Звездни компромати-123

• 40 738
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Парис по ми харесва с тъмна коса (това вместо запис)

# 196
И на мен ми се струва че Бионсе малко прекалява, но щом може да си го позволи защо пък не?

Относно селските мутри, ето една неуспяла фолк певица - Джорджия се казва, чак ми е странно, че с тази и визия не стана известна  Laughing

# 197
# 198
Да, "фалшивият корем" определено допринесе Grinning
Дори да е имало сурогатна майка (аз лично вярвам, че да) защо не си признаят като нормални хора.
Просто тази жена не изглеждаше бременна на нито една снимка, която видях.

# 199
Ами може да не искат да раждат в къщи,в стил който и да било.Нищо ненормално не виждам в цялата ситуация,могат да си го позволят и искат максимално спокойствие в болнични условия,а не в домашни.

Казах го, защото условията на Крузови далеч не са били домашни, ами направо болница у дома  Wink

Бионсе си изигра картите изключително правилно. Независимо дали е родила или ползвала сурогатна майка, в следващите поне 20 години периодично ще се пише за нея, ще се следи на кого прилича детето и прочие.

А за шоу средите това е изключително важно!
Не пишат ли за теб - никой си!
Няма ли интерес -> няма песни, филми, шоу програми, скандали -> няма приходи -> няма изключително висок стандарт на живот на който са свикнали звездите.  Wink

Горното важи както за Бионсе и Бритни, така и за НиЛо и Мария!

# 200
Ice Queen, права си. Но аз си мисля, че веднъж започнат ли да те споменават само с подобни скандали и информации кариерата ти отива към края си....

# 201
И на мен ми се струва че Бионсе малко прекалява, но щом може да си го позволи защо пък не?

Относно селските мутри, ето една неуспяла фолк певица - Джорджия се казва, чак ми е странно, че с тази и визия не стана известна  Laughing
Джорджия беше и бившата приятелка на Владо Арабаджиев ,за една и съща ли става думи.И тя се пробваше нещо да се прави на певица

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 15:53 от MG18

# 202
Сега ще видите вие, като се роди бяло бебе с руса коса  Mr. Green

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62   хе хе надали.аз си мисля че пък не е от Сурогатна майка!Мисля че си е нейно, не виждам каква ще е причината да я използва!;)

# 203

Относно селските мутри, ето една неуспяла фолк певица - Джорджия се казва, чак ми е странно, че с тази и визия не стана известна  Laughing
Джорджия беше и бившата приятелка на Владо Арабаджиев ,за една и съща ли става думи.Итя се пробваше нещо да се прави напевица

newsm11 newsm11 леле какво плашило е тази  newsm62 newsm62

# 204
Аз пък се чудя как така децата на Майкъл Джексън са бели? Също и близнаците на Марая Кели?

# 205
Зависи колко скандални скандали си позволяваш и колко добри са мениджърите, ПРите и адвокатите ти!

Парис Хилтън/въпреки че е наследствена милионерка/ и Ким К. станаха известни най-вече със секс-скандалите си! Кейт Мос все още се държи по списанията си, заради кокаиновите скандали около нея. Шумните разводи и обвити в тайност раждания са от положителните скандали примерно.

Но има и скандали, които те закопават - като ти видях подписа, Жаки, и се сетих за Майкъл Джексън - скандалите около него, търсени и нетърсени, го убиха!

Но няма известна личност без скандал около нея! Някой режисирани, други за тяхно нещастие -не.  :peace

ЕДИТ: Майката на Марая(бабата) е бяла. Деби Роу, майката на децата на Майкъл Джексън също е бяла.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 15:57 от Ice Queen

# 206
Да, точно. В началото той сам е пускал тези скандални новини за себе си. После цялото това зло се обръща към тебе и те съсипва.
А за децата му няма какво да спориме....те не са от него. Но това и няма значение. Родител е този, който те е отгледал.

А иначе звежди като Парис, Ким и др. се хранят само от скандални новини и нищо друго.
Но за останалите това не е добра услуга. Бритни, която харесвам страшно много си съсипа кариерата.
Дори сега да говорят, че се е завърнала....за мене този образ няма нищо общо с предишният и.

# 207
Когато единият родител е чернокож е почти невъзможно детето да е бяло,то ще бъде поне мулатче.При децата на М.Джексън и Марая Кери няма такова нещо.

# 208
Да, точно. В началото той сам е пускал тези скандални новини за себе си. После цялото това зло се обръща към тебе и те съсипва.
А за децата му няма какво да спориме....те не са от него. Но това и няма значение. Родител е този, който те е отгледал.

А иначе звежди като Парис, Ким и др. се хранят само от скандални новини и нищо друго.
Но за останалите това не е добра услуга. Бритни, която харесвам страшно много си съсипа кариерата.
Дори сега да говорят, че се е завърнала....за мене този образ няма нищо общо с предишният и.

Да съгласна съм с теб преди и аз много я харесвах,но доста дръпна назад-то не бяха нервни кризи и прочие.Макар че донякъде е естествен ход на нещата!Кариера в ранна възраст,живот под напрежение,това да не можеш за миг да се наслаждаваш на живота си спокойно а да си винаги под прицел на журналисти....можеш да се побъркаш направо!Цената на славата е доста височка!

# 209

Относно селските мутри, ето една неуспяла фолк певица - Джорджия се казва, чак ми е странно, че с тази и визия не стана известна  Laughing
Джорджия беше и бившата приятелка на Владо Арабаджиев ,за една и съща ли става думи.И тя се пробваше нещо да се прави на певица

Същата олигофренка е тази Джорджия

Общи условия

Активация на акаунт