Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 040
  • 699
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Шени, и мен яко ме болят яйчниците от 2 дни, та се чудя на цялата ми идилия дали няма и това да ме споходи.  #2gunfire

Като се учудва или радва, Сияна казва: "А!", а сега от два дни го е замениха с "Кхх."
Друг номер е да се набира по мен и само протяга ръце да я взимам. Събира си стъпалата отпред, изтласква се и от седнало положение преминава в легнало по корем. Ужас!

Последното ново: и ние сме с бенка и то на място, където със сигурност слънце не е виждала - в горната част на бедрото, даже може да се каже, че е на дупето. Сладурска е! Simple Smile

Днес съм решила да се налагам и да я оставям да помрънка преди да и обърна внимание. Вие какво правите с постоянно мрънкащо-ревящи деца, не ми се вярва само моето да е такова...  newsm78

# 436

Друг номер е да се набира по мен и само протяга ръце да я взимам.

И Али го прави, с тази разлика, че ме осмуква, където и падне Crossing Arms Сега цялата съм в смучки Crazy

Днес съм решила да се налагам и да я оставям да помрънка преди да и обърна внимание. Вие какво правите с постоянно мрънкащо-ревящи деца, не ми се вярва само моето да е такова...  newsm78
И моето е такова, когарто не е залепено за мен...Гушкам, нося, галя, разсейвам и така до безкраййййй newsm57

# 437
Гери мерси за кафенцето Hug. Таман навреме с второто ми за деня.

Жира добре появила се отново Hug. Недей да изчезваш така за дълго сватя, че се притесняваме. Да нацелуваш малката пищяща пръцла и да вземем да ги съберем със зетя да си правят компания в ръмженето, може пък да им е забавно и да ни оставят малко да починем Wink

Аз да си го похваля момчето тази сутрин ме остави да сготвя и за него и за нас, а в това време той си се забавляваше на проходилката. На няколко пъти ми се ревеше от болка като се блъскаше в кокалчетата ми, ама няма как спокойствието изисква жертви. Бях му оставила на достъпни за него места шапки, ръкавици и пакетчета с носни кърпички. Голяма забава му беше да си ги намира и да ги разнася, само отвреме на време трябваше да се включвам в разговорите му и да вдигам нещата от земята.

Голям бъбривко ще се окаже дребния. Ще има кой да надприказва майка му Laughing. Вече няколко пъти каза съвсем на място 2 думички (е на неговия си език разбира се Wink). Вечер след последното мляко си играем в леглото на "дай пет". Удря ми ръката и вика "тет, тет, тет". А като види топка почва да маха с ръчички и да вика "т т т т т". Учим се и да подаваме топката, като му кажа "дай на мама топката", той я пуска и чака да му кажа браво Joy

Честита месечинка на Гоголино smile3525!

# 438
  • София
Здравейте.Ден и половина нямах интернет и се включвам чак сега-Първо -БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията за вчерашната месечинка на Дани.
И да се отчета от консултацията:
На осем месеца сме 9 кг(+100гр) и 73 см(+1см), нямаме зъби,лази,придвижва се с проходилката,не се изправя само се гъзури, стои сам седнал и.... друго не се сещам.
Яде вече и от нашите манджи-правих пилешка супа за нас и му пасирах с един сухар вътре -изпапка я и искаше още.

# 439
Здравейте и от  мен,само чета и шпионирам напоследък.

Честита месечинка на Гоголино!

Шени [/b]хремата може да е от зъбките,на Мариела като тръгне да и пробива някой зъб и започва да сумти с нослеа като плаче чак водичка и излиза от нослето-може и със зъбче да се обзаведете.

Мариела вече има 4 броя-2 долу доста големи и видими и два отгоре единият току що пробил ама и тя като Магеланка ми е вампирче-не пробиха резците,а някъде третия поред,знам ли  newsm78  tooth

И моето или протяга ръце да я взема,или се набира по мен и ме осмуква я по бузата,я по деколтето,голяма любов,а баща си го бие с играчки  Joy

Вече е доста стабилна права,стига да има къде да се държи "подрежда" си играчките и скоро ще и дам парцал да мие прозорците.

Играе на "ту-ту" и "дай 5" учудва се и казва "а" и много обича да се налага и да пищи докато не получи нещо.
Одеве аз се суша със сешоара а онова се набира по мен и крещи сърдито че не може да го докопа.

luvbed има я сутрин,я вечер,зависи колко сме уморени а понякога може и цял месец да няма

Уффф още нещо щях да пиша ама забравих.....

# 440
Честита месечинка на Калоян и Георги!!!  baloni baloni baloniДа са много здрави, весели и да спинкат повече! Много да слушкат мама и тати, а от време на време да правят и по някоя малка беличка!   Wink
Гери, мерси за кафенцето,  Hug много го обичам аз това нещУ  Heart Eyes
Жира  Hug
За реването - моята ако не се е заиграла с играчките, като изляза от стаята надава такъв истеричен писък, че направо откачам! Това се случва дори когато баща й е при нея  ooooh! Затова много уважавам моментите, в които се заиграе сама в кошарата за игра, колкото и за кратко да е! Иначе се случва и да я оставя да пореве - понякога и до ВЦ не ме пуска, а не ми се носят памперси още  Naughty или ако трябва да й притопля яденето в кухнята... Ами какво да направя, не съм  supermama
Бисквитке, дано е от зъбките!  Praynig А за другото - на мен като ми дойде след около 12 месеца отсъствие и ми беше толкова странно... чак се наложи да свиквам наново  Joy
Мариела е много сладка! Голяма помощница ще е на мама  Hug

Ох, като чуя/прочета, че някой го боли главата и мен ме стяга от солидарност  hahaha  Аз съм с една хронична мигрена от години и главоболието ми е почти ежедневие, чак вече не ми прави впечатление като е по-слабо. Ходих на ЯМР в София и казаха, че е от многото мозък - опитвал да излезе и създава налягане  smile3532 Шегувам се естествено - друг е проблема

Пък аз да ви се похваля, в понеделник започвам очни! yesyes  bowuu Много се вълнувам и нямам търпение  newsm44 Социален живоооот  smile3521 Ще се видя с колегите, ще уча нови и интересни неща! Супер! Предните очни ги изпуснах, защото точно тогава родих, така че съм зажадняла  Crazy Само Марисенцето ужасно много ще ми липсва, но вечер ще сме си заедно и то копнеещи една за друга  baby Утре ще ходя да си купувам листчета, химикалчета  Crazy Да стегна ученическата чанта  Laughing

# 441

Али от снощи е с хрема и въобще нямам идея от къде е лепната. Може ли да е от зъбките?  newsm78

може, може.. пазете се! Hug

Ооо, Мариетка, очаква те леко разсейване от всекидневието  Mr. Green А малката кой ще я гледа като си на лекции?

Аз пък си провалих "педагогиката", като забременях и я зарязах... ама поне зад гърба си имам други две икономически дипломи  Rolling Eyes ноооооо все още  никаква практика по тях... Crossing Arms

# 442
   Бисквитке, и аз си мисля, че хремата ще да е от зъбките. На Селинка като и излизаше първия (и единствен) зъб имаше ужасна хрема, която за няколко дни мина от само себе си.
   За реването: Абе уж се заиграва вече доста сама, но ако наближи време за ядене или спане пищи докато не я гушна! А да я оставя, за да се изкъпя или да отида до WC и дума не може да става. Стои на пост пред вратата в столчето за хранене, да не избягам случайно!
   И едно въпросче към кърмещите: в каква поза кърмите? Селин легнала посмъртно немога да я държа. Яде седнала в скута ми и редува-ту едната, ту другата!

Ходих на ЯМР в София и казаха, че е от многото мозък - опитвал да излезе и създава налягане  smile3532 Шегувам се естествено - друг е проблема

Мен глава не ме е боляла не помня от кога, защо ли???!  newsm78

Много хубава Мариелка видях с малки пухкави баджаченца  Heart Eyes Умирам за бебешки бутчета! Горкото ми детИ, само го тормозя, щипя, мачкам...  Twisted Evil

# 443
  • на североизток
Честито на всички празнуващи днес!

Шени, и аз се събудих оциклена днес за първи път след раждането Crazy И аз си мисля, че сополите може да са от зъби. Ния се сополиви вече трети ден, горните й венци са ужасно надути, на мен ми се стори онзи ден, че едното зъбче е пробило, но сега не го виждам - толкова е надуто всичко Sad
Цяла нощ се мятка това дете и аз съм като парцал днес.

За кърменето - яде и легнала и седнала, зависи в какво настроение на духа е  Laughing

# 444
  • Стара Загора

А тази сутрин аз се събудих...оциклена Twisted Evil За първи път след бременността  Twisted Evil

Честито дет се вика Mr. Green Hug
Ами добър ден от мен..днес черпя кафе...с кофата направо Tired Боример ми изпи силиците....от вчера сутринта като съм станала в 6,30ч. до момента имам 3 часа сумарно сън #Crazy Хубавата новина е, че започна малко по-добре да яде...За това съм доволна. Целият е побелял...дразнят го тези венци, зъби всичко де що има в устата...обаче не излизат и това е Twisted Evil
Жирааа Hug
Днес кой има месечинка?!?! Ще взема да крадна някой пост...като душката Mr. Green
Честита месечинка на Калоян и Георги!!!  baloni baloni baloniДа са много здрави, весели и да спинкат повече! Много да слушкат мама и тати, а от време на време да правят и по някоя малка беличка!   Wink
bowuu
Гериии мерси за кафенцето....много ми трябва днес Crazy
Мариетке завид за соц. живот, който те очаква  Hug Аз за момента съм под нулата Crazy
Хубави бутчета видях и аз Mr. Green

# 445
Нандиии-ако знаеш как ти завиждам за тази омазана и доволна Моникс - онова мойто само стиска устенца и вика "нененененене" като види лъжица!  ooooh! Twisted Evil Мнооого ти благодаря за картинката на сухарите, така ще ми е по-лесно да ги търся!   bouquet

Норе, а дали би било добра идея, ако опиташ да дадеш на Филип парченца храна да се храни сам, а не пюре? Реално по този начин може да предложиш всички плодове, зеленчуци, месо, корички хляб, или бисквити...изобщо каквото се сетиш. Може пък детето да те изненада като осмуче, оближе, поизгриза и хапне. Wink
А, тя и Нанди това писала... Wink Party А Монката е един път! Да я нацелуваш хубавичко. Heart Eyes

Гледах снимки от срещата и тайничко ви завидях...много сте хубави и усмихнати всички и много, много ви се радвам. Hug

Честито и на днешните пораснали бибоци.  bouquet

А тази сутрин аз се събудих...оциклена Twisted Evil За първи път след бременността  Twisted Evil

А аз така преди 2 дни. Confused И с Рая и с Нико все след 8-мия им месец...кака пък този път не ми пусна малко аванта тоз мой организъм...

marietta_g, весело ти на очните. Wink Тъкмо малко разнообразие. Sunglasses

# 446
  • Айтос/Бургас
 Hug

Най-накрая да се включа! Tired

Калоян днес става на 8 месеца! Да ми е здрав и щастлив! Почерпката:

# 447
  • Варна
Честити месечинки на Георги и Калоян! Да са живи и здрави, много да слушкат и да спят спокойно вечер!

Бисквитке, твърде вероятно да е от зъбче, на нас първите ни три зъбчета бяха предхождани от хрема, сега чакаме четвърто и пак се сополиви Валентин.

Поза за кърмене - при нас само седнала, легнала така и не се научих, не ми е удобно, ама не ми пречи седналото кърмене, моето дете не сучи често нощем, до скоро въобще даже, откакто ни мъчат зъби се случва от време на време.

Аз май съм най-некадърната майка тука - Валентин падна за пореден път ooooh!. Кога ли ще ми дойде акъла в главата не знам. Днес сутринта го оставих на средата на спалнята, ограден от възглавници и отидох до банята да си измия зъбите. Само след секунди чух писък - отивам в спалнята и какво да видя - Валентин на земята реве, а възглавниците непокътнати. Литнал ли е към пода, как е стигнал до там идея нямам. Та вече наистина никъде не го оставям без надзор, сигурно сме вече рекордьори по брой падания.

Друго щях ли да пиша, не помня, то днес като ми тръгна деня накриво с това падане и акъла ми хич го няма ooooh!.

# 448
.....сигурно сме вече рекордьори по брой падания.

не бъди много сигурна!!! Peace

А без надзор може на пода, там за мене е най-безопасно. Peace

Иии стига сте се обиждали на некъдърни!  Stop

# 449
Егати масовката... и аз днес се оциклих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт