Сега цялата съм в смучки 

. Таман навреме с второто ми за деня.
. Недей да изчезваш така за дълго сватя, че се притесняваме. Да нацелуваш малката пищяща пръцла и да вземем да ги съберем със зетя да си правят компания в ръмженето, може пък да им е забавно и да ни оставят малко да починем 
). Вечер след последното мляко си играем в леглото на "дай пет". Удря ми ръката и вика "тет, тет, тет". А като види топка почва да маха с ръчички и да вика "т т т т т". Учим се и да подаваме топката, като му кажа "дай на мама топката", той я пуска и чака да му кажа браво 
!

има я сутрин,я вечер,зависи колко сме уморени а понякога може и цял месец да няма
Да са много здрави, весели и да спинкат повече! Много да слушкат мама и тати, а от време на време да правят и по някоя малка беличка! 
много го обичам аз това нещУ 
Затова много уважавам моментите, в които се заиграе сама в кошарата за игра, колкото и за кратко да е! Иначе се случва и да я оставя да пореве - понякога и до ВЦ не ме пуска, а не ми се носят памперси още
или ако трябва да й притопля яденето в кухнята... Ами какво да направя, не съм 
А за другото - на мен като ми дойде след около 12 месеца отсъствие и ми беше толкова странно... чак се наложи да свиквам наново 

Аз съм с една хронична мигрена от години и главоболието ми е почти ежедневие, чак вече не ми прави впечатление като е по-слабо. Ходих на ЯМР в София и казаха, че е от многото мозък - опитвал да излезе и създава налягане
Шегувам се естествено - друг е проблема
Много се вълнувам и нямам търпение
Социален живоооот
Ще се видя с колегите, ще уча нови и интересни неща! Супер! Предните очни ги изпуснах, защото точно тогава родих, така че съм зажадняла
Само Марисенцето ужасно много ще ми липсва, но вечер ще сме си заедно и то копнеещи една за друга
Утре ще ходя да си купувам листчета, химикалчета
Да стегна ученическата чанта 

Шегувам се естествено - друг е проблема
Умирам за бебешки бутчета! Горкото ми детИ, само го тормозя, щипя, мачкам...
И аз си мисля, че сополите може да са от зъби. Ния се сополиви вече трети ден, горните й венци са ужасно надути, на мен ми се стори онзи ден, че едното зъбче е пробило, но сега не го виждам - толкова е надуто всичко 

Боример ми изпи силиците....от вчера сутринта като съм станала в 6,30ч. до момента имам 3 часа сумарно сън
Хубавата новина е, че започна малко по-добре да яде...За това съм доволна. Целият е побелял...дразнят го тези венци, зъби всичко де що има в устата...обаче не излизат и това е 
Да са много здрави, весели и да спинкат повече! Много да слушкат мама и тати, а от време на време да правят и по някоя малка беличка! 

Аз за момента съм под нулата 

А Монката е един път! Да я нацелуваш хубавичко. 

Тъкмо малко разнообразие.
. Кога ли ще ми дойде акъла в главата не знам. Днес сутринта го оставих на средата на спалнята, ограден от възглавници и отидох до банята да си измия зъбите. Само след секунди чух писък - отивам в спалнята и какво да видя - Валентин на земята реве, а възглавниците непокътнати. Литнал ли е към пода, как е стигнал до там идея нямам. Та вече наистина никъде не го оставям без надзор, сигурно сме вече рекордьори по брой падания.
.