Звездни компромати-123

• 40 546
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
http://www.youtube.com/watch?v=rSAhIUNaZEQ&feature=related  Тук Глория е по-пълничка  Mr. Green

В интерес на истината никога не съм възприемала Глория като "дебела"  Thinking Имала е някакви периоди в миналото,но те са били кратки и не е била чак пък толкова пълна  newsm78 Винаги общо взето си е била в добра форма  Peace

# 121
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=AaRwDEoRgGw&feature=related Глория, тук изглежда къде къде по-млада. Изгледах предното интервю от 98 година, до край и като каза, че е на 25 направо паднах.

Ами да- нали ви казвам- годините й правят само добро. Просто е късметлийка, че в това отношение може да разчита на добри гени, а и самата тя не се оставя на произвола.

# 122
Добре,че сега не се носим като през 98ма чееее..Ама сигурно след 10 години ще се смеем на снимките на Глория от сега. Laughing

# 123
На мен Глория ми изглежда ужасно възрастна в момента.Може да изглежда добре като цяло,но си ми прилича на 43-44 годишна поддържаща се жена.

В интервюто от 2001 е супер!Много по младо и миловидно лице има,но пак ми изглежда на 30+  Rolling Eyes

# 124
Ами естествено, че ще се смеем след 10 години. Направо се изумявам, някой като се изцепи какво ли не правили парите. Е, много ми е чудно същите тия как ли са изглеждали преди 15 год. Модата се мени, не са парите!  Tired
А това за селските физиономии...  Laughing така като се започне, ще каже човек, че гражданка до гражданка са се наредили тука.

# 125
  • София
Тука е клюкарник, имаме свободно време и сме цапнати в устата, пък да не казвам колко сме "отворени"... Grinning

# 126
А това за селските физиономии...  Laughing така като се започне, ще каже човек, че гражданка до гражданка са се наредили тука.
Е, па съмняваш ли се  Flutter

# 127
  • До сърцето...
Не знам за визията, но защо говорят така бавно, като на малоумни!?
Особено пък Венета  Rolling Eyes Това ме поздразни мен....

# 128
Еее,ама моля ви се  Laughing  ССФ е природно интелигентна,умна,с чувство за хумор,винаги изрядна във всичко,слаба,без косми,с прическа,винаги се носи с най-модерните аутфити...и е супер мама!!!Има време за всичко и всички,от къртовска работа/което включва и 100%-во поддържане на най-новите клюки в нета/ до еко-отношение и задължително има физиономия на гражданка  Flutter

# 129
# 130
 rotfImbo
Еее,ама моля ви се  Laughing  ССФ е природно интелигентна,умна,с чувство за хумор,винаги изрядна във всичко,слаба,без косми,с прическа,винаги се носи с най-модерните аутфити...и е супер мама!!!Има време за всичко и всички,от къртовска работа/което включва и 100%-во поддържане на най-новите клюки в нета/ до еко-отношение и задължително има физиономия на гражданка  Flutter

# 131
# 132
# 133
# 134
  • София
На Джесика Симпсън как са и удобни в момента такава кройка рокли..повече ми харесваше Джесика Алба какви красиви,разкроени ги сменяше всеки ден Simple Smile.

Още една "редакторска плесница":
http://hotarena.net/targeted/eto-koi-pevici-si-pokazaha-sramotii … +-snimki)-idt-308

Общи условия

Активация на акаунт