Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 33 893
  • 699
  •   1
Отговори
# 525
Набързо по въпросите на Луската:
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - На ръце, или в шезлонга.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - Ако се е наспал и ме види като отвори очи се усмихва. Ако е сам в стаята пищи като пред заколение и се ухилва чак като се покажа (Имам бейбифон, който не ползвам, защото се чува дори и когато са затворени и двете врати). Ако нещо го е събудило по време на дълбокия му сън, няма осмиряване.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? - Стряска се от всичко особенно когато е буден и реве много след това. Ако се е отрязал дълбоко не винаги чува.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. - Играе си сам за около 10 минути, ако е в добро настроение и задължително ме вижда. От няколко дни се заиграва и на проходилката, но пак трябва да ме вижда и да има разни неща за дърпане.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите? - Това е едно от основните му занимания откакто беше на 1 месец.

Честита месечинка на сладкото Боримече и тук!!! smile3525

Честит първи имен ден на приятелчето ни Макси!!! smile3525

# 526
Такааам,имам следните въпросчета[/b] Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце?Заспива си сама след като се наяде.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?Събужда се спокойна и доволна,бъбри си и си гледа ръцете.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?По-скоро ,не. Но се стряска и разревава като кресне баща й на някое от другите деца  Mr. Green
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. Да,напълно спокойна е и през деня и през нощта.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green Бърка си в устата с всички възможни пръсти и цяла ръка  Crazy Скубе моята коса, дърпа ме за носа яростно и се опитва да ми изчегърта устата докато я храня с мляко Whistling

Ама и чаршаф направих... Embarassed

# 527
  • на североизток
Елфи, моите съболезнования за дядо ти. Прегръщам те Hug

Честита месечинка на Боример! Да е жив и здрав!!!

Честит имен ден на Макси!

Луси - по въпросите ти:
1. Заспива си сама в леглото през деня, а вечер спи при нас.
2. Събужда се спокойна и щастлива в повечето случаи. Приказва си на играчките, ръцете или на нещо си там. Има и случаи, когато се събужда с рев, но са по-рядко.
3. Рядко се стряска - например, ако звънне телефон и спи дълбоко, въобще не го чува. Но ако някое от чаветата извика се стряска.
4. Определено се занимава сама - заиграва се с играчки на земята, заглежда се по телевизора, спокойна е особено, ако има и друг човек в стаята с нея - децата, ММ или аз.
5.Прави всичко изброено, особено, ако е нервна или й се спи - тогава много си дърпа ушетата /като суче също/, търка си нослето.

# 528
  • София
 ДД и от нас! Laughing Laughing
Малеее, само са няколко часа ви изпуснах от очи и гледам 3 страници изписани Shocked Друг път не сте толкова активни в събота! bowuu
Честита месечинка на Боримече, сладкото енергично човече- да е живо и здраво, все право и още по-вироглаво (за ужас на майка си )Laughing
Честит имен ден на Максито сладурко, усмихнатия смехурко!   bouquet
Пак ме е удерила музата Joy
 Гледам нови анкети, много отговори........аз ще се върна да попрочета, за да се включа адекватно! Peace
Само да споделя, че Магелана от днес пее по поръчка- готова е да я пускам в някоя кръчма -пари да изкарва Joy Аз и изпявам някаква проста мелодия от 3-4 звука и тя я повтаря 1:1 Shocked От начало помислих, че си въобразявам, но после извиках и други свидетели и те потвърдиха! Hug Вече няма съмнение-певица ще я правим! hahaha

# 529
  • при палмите и алигаторите,FL
Набързо по въпросите на Луската:
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - През деня спи В мен, суче и спи. През ноща до мен, суе и спи. .Само един път заспа в количката, на връщане от парка
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - Събужда се доволна от живота, хили се ръмжи и си разглежда ръцете.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? - Не се стряска, само се обръща да установи от къде идва шумът.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. - Играе си сама, ако е в добро настроение.Лази си насам натам, преследва сестра си, изправя се където свари и се опитва да докопа нещо което да напъха в устата си.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите? - Дърпа си ушите, само когато ѝ се доспи. В устата си рови от време на време и си дърпа езика. Скубе само чуждите коси, моте, на сестра си, на разни деца в парка Simple Smile .

Честит първи имен ден на Макси!!!

Честита месечинка на Боримече!!!!

Марте, Браво на певицата smile3501

# 530
  • Стара Загора
Благодаря ви отново Hug
Мартеее мислех, че си ми приятелка Crossing Arms и без това съм  smile3540 afwitch af newsm66 newsm29

# 531
  • София

Такааам,имам следните въпросчета[/b] Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? Вкъщи заспива само и единствено с мама до нея, която и гали челцето и и казва ''о-о-о-коте-пате, коте пате'' Това е мантра ако се чудите Mr. Green На гърда-никога! Навън заспива сама, а качването в кола за нея е старт за поне 8 часов непробуден сън!
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? Събужда се винаги с рев: по-силен или по-слаб, но сутрин се успокоява, че е до мен и започва ужасно скубане и бъркане в очите, докато не ме изправи на крак! ooooh!
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? Вече не се стряска от почти нищо-дори от прахосмукачка с едно изключение- сешоарът е много плашещ и пищи от него!
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. Няма такова нещо- ако само обърна поглед от нея и вече реве, пристрастена е към мен и е голяма глезана и хитрица! Peace То, с толкоз народ вкъщи все се намира кой да я занимава!
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green Ушите си дърпа, когато и се спи, не си бърка в устата, а коса все още липсва, та използва нашите за дърпане! Hug
(тези въпроси ми напомнят малко на тестовете,които правехме навремето в Университета Joy,професионално изкривяване,то няма как да се занимаваш с луди и ти да не си поне малко луд Mr. Green)
Сега да ви кажа за кухните: Държавната е горе-долу еднаква , с обикновено мляко е и според мен е добра, но е за дете над 11 месеца! Евтина е и си заслужава! Peace А, ако се питате какво се случва с неизядените манджи....доброто прасе Марта ги омита Mr. Green
Частните са много и различни-ако искате сега да ги ползвате-намерете такава, от 6-тия месец, с АМ и подходящо меню за 8 месечни!Аз съм намерила такава тук за 2 лв. и нещо, но не я взимам, защото Маги още не е захранена с млечни продукти.Това ме подсеща да кажа, че ще давам сирене Маджаров скоро с попарата! Peace
Мисля, че в София има и за деца с АБКМ, но не съм сигурна newsm78
За ММ и работата: Готов е и на гарата да разтоварва, само да не е около нас Joy Шегувам се, но има доза истина...откакто се появи Маги все е на път (както и днес) или има много работа в София и се прибира късно. Понякога ми иде да вия непрекъснато сама с 3-мата душевадци  Mr. Green
Хера- много те обичам и за това ти го пожелавам! HugАко момче на тази възраст е кротко, трябва да го водиш на лекар да видиш какво му е! А най-буйните са и най-интелигентни bowuu (Време за реклама Mr. Green)

# 532
  • София
Първо: Честита месечинка на любимото Клече-Боримече! Да е здравичко, здравичко и пак здравичко!  Heart Eyes

Като ще се краде, да е на едро:

1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - В къщи заспива само на гърда, навън - понякога и в количката.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - Зависи колко е спала. Обикновено се събужда с мрънкане.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? - Ако спи леко се стряска. Ако спи дълбоко - най-често не. Ако е будна се обръща по посока на шума.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. - Играе сама не повече от 15 мин. Иска нон-стоп внимание - песни, танци, мачкане, гушкане и т.н.  
5.Дърпат ли си ушите - вече рядко ,бъркат ли си в устите - много рядко си смуче външната част на ръцете ,скубят ли си косите - вече не.

Сирене още не съм давала.
Глутенът ще го въвеждам утре. Simple Smile

Елфи, прегръщам те силно!  Hug

# 533
Такааам,имам следните въпросчета Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце?Не, заспива друсайки го..
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?Събужда се с рев, обърнал се по корем обикновено. Не спи повече от 30 мин сам в леглото си
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?По-скоро ,не.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. Относително, 50% от времето играе, 50% го разнасям като маймуна на клон
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green Бърка си в устата с всички възможни пръсти и цяла ръка  Crazy Скубе моята коса, дърпа ме за носа яростно и се опитва да ми изчегърта устата. Търка си ушите и очите, когато му се доспи Whistling

# 534
Да открадна и аз . Simple Smile
Честита месечинка на Боримечето! Да е много здравичък и да спи до късно!

Честит имен ден на Макси на Мушето!

Дано бързо израсте тази алергия.

Лава, стискам палци да се оправи бързо астралното ни близначе Hug  Благодаря.  

Такааам,имам следните въпросчета Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? Заспива на ръце или на гърда през деня.През нощта заспива в  голямото легло сам,но трябва  да лежа до него.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?Събужда се с рев понякога,а друг път  обърнал се по корем и си бърбори- ба,ба,аба или се изправя  в леглото държейки се за решетките и мрънка да го взема . Не спи повече от 20-50 мин сам в леглото си през деня.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?Да когато спи, и понякога като е буден.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. През повечето   време го разнасям на ръце ,заиграва се сам за не повече от 5-15 минути.В проходилката изкарва повече време,но трябва да се движи около мен за да е спокоен.Пълзи много бързо когато си набележи цел.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green Бърка си в устата с пръсти или цяла ръка.Не си скубе косата и не си дърпа ушите. Скубе косата ми ,дърпа ме за носа,бърка ми в устата . Търка си  очите, когато му се доспи

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 20:22 от лава

# 535
  • Варна
Да се включа и аз по въпросите на Луси:

1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? Валентин заспива или на гърда, или сам. Напоследък все по-рядко заспива на гърда, просто като се насуче се дърпа, слагам го да легне, давам му биба и да си гушне едно плюшено мече и в повечето случаи заспива бързо. Когато е особено крив и му се спи, а не може, го слагам на средата на спалнята, гушвам го, правя се на заспала и така заспива, после го премествам в кошарата му.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? Всеки път е различно, независимо дали съм или не съм в стаята. Понякога се събужда весел и се занимава с каквото му попадне в ръцете, понякога с писък, друг път мрънка.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? Стряска се ако е наистина силен звук, например ако изпусна нещо тежко на земята или пусна прахосмукачка /нашата е много шумна/. Иначе ако спи дълбоко не се стряска, най-много да се събуди от шум.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. Спокоен е, но не се заиграва сам за дълго, в повечето случаи трябва да съм му пред очите или да се занимавам с него, иначе мрънка.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите - От изброените си бърка в устата, както и в моята Laughing. А откакто има и горен зъб, скърца със зъби Laughing.

# 536
По въпросчетата на Луси:
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце?
Навън си спи в количката (може и 3 часа да откара), но вкъщи не е толкова лесно (за това гледам да излизам всеки ден и при всякакви атмосферни условия). Освен това вкъщи сънят му е много по-кратък и често се буди кисел, защото не се е наспал. Заспива в кошарата, като трябва да ми държи ръката. Някой път го галя (но както бях писала преди не знам дали понякога не му преча по-скоро така). Отскоро когато е преуморен заспива с рев – аз го затискам да не става (щото прав и седнал не може да заспи), а той се дере няколко секунди, опитвайки се да се освободи от хватката и след няколко секунди се предава, рязко спира да реве и заспива. 
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? –
Начинът на събуждане няма връзка с това дали съм в стаята. Както повечето са споделили и при нас ако не се е наспал се събужда с мрънкане, а ако се е наспал си бърбори и играе нещо, драска по мрежата на леглото и т.н, докато не му писне и се размрънка да отида. (чувам го по бейбифона)
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?
Ако спи дълбоко не се стряска, но ако е в леката фаза на сън - да (евентуално може да продължи да спи). Това ако сме навън. Вкъщи не знам дали се стряска докато спи, защото или не съм при него, или ако съм при него спя. Там където спи по принцип е много шумоизолирано, така че предполагам не чува шумовете от другите стаи- дори прахосмукачка не се чува.
Ако не спи, не съм забелязала да се стряска.

4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н.
Ако не го мъчат зъби и не му се спи е спокоен и се заиграва сам. Обича да си пълзи, да си обикаля къщата, да си стига разни неща, да си ги човърка и да си играе с тях. Ако каката е при него, обича да я наблюдава.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите 
От изброените си бърка в устата и то непрекъснато - с цяла ръка, с пръсти и изобщо с квото има в периметъра му.

# 537
Опала, ето ме пак, след като изпратихме гостите и изкъпахме и приспах малкият именик!
Ето го и него и тук, с тортата, която успя още в първия миг да размаже Simple Smile
http://prikachi.com/images/155/4294155w.jpg  бързо успя да бръкне в тортата
http://prikachi.com/images/189/4294189R.jpg любимата игра - да опитам всичко!
http://prikachi.com/images/195/4294195Q.jpg показва как яде с широко отворена уста

Честита месечинка и на Боримечето!

Гледам Лусинда пак прави статистическо проичване, та да отговоря и аз.
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - заспива в леглото, докато го люлея, мрънка си нещо и заспива. Ако е крив, гушкам и се успокоява и заспива.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - Събужда се с рев, ако не се е наспал и се е стреснал. Ако се е наспал се събужда с пеене, лежи си и си играе с нещо.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? - Няма го момента със стряскането, но ако е силен шума и спи леко, може да се събуди, иначе - не.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. - Играе си сам, но по някое време трябва да се включа и аз, да подавам играчките, или да ритаме нещо.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите? - не

# 538

Гери,и аз все се чудя как да извъртя пустото хранене,защото ние нямаме вечер без събуждане и мрънкане ooooh! Все си мисля,че не се наяжда достатъчно през деня Thinking Но пък като се замисля за обратната страна на медала,как го бях прехранила един ден и вечерта ми стопи лагерите....и това не е работа Twisted Evil

Такааам,имам следните въпросчета
Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце?
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green
(тези въпроси ми напомнят малко на тестовете,които правехме навремето в Университета Joy,професионално изкривяване,то няма как да се занимаваш с луди и ти да не си поне малко луд Mr. Green)

Ще ме умориш с тез въпросчета  hahaha

Ето и моите отговори:
1. Приспиваме се на ръце МАМ... МУУУ  #Cussing out
2. Понякога се събужда с рев, писък, а понякога са спокойни и с усмивка.
3. Момент на стряскане - ОО ДА!!!  Peace Confused
4. Някои дни се заиграва сам, играе, лази, спокоен и щастлив. Но понякога е кисел от сутринта, блъска, рита, дърпа, реве, пищи и всички екстри! Това е от недоспиване, поне това установих! Peace
5. Бърка и търка ушите - когато му се спи и е нервен. Чеше си носа, очи, всичко каквото докопа  Shocked Всичко това го прави, определено когато не се е наспал, илиии когато много му се спи! Peace

А за несъбуждането вечер - спокоооо ние сме така вечеее незнам колко месеца! Направо няма вечер, в която да не е да не се събуди, ей го на преди малко пак с ревове братче....
За протокола заспа в 20.10-20.15ч, а сега е 22.30!  Peace

# 539
Макситоооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прекрасен е нашия приятел!!!

Общи условия

Активация на акаунт