Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 33 880
  • 699
  •   1
Отговори
# 615

Шени,тая хрема много време ви мори вече Thinking Защо не питаш педи за Виброцила newsm78 На нас много ни помогна Peace

Щото не си вдига телефона Twisted Evil Иначе аз си мислех, че е от зъби, но май съм подценила работата Confused Почнах да капя вит. Ц и ще пробвам с лайка, пък ако всдигне телефона ще питам и педи, да видим тя какво ще каже.
Елисче - веднъж съм поръчала от Бебешки дрешки, кажи въпросчето Hug

# 616

ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК,МАРИЕТКЕ!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА СЕ СЛУШКАТЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЙКА ТИ,НЕЛЛИ!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,И МНОГО ДА СЕ РАДВА НА ПРЕКРАСНИТЕ СИ ВНУЦИ!
Честито и на всички вчерашни и днешни месечинки.
 Hug Hug за всички недоспали и изкрейзали мами!
И да почерпя за моя синковец - днес става на цеееели 6 годинки. Боже, кога минаха! ooooh!

# 617
И с тортичка:

# 618
Честито на всички празнуващи!!!

Лече-Буболече,накъсах се от смях с това стихотворение!

# 619
  • София
 ДД и от нас! Laughing
 И ние в отбора на недоспалитееее  #Cussing out #Crazy- нощем си мисля, че няма такова чудо като моето, а денем разбирам, че са поне 30-40 на брой! Mr. Green
 Хрема- яко ни мъчи, зъби също и корем-с една дума КУПОООН! Twisted Evil Гърдите ми са изядени, мозъкът спи, краката не ме държат- изобщо не съм човек а машинааа! smile3511
Оплаках се, сега да се опитам да обобщя:
Нелили: Има 2 заглавия от Десинце за февруари и 1 от Нанди- те са за следваща тема!
Моите са чак за годинката, като майките харесаха особено второто, та,че него запиши! Ако не ги откриеш- ще помагам. Hug
  За диетата- браво на теб и на всички други, които са способни да пазят такава! Peace Пожелавам успех и да покажете тук резултати! bowuu
Честито на порасналото момченце на А-вал-да е живо и здраво!  bouquet
Честито на младият татко на Мариетка- имате още много време да творите малки Марисчета!
Нашият татко е на 42 и каза, че е категоричен, че това последното му дете- ще видим, времето ще покаже hahaha

Честито на майката на Нелили- много здраве и пожелавам и да помага за отглеждането на прекрасните си внучета! Peace
Ако забравям някого- да се чувства поздравен!
Бубе: Много ме изненада ти с тази каска- и аз се присъединявам към въпросчетата на другите дали е само с козметична цел, защото Вики ми беше ( и сега е !) с триъгълна глава, но...гледам не му пречи, а и като е с коса не си личи! Той самият казва, че формата на главата му помага да мисли по- добре Joy
Сима: Моето мнение е обратно на другите- спри я от градина за 1 седмица, защото имаш малко бебе, а ако има други заразени деца, които още не са болни могат да разболеят и вас не дай Боже! Praynig
Завиждам на всички майки с изправящи се деца- моето не си пада по движенията и даже вече се тревожа за двигателнотои развитие! Thinking
 По въпроса за ръст и тегло: Наддаваме много, а на см. растем малко-по 1 на месец средно! Вчетвъртък сме на консултация и ако не обявят епидемия ще ви дам отчет за последни данни! Peace

# 620
a_val Честит рожденник,много да слушка.

Аз днес си получих поръчката от "бебешкидрешки"-много плътни дънки ,много хубави ботушки,ама нещо номера не сам подбрала добре-таман са и с тънко чорапче,на ватирания чорапогащник може да немога да ги нахлузя.

Одеве забравих да отбележа стихчето на Нелка  Rolling Eyes много е забавно.

С тая шарка сега ме уплашихте-аз боледувах от варицела на 17 години-никой друг не се разболя у нас ,а майка ми,брат ми и приятелчетата за рожденния му ден не я бяха карали.Нали преди имало практика ако някой се разболее от шарка другите мами си водят децата при болното,та да се разболее и тяхното-та тогава никой друг не се разболя-ама аз съм си прилепчива де.

Луска голяма е мойта мома,ама тя започна с голям старт и първите месеци качваше по кило-кило и 200.
Скоро и количката ще и окъсее.... #Crazy

# 621
  • До морето :)
Даная, да ти е жива и здрава, пък другото - нека си расте. И моето в началото голям старт даде (почти 2 кила първия месец) Сега по влязохме в нормите.
Не се бях сетила за Судото, ще я намажа ката се събуди. Иначе напоследък голям звяр е станала  Laughing
Да се похваля, че и ние днес си взехме плазмичка, не мога да й се нарадвам  newsm44 newsm44 newsm44
Луси, ще си паснете, само да те иска с него по дискотеките. Да не седиш в някой кът и да го дебнеш с коя кака се забавлява  hahaha

# 622
Аууу,Лече,ЧЕСТИТО!!!! Много е яко,нали  Sunglasses Да си гледате с удовлствие хубави филми  Heart Eyes Каква е ако не е тайна  Blush

# 623

Гери, да не би да предстои следващо зъбче? При нас след такива тръшкания пониква зъб обикновено Laughing. Сега чакам четвъртия да избие, много е подут венеца, но още не е започнало великото тръшкане посред нощите Laughing.

ами няма индикации за следващо зъбче... нито се белее, нито е подуто..  newsm78
и през деня е същия! Ей на заспа в 14.30 и с рев, ама рев започна да се буди в 15.00 часа, то друсах, люлях, та сега пак спи. Ох, дано поспи поне до 16.00 часа, че аман вече  ooooh!

# 624
Честит рожденик Ани_вал! Нека бъде здрав, нека бъде много усмихнато и лъчезарно детенце! Да има весели и безгрижни игри и много, много приятели!  Hug

# 625
Elfi, на Самсунг е, 43 инча, не мога да спра да го гледам. Имам чувството, че в хола се е отворило огромно пространство  Laughing Ама е близо до печката и не знам какво ще правим  newsm78

# 626
Нелка, честито за плазмата  Heart Eyes
А_Вал, честито и на порасналото ти момче! Да расте здраво и енергично дете!

# 627
Еее,ЛЕче,вие па 43 инча,нИ вЪ е срам  Crossing Arms....сега нашия 42 вече ми се струва малък  Twisted Evil  Laughing Hug  Незнам за печката  newsm78 Виж дали се загрява от нея  Thinking

# 628
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ НА А_ВАЛ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ПОМАГА НА МАМА И ДА СЛУША!
Елфи, замисли се, някой 52 инча  hahaha Ама ми е странно, че хората много ниски изглеждат, дето разтяга така картината  Joy

# 629
  • Варна
Честит рожденик на a_val! Да расте жив и здрав и да слуша мама!

Да се отчета след консултацията - 7.600 кг и 71 см. Валентин е отслабнал с 50 грама, а е пораснал с 3 см newsm78. Не мога да разбера защо така не наддава това дете, хапва си доста порядъчно. Има ли други толкова фини /сред мъжете питам, госпожиците ясно, че по принцип са по-фини/?

Педиатъра каза да добавям АМ към пюретата, да взема хипоалергенно и ако не даде реакция да добавям в пюренцата.

Общи условия

Активация на акаунт