Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 196
  • 699
  •   1
Отговори
# 240
Хелоу,хелоУ  wavey Помните ли ме  Flutter

То моето не е срам,ами позор направо,чак на 16-та страница да се отчета  Crazy

Сега поне мога да се похваля с нещо съществено,от 3 дена си имаме ЗЪБ и ние  tooth

Също така сме качили и само 150гр/8.650/ и най-сетне 2 см/70см/  Laughing БЦЖ-то се е хванало  Peace
Хемоглобинът незнам колко е ,ама бил много добър/то аз само с месо го храня това дете/  Mr. Green

Иначе няма нищо друго интересно,освен,че клюкаря като кокошка в друг подфорум  Mr. Green

Сега се връщам да чета,че или вие сте се олели от писане,или аз наистина не съм се вяскала скоро  Crazy

Я да пробвам и аз:
Скрит текст:
Обичам ви!

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 15:10 от elfi4ka

# 241
Май ние сме най-назад с това захранване.
Naughty Да-да! Ние като бяхме 1 месец само на мляко, питай ме  до къде сме стигнали  ooooh!
Жени, браво за медала! Аз също обожавам да ходя на  фитнес, ама  както казваш - сериозно, а не дамски фитнес  Wink  Запалих се още в ученическа възраст и ми беше голяма страст дъъъъълги години. Купувах си даже списания, книги - сериозна работа  Sunglasses Сега ужасно много ми липсва, но няма изгледи скоро да се върна  Sad Честити зъбчета на Митето и се надявам напразно да се тревожиш!  Hug
Зу, много съжалявам  Cry Дано мине по-леко!!!  Praynig Изпращаме ви положителна енергия!!!  Hug
Гери, на това му се вика животец  Wink Hug
Джей, просто съм потресена!!!  #Shocked Ужасно е това, което си изживяла! Дано никога повече не се повтаря!!!  Praynig  Hug
Херич  Hug Моля се скоро да свършат драмите при вас!  Praynig   
Марте, радвам се, че Маги те е оставила да сънуваш такива хубави работи  Flutter Дано и занапред да спи така, че и повечко  Wink За нервите както виждаш - всички те разбираме  Rolling Eyes
Относно запознанството - отдавна обмислям да се запознаем със софийската дружина, но нека се затопли! Ще ми бъде страшно приятно  Heart Eyes Имам леля в Сф и други роднини, така че има къде да се установим  Peace
Мушенце и нашата игра се ограничава до ровене в клюна и дъвкане на формичките  Crazy Но то си пише, че до 9 месеца - толкова  Wink А за игрите в 3 часа -  ние от 2рия до 5тия месец си играехме не в 3, а до 3  Crazy Като се събудеше в 7-8 вечерта и заспиваше чак в 3 през нощта  Tired Ходех като зомби  #Silly
Елис, чакам го! Ако им е тясно в кошарата за спане, ще ги слагам в тази за игра - тя е по-широка  Wink Само с ц* не знам какво ще правим  newsm78

Хелоу,хелоУ  wavey Помните ли ме  Flutter
ммммммм  Rolling Eyes Не!  hahaha  Wink  Hug

# 242
elissee точно тези свещички сложих и спря да повръща.Относително леко минаха нещата Praynig сега спи от два часа-нещо нетипично за нея,но няма Т и си е спокойна.ММ вика-що не спиш като спи детето,ти си ку-ку.Викам не съм ку-ку,а майка,а той-все същото бе жена Joy
Елфи добре завърнала се Grinning
Гери недей скромничи наистина изглеждаш повече от добре  bouquet
Джей,мила,силно те прегръщам и стискам палци това да е еднократно
Хера Hug Heart Eyes

# 243
  • Стара Загора
Направо лъвици, тигрици, риби, овни...всичко в малкия джоб на близнаците влезе Mr. Green /туй относно анкетата/ АБе Хоупова да не се мести и тя някъде пак...зачезна яко дим и ми липсва Heart Eyes
Ох аман от болести  #Cussing out тая зима така мощно влезнах в нея....че незнам дали ще има излизане от нея Twisted Evil
Деси предния път бях точно в потопа във Варна...този път се надявам да няма лавини Mr. Green Записала съм телефона на Гери и твоя.
Зу същата кукувица като теб съм Crazy
Кви фитнеси....кви работи бе  Crossing Arms аз само петобой....гребане с лъжица в дълбока паница Joy

# 244
ММ вика-що не спиш като спи детето,ти си ку-ку.Викам не съм ку-ку,а майка,а той-все същото бе жена Joy
hahaha Joy hahaha
Радвам се, че сте по-добре!  Hug

Момичета, приспах мъжО и детето и влизам да ви кажа, че от солидарност към нашите бебоци и на мен ми растат зъби и то два  ooooh! Кошмарно е, ужасно боли, криво ми е и само ги чеша (с език, с дъвки, бонбонки - каквото има). Влудяват ме  #2gunfire Така че не се сърдете на децата - разбирам ги!  Naughty

# 245
аууу чакам бомба аз - две круши и един банан умаха ЕдикА  hahaha hahaha hahaha

Елфи, Честито ви зъбче!  tooth

Малеее днес егати лешперенето направихме всички в къщи - на лаптопи, на маса - а малкия си слушка  Mr. Green и играе  Mr. Green
Голямо преглеждане на стари снимки направихме  lalalala tv

# 246
АБе Хоупова да не се мести и тя някъде пак...зачезна яко дим и ми липсва Heart Eyes
Кви фитнеси....кви работи бе  Crossing Arms аз само петобой....гребане с лъжица в дълбока паница Joy
Те ме те! bowuu

Аааа, аз тренирам усилено - местене от дивана на леглото, после на другия диван и на другото легло! Съсипвам се от изтощение! И ми личи де   261uu

Елфи, къде отиде хубавата ни блондинка и каква е таз, дето ти е превзела профила?!  #Cussing out

Джей -  Hug За пищенето - и Филип така прави. Според мен е от зъби и от ... порастването .

Сигурно изтървах 5-6 момичета  newsm78  Mr. Green Hug.
- мен!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Абе, Бубето направи великото преселение на народите....и горе-долу толкова време  и отне ... Rolling Eyes

Айде, стискайте ми палци днес да успея да си купя (или поне да си поръчам) бленувания лаптоп!  Praynig

# 247
оо Хоуп, да се похвалиш с новия лаптоп Simple Smile  smile3521

Мариетка, мъдреците ли ти растат???  Rolling Eyes

# 248
Ох, аз имам кошмарни спомени с мъдреците, защото всичките израстнаха на криво и много проблеми имах с тях. Не е шега работа наистина.
Гери, много готина мацка си, гледах ти одеве снимки.
То и моя момък нещо кротува днес, чудя се той ли е. Laughing Laughing
Много ми хареса този лаф на Елисе, " на минус едно дете съм.." Grinning
Аз не съм фен много на сладкото, че дори и на плодовете, ама сега ме е подгонила фаза..ядох одеве банани със сметана и канела. Обожавам аромата и вкуса на канела. И май за утре ще се засиля да направя едни палачинки. Рядко ме гони ентусиазъм да приготвям нещо сладко, гледам вие тук страхотни торти правите. Обожавам да готвя, но не ми се занимава със сладкиши принципно.

# 249
  • Стара Загора
Мариеткеее и ти на дърти години ще ми помърдряваш Mr. Green Hug
Хоупова...чакаме отчет от новия лаптоп вече и стига си тренирала, че съм завид Twisted Evil
Гери С.....замълчи жено Twisted Evil че съм пак завид Mr. Green

# 250

Елфи, къде отиде хубавата ни блондинка и каква е таз, дето ти е превзела профила?!  #Cussing out

Блондинката нещо хич нИ мЪ кефи вече  Mr. Green Обмисля да се потъмни малко  Thinking newsm78 Mr. Green После пак ще стане блондинка най-вероятно,но нали я знаете,че има бръмбари в главата  Crazy

Майтап...реших да се поскрия малко,че ми писна да се глеАм  Sick

За тренировките-и аз от доста време тренирам гребане в паница/по-скоро в тава с теста  Animal Pig /,но сериозно обмислям да започна някаква диета,защото вече се треса отвсякъде  ooooh!

Абе все ще питам...какво стана с Бонбонката Мая  Thinking Или е изчезнала,или си е сменила ника и аз не съм разбрала  Laughing

# 251
Ах, Милиии, моля ти се вече наистина се засрамих  Blush Blush Blush

Херии, пожелавам ти скоро и на тебе такова лешперене  Hug!

Елфи, Мая-бонбонката, не е сменила ника си, ама по рядко влиза тук, по-често е у фейса!
Ама да знаИш и на мене повече ми Аресва блондинката  Wink

Ааа намерих една темичка кат за мене (съпруги на пътуващи по море)  lalalala

# 252
  • До морето :)
Здравейте и от нас
Честито на всички за порасналите нови зъби
БОЛНИТЕ БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ
Джей, прегръщам те, не мога да си представя какво ти е. Дано повече не се повтори  Hug
Елфи, добре завърнала се   bouquet И ние те обичаме  Heart Eyes
За тренировките - едно време ходих на фитнес и много добре ми се отразяваше. После се чувствах супер тонизирана. След това срещнах ММ и започнах тренировки СЕКС. Сега си тренирам НОСЕНЕ НА 9 КИЛОГРАМОВО ГЮЛЕ НА РЪЦЕ. И аз като Гери съм станала вейка, ама не ми се яде въобще. Едвам ям 1 път на ден, колкото да не умра  ooooh!
Марте, и аз снощи дадох каша, ама нещо пак се буди моето.  ooooh!
За викането - викам си от време на време. Даже скоро й казах: Не мога да те трая и ще те пребия вече (дано от социалните не четат) Ама като знам, че не ме разбира и най-често седя и я гледа тъпо-тъпо  Laughing

Много сте писали, четох отгоре, отгоре, защото съм като ранен самолет. Това учене да спи сама в кошарата ми отнема всякакви сили  Tired Разглобена съм направо. Ама нали съм проклет Овен, няма на някакъв Близнак да се дам  Crossing Arms (макар, че след 2ч. се предавам и я взимам при мен)
Ох, моето е много проклето. Майка е тука за няколко дни, играят си двете, ама аз да съм й пред погледа. Изляза ли от стаята започва рев и тръшкане. Вчера седи на земята и от проклетия блъска с ръцете по постелката. Седя, гледам и се убедих, че това дете е от мен  hahaha
Иначе иска все права в кошарата, ама не й държат краката, милото и пада. И пак иска права, и пак умаля и пак се търкаля из кошарата.
И се е научила да КРЕЩИ - ААААААААААААААА. Нали уж ме плаши, добре, че е научила нови неща, но няма ли да прегракне вече  ooooh!

Това май е за нас, има и други работи, но те са подробности  Mr. Green

Благодаря на всички за милите думи за Лечето ми  Heart Eyes
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

# 253
  • София
 Абе...нямах намерение да се включвам пак, но гледам със зъби сте го закъсали...
Джей: Като прочетох поста ти..направо настръхнах -за миг се върнах преди няколко месеца, когато Маги ми се захласна и ми изкара акъла!!! #Cussing out Дано никога повече да не се случва на никое от сладките ни душици, че е много гадно за родителите Praynig Hug
Елфи: От самото начало се чудя как ли ще изглеждаш с кестенява коса  newsm78 И аз на твоите години бях платинено руса, но сега вече оценявам естествения си цвят, защото започвам да го губя Mr. Green
Жени: Не се тревожи за атипично пробиващи зъби- най-често после се наместват от самосебе си... Peace
Елисе: Трудно ми е да те посъветвам за ел.четка за дете- би трябвало да кажа да я вземеш, за да може да си миете по-ефективно зъбите, но никак не е лошо първо да се научите да ги миете правилно с обикновена четка с твоя помощ , внимание и усилие. Аз съм забравила възрастта на дъщеря ти, но ако е само на млечно съзъбие- рано е за ел.четка Peace
Мариетка: Подозирам, че ''помъдряването'' ти се е отключило от особеното емоционално състояние, в което се намираш напоследък...но така или иначе винаги е трудно да помъдрееш smile3521 Стискам палци да стане по-бързо, че само това ти липсваше! Hug
А  ние се сърдим на децата, че са пощурели.....еми боли ги и затова се тръшкат като обезумяли! Peace
  Днес си купих тази книга:
http://base.msrv.store.bg/prdimg/4588/izkustvoto-da-bydesh-rodit … fichiu-dodsyn.jpg
Сега я чета  с голям интерес и се оказва, че дори и с 3-то дете не съм съвсем подготвена да бъда майка! Най-трудната професия е тази.....

# 254
Мариетка, мъдреците ли ти растат???  Rolling Eyes
мхм  Weary Ужасно болииииииииииииииииии!
Първия ми мъдрец започна да расте като започнах гимназия и израстна като завърших! Растеше по малко, спира за месеци, после пак и така 5 години  Crazy Сега не змам какво трябва да завъша - дано е преди Мариса да влезе в гимназия #Crazy

Хоупи, да си избереш най-готиния!  Hug Чакам снимки  Rolling Eyes    
Хер, ми на - акъла ми е като на 27, ами като на 17-годишна  baby_neutral

за Мариса - от около седмица пак й давам пюренца и каши (картоф, морков, тиква, оризова каша), само че този път не се гоним с лъжицата, молим и тръшкаме както преди, а яко зяпааааааа!  Party Резултата е  feeding Някой път едва сварвам да гребна с лъжицата! Какво ли си вика детето: "Я да ям аз, че току виж пак ме пуснат само на мляко цял месец!"  hahaha

Имам въпрос
: 4 дни й давах бисквитки на Плазмон с глутен - 1ви ден само си близна, 2ри ден гризна малко, на 3тия повечко, на 4ти изяде цяла бисквитка. Въпроса ми е: Да продължавам ли още няколко дни само с бисквитки или може да започна с глутенова каша? И ако може с каша - каква е най-добре? Питам, защото от оризовата вече доста се запече. Аман вече - до 5ти месец запек, после 2 месеца разстройство, сега пак запек  smile3544

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 20:46 от marietta_g

Общи условия

Активация на акаунт