) !
.
. Ще трябва често да я переш 

направо тая нощ щях да изтрещя
Ама какво да го правя това дете, вече незнам - започна още по зле да става положението при нас. Уж спи при мен, а буденето е все същото - реве, тръшка се, мята се, взимам на ръце люлям, той увеличава децибелите, пъне се - аууу ще пукна честно ви казвам! И в 5 часа докато му приготвя млякото, орева света, незнам как не събуди цяла Варна 

Снощи докато не му сложих възглавницата, в която си завира главата, не искаше да заспи. А аз само ставам и го поглеждам, много ме е страх, ама какво да го правя. иска да му е притисната главичката, цялата я извърта назад. Сложих му нов комплект и изглежда някак по-голям, ама изрита завивката, иска си възглавницата..малко бебе си е още. Трябва да е увит в одеало като в чувалче /чувалчето още беше мокро/.

. Започнах да давам каши, пюрета, сухари вечер, около час и нещо преди лягане, ама тц - пак се буди гладен в 4. Суче съвсем малко и заспива до към 7-8, но ако не му дам да суче, оревава света. Дано някой ден се откаже от това будене в 4 и си върне стария режим с първо хранене в 6.
/. Абе с малко повече упоритост ще ги сваля, няма да се оставям дебела.
/, но за такива каски не ми е споменавал. На мен ми се струва нормална главата му, а и не мога да го накарам да спи по гръб.
Сурнала се е по кошарата, белила си вече заздравяващия нос и тече ли, тече. Докато я измия, ужас. И пак не е хубаво измита
Как да й мине по-бързо тази раничка. Тя е много миниатюрна и не е дълбока. Просто е жулнато, от къде толкова кръв
Капя Риномер и пръскам Еуфорбиум, но хремата си продължава. Чувствам се като член на Гестапо с тоя аспиратор:( Тя реве, но аз не се давам и продължавам, нещо ужасно е - хем ми се къса сърцето, хем знам, че трябва да ги изсмуча тези гадни секрети
Честито второ зъбче на Рафи. А за каската - надявам се да я понесе леко. Четири месеца не са безумно дълъг ериод отвреме, но само ти и Рафи си знаете как ще минат 

да ви подминат болестите!
Разбирам ви чудесно!
Какво да се прави, лирична душа съм си взела за спътник в живота

Пробвай да мажеш раничката с нещо,за по-бързо заздравяване
И аз незнам с какво,но все трябва да има нещо
Аз по принцип мажа с йодасепт,ако има някаква рана,но незнам пък за нос става ли,по-скоро не
А стихотворението искрено ме разсмя 
Много ми прилича това Чико на моето Джордани
Много са леки и удобни 
и аз в клуба, Тот ще ме побърка, в серия е от 3 до 5 часа
рев на сън, мятане, хем спим заедно, не ме ще, ни цица, яко
ме хващат.
, пепел му на устата, на този, който отвори темата
.
, аз съм се превила на две. Зверски ме боли кръстът, а в комбинация с подточка 1, ще се 
, аз кърмя, само от дясната гърда/ никога не пожела лявата/. Та Любимката е много изтерзана, зърното зверски ме боли от хапането и се чудя, какво да правя, отказва друга храна. Това значи, че всяко хранене е кърмаи то само и единствено на изстрадалото зърно, имам чувството, че е прежулено, със сутиен, без сутиен, слагах вазеличнетата, подплънки, то си стои червено, където си взпива зъбите или ги чеше
.
.
.
, оф защо и мен не ме хване, имам да свалям ощеееееееееееееее 10 кила, как да стане
, отгоре на всичко не съм в застй, а качвам.
, после да ни кажеш, как е минал прегледа.
.
.
. Прбва ли сребърна вода или лайка в нослето. Ти ли поръчваше от Бебешки дрешки?
Нелли,ако имаше един начин чисто бяла бих я взела,но нали сме мъже,реших да не злоупотребявам с цветовете 

Судокремът за мен е златен за такива неща,така лекувам и одраскванията му от яд по лицето
Да ти е жива и здрава 
При нас е същата работа и вече нервички не ми останаха 
Кажи кво те мъчи
Защо не питаш педи за Виброцила
На нас много ни помогна 

),та дано един ден и с моя синковец си пасваме толкова добре и сме толкова еднакви(нали сте Овенчета и двамцата
),че току виж си веем байряка заедно по баровете