Звездни компромати-123

• 40 589
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Това зърно на МАрия е абсолютен ФШ.Ако така е изкочило едното,то и другото трябваше да е изскочило,защото гърдите и са на едно ниво.Да не говорим,че е супер плоско и изкуствено  Laughing

# 137
Това е сянката на микрофона.  Laughing Просто случайно попаднала там и породила безкрайни глупости!  Wink

# 138
  • София

Това зърно на МАрия е абсолютен ФШ.Ако така е изкочило едното,то и другото трябваше да е изскочило,защото гърдите и са на едно ниво.Да не говорим,че е супер плоско и изкуствено  Laughing

Ice Queen  ме е изпреварила. Grinning
Иначе си абсолютно права, че щеше и другото да се вижда.

# 139
  • София
Това е сянката на микрофона.  Laughing Просто случайно попаднала там и породила безкрайни глупости!  Wink
Лелеее,сега като се загледах наистина е сянката на микрофона!
Но другите май,май са си истински гафове.

# 140
  • където ми харесва
Да се запиша и аз с нещо малко.
Деми Ловато и Майли Сайърс

# 141
Ха-ха.....вярно,че прилича на сянка  Crazy

# 142
Бебчо Харпър е най- сладичкото от всичките звездни деца според мен. Heart Eyes
А Джесика може супер много да се гордее,че е бременна, и затова с такива тесни дрешки да се барва. Аз не съм особено слабичка и съм решила като забременея да се отдам на впити дрешки, поне тогава с гордост ще си показвам корема. Laughing

# 143
# 144
# 145
Че какво и е потресаващото на Джесика? newsm78

# 146
  • в Кошера
Ами естествено, че ще се смеем след 10 години. Направо се изумявам, някой като се изцепи какво ли не правили парите. Е, много ми е чудно същите тия как ли са изглеждали преди 15 год. Модата се мени, не са парите!  Tired
А това за селските физиономии...  Laughing така като се започне, ще каже човек, че гражданка до гражданка са се наредили тука.

Че се мени - мени се, кой въобще го оспорва?! Но фактът, че понапълниха джобовете по един или друг начин вече е неоспорим  Peace От колибите, със селските си мутри и маниери (за облеклото мисля е излишно да се натъртва), изведнъж скокнаха в МПС-та за по 150К минимум, заживяха НА София-та и започнаха да тунинговат лица и тела. Каквато и да е била модата, евтинджоса си личи, липсата на стил също. При някои от тях (да не кажа повечето) даже и с пари НЕ става Peace

# 147
# 148
  • София
Ама малко се оляхте, да не кажа повече- сега и колиби намесихте. Значи, за да няма неразбрали- хайлайфа ни, така наречен, е съставен от селски мутри, изпълзели от колиби.
Може да се пробвате и като драскачи в някоя жълта медия. Ако вече не сте де. Laughing
Не че няма вярно в думите на много от вас, ама самият им подбор наистина ме насочва да си мисля за селяни и колиби, само че не така, както вие го представяте.

# 149
  • в Кошера
Ей, за всяка дума има кой да се хване  Grinning
Нищо лично към никого, изказах мнение. Пък и не мисля, че фолк-гилдията е градивна част на хайлайфа ни  Peace Пък кой гражданин, кой кум, кой сват, кой на булката брат...
Точка по темата.

И за да не спамя повече:

Ким К. на маникюр

Уилоу Смит  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт