Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 036
  • 699
  •   1
Отговори
# 465
  • Сливен
Елфи, моите най-искренни съболезнования  smile3518 smile3518 smile3518 Много съжалявам за загубата ти  Sad
Много мили думи за един прекрасен дядо  Cry

Прегръщаме те Hug

# 466
  • Стара Загора
Хоупова ти купи ли нов кон?...нали забрави в Бг другия..да не се буди от това  Thinking
Посирането на Боример и аз мислех, че е от зъби ама не би....жив вирус си беше и язък за целия ми нагон и тормоз...зъб няма ни един на фронта.
Днес съм като ударена фитка...няма нужда да споменавам дори Crossing Arms
А па аз явно не съм в едно общество с вас...не съм в кръга на оциклените и не съм Лъв Mr. Green
Душо ти пак сто диагнози си си написала Mr. Green Оргаментила е препарат, който изписват на жени с кисти на яйчниците....Според мен не е добър...мое мнение. Да не би да е от щитовидната жлеза Thinking И съм ти сърдита зверски....ако ти пука ми пиши Mr. Green Laughing
Мариа днес Правда направи добро умозаключение...всяко следващо го опазваме все повече...така, че за евентуално второто ти дете има шанс да се докажеш Mr. Green
Елфичка съболезнования.

# 467
Елфи, изключително трудно ми е да напиша каквото и да е , преживяла съм го и знам колко боли..... Hug

# 468
Хоупова ти купи ли нов кон?...нали забрави в Бг другия..да не се буди от това  Thinking
Даааа, от летището направо в магазина отидох и закупих Свещенният кон!! Ама той си заспива с него, но после се буди!  Rolling Eyes

# 469
Много ви благодаря скъпи момичета за съпричастността и милите думи  smile3518 Аз също безкрайно съжалявам за загубите ви  Cry Много е тежко,знам,ужасно е!И най-болното ми е,че нищо не мога да направя  Confused Единственото,което ме крепи и ми дава сили е,че сега е с баба.Той много тежко изживя загубата й,не го показваше,но той таи всичко в душата си и знам,че това много му се отрази.
Изгубих го преди 3 дена и всяка нощ като легна си ги представям с баба,как се събират на любимото им място,тя го чака,той отива при нея,стават отново млади и усмихнати,както когато са се запознали,помахват ми за сбогом,казват ми да не тъжа за тях,че отнова са си заедно и се отправят по пътеката с гръб към вечността  newsm45
Изплаках си очите тези дни за тях,те ни отгледаха и ни направиха хора.Деляха от залъка си,даваха ни всичко и бяха до нас неотлъчно.

Благодаря ви,прегръщам ви!

За баба  Flowers Rose ,за дядо  Flowers Rose

# 470
Хоуп, напоследък и Ники не спи спокойно нощем, а последната нощ въобще. Верно че му растат в момента 2 зъба, но при всеки зъб ли ще е така... (ако е от тях). Буди се по сто пъти и виждам, че му се спи, ама само се върти и се чуди къде да се дене. Последната нощ освен рев и носене на ръце, накрая се събуди в 4 и до 5 си игра, после спа до 6 и се събуди пак с рев. Почти съм сигурна, че е от зъби, защото и през деня е крив и ръцете му нон стоп в устата ръмжейки. А и му виждам как са леко прорязали венеца.
Между другото и на него му излизат вампирски зъби. След първите два долу (нормалните), сега му излезе един вампирски горе (2-ри резец) и в момента е прорязал и втория вампирски горе (другия 2-ри резец), както и нормалния първи резец горе. Защо така излизат първо страничните не знам, много е смешно.

Относно паданията  - след като собственоръчно го цапардосах преди няколко дни във вратата, от 2-3 дни има поне 4-5 удара в главата. Всичките са докато пълзи и се опитва да прескочи нещо – явно ръцете не издържат и забива чело в земята. Винаги следва неимоверен рев. Единият път беше в плочките и се чу ужасен удар. Ако го е заболяло и толкова, колкото се чу...

За каишките за прохождане – абсолютно против съм и няма да ползвам. Според мен конкретно за самото прохождане повече вредят, отколкото помагат. Удобстовото на родителя е друг въпрос. И аз имам проблем с кръста, та ще видим...

Чувах го да се върти ама не отреагирах и той си заспива. А като е при мен и рита и мърда, аз започвам да го галя и ..явно и това го е събуждало някой път.
Тва майките сме..не е истина – ще събудим децата си от зор да ги приспим. И аз някой път галя Ники, за да заспи, но от време на време се чудя дали по-скоро не му преча (защото не винаги заспива лесно). Сигурно си вика – Тая па, майка ми, няма ли да спре да ме гали най-накрая, за да заспя...

Луска, относно липсата ти на цикъл – след като не си бременна, надявам се не влизаш в критическата..

Марта, бързо да оздравяваш, че да не лепнеш нещо на децата. Сега нали някакъв грип върлува. Нашта кака вчера се събуди с температура и гърлобол.
А за Магелана - много ми стана мила като я описваше – как те защитава и как се учудва.

Моника и Мариела са прекрасни!

# 471
Елфи, моито съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

# 472
Елфи моите съболезнования! Hug

Шени,Поли добре,че вчера бяхме на доктор да каже,че сме здрави.Щях да се притесня,че Марти е лепнал нещо на момичетата Confused Надявам се да са от зъбки сополите и да минават бързо! Hug

Марти за сега е падал само веднъж.Отдавна беше.Но той още е много кротък...щом на повивалника стои...

"Честито" на оциклените!Дано ме подмине лавината,която е тръгнала.

Боличките да се оправят бързо!А здравичките да се пазят! Hug

# 473
  • Стара Загора
Луска, относно липсата ти на цикъл – след като не си бременна, надявам се не влизаш в критическата..
И аз това се надявам Mr. Green

# 474
  • Варна
Елфи, много съжалявам за загубата ти Hug Hug Hug

# 475
А добър вечер..
Мен ме върнаха за още 2 седмици с шината.. та като гледам ще съм в "крак" с темата и с майчето докато проходя Simple Smile
Цикъл се надявам да нямам скоро.
Митко има 4-5 зъба и се е научил много противничко да скърца с тях. Хапе ме понякога, ама му викам за сега, стряска се, реве и спира да хапе.

Елф,  Hug

Друго не съм чела много, ша ма прощавате..

# 476

елфи..приеми и моите съболезнования:(...

за оциклените броите ме и мен от сутринта съм вече в групата:)..охх знам че не съм писала колко теми..но сори не ми остава време:)

# 477
  • Сливен
Simple Smile  Най-после днес да седна и аз да пиша по темичките Wink

Тони, много се радвам, че вече си имате нов дом  Hug Най-после спокойствие и за теб Wink

Miss Monk, как можа да си помислиш, че си некъдърница Sad И аз колкото и да се старая не успях да опазя Ели от падането и, така че повече да не си спомела нещо подобно... Едва ли всички сме такива, защото почти всички дечица са вече тупнали на земята... Wink

Бисквитка, може да е зъбче... Елито беше така, когато и излязоха 2-те зъбчета и после изчезна хремата изведнъж... Бързо да се оправя Алито  Hug

Жира, добре се завърнала в темичката  Hug Липсваше ни Wink

djidjonka, браво на Дани Simple Smile И ние май ще сме от бъбривите... По цял ден повтаря айде, тата, диди и още нещо Simple Smile

danaq_lv, имаш си страхотна помощница Wink Браво на нея, колко е стабилна и лъчезарна Wink

marietta_g, страхотно е, че ще започнеш очните и малко да се разведриш сред колегите и приятелите Wink  Hug

Честито на оциклилите се Wink

Елито вече започна да пълзи... Вчера и бяха първите успешни опити, а днес е много по сигурна и явно и хареса, защото само това прави цял следобед... Wink

Скрит текст:
За кекса - в повечето случаи май при мен е липсата на желание Wink Но и време не остава понякога Wink

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 10:33 от juji2704

# 478
Абе с тоя цикъл не знам какво стана, ама и на мен ми дойде  Crazy
Луска, много те мислих напоследък с тоя гинеколог! Все се канех да звънна... Радвам се, че си здравичка!!!  Hug Hug Hug И да минава бързо тоя обрив, че  box  Hug
Д-р Митова, да се похваля - много хубави зъбки имам!!! За първи път видях що е това пломба на 15 години! Пет години по-късно имам един пулпит (покрай една жестока сесия) и това е! Дай Боже все така да съм  Praynig Само мъдреците дето ме мъчат, ама то лесно се не помъдрява  Laughing Пожелавам на всички бебоци в темата зъбки като моите (бели, прави, здрави)   ladyuu
Ами така де, да не кажете, че само се оплаквам  Peace
..............................

Елфи, нямам думи да изразя колко мъчно ми стана докато четох постовете ти... Ужасно тъжно е наистина! И аз имах истински дядо - голям човек наистина!!! Даваше всичко и не му се свидеше никога (даже ми е жал, че Мариса няма да има такъв дядо)! Спомняй си всичко с добро, представяй си хубавите моменти отново и отново... аз така правя... спомням си приказките, думите, ласките... Радвай се, че го е имало!!! Той сега е на по-хубаво място (колкото и травиялно да звучи, по-приятно ми е да го мисля)! Прегръщам те силно и ти пращам кураж скоро да превъзмогнеш болката и да остане само хубавата емоция от детството и дните с дядо!!! Мир на праха му  Flowers Rose Flowers Rose и на баба Flowers Rose Flowers Rose

# 479
Има ли още някой не въвел глутена?

Нанди страхотна Моника, да я схруска човек!
Даная браво на Мариела, голямо момиче!

Има.И аз не съм въвела глутена.
 CryЛазар от вчера има температура и е на антибиотик.Гърдите му са чисти,но гърлото е много зле.А тази сутрин се събуди целия червен от главата до петите(все едно е бил на плаж и прекалил със  стоенето на слънце),а термометърът показва 37,5  Confused Cry .Звънях на педиатърката,дадох му лекарства и ако не мине ще го водя да го види. Praynig

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 08:46 от лава

Общи условия

Активация на акаунт