва!!!  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт