Звездни компромати-123

• 40 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Точно обратното - на едрите жени не им личи толкова, бебето се разполага уютно вътре, не е нужно да стърчи много.
А на Виктория бебето къде да отиде, освен напред? Laughing
На снимката от плажа си е съвсем бременна, не виждате ли опънатите ребра newsm78
А иначе да, съгласна съм, че постоянно си оформя/подчертава бременния корем с разни колани по някаква причина.

# 271
Абе като гледам бебето на Джесика Симсън хич не се е скрило навътре  Laughing

Все едно де,така или иначе ми е противна Бионсе,сега още повече  Laughing

# 272
В този линк, на снимките на които е седнала гърдите и изглеждат супер странно, на мен това ми направи впечатление.По-точно между гърдите и:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2602403/beyonce-roseland-screening-12/
А на снимките на които е права корема и наистина е странен  и топчест.Освен да носи някакво потдържащо бельо или колан, който да я пристяга под корема и затова да се получава така...

# 273
Повечето и колежки като забременеят, че като почнат едни голи фотосесии или поне дрехи по тялото, а тя, за разлика от преди бремеността си, много скромна излезе. Странно е за някой, който 90% от времето на сцената, а и в живота, е по hot pants...
Ето това е най- странното в цялата ситуация. Предвид показността, с която съобщи новината, последващото "затъмнение" е повече от съмнително.

На мен изобщо не ми беше съмнителна бременността и, по-скоро се учудвам на вашата мнителност  Shocked..съвсем като нормално бремемнна жена си изглежда на всички снимки  Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 274
  • Sofia
На това ли му викате "преяла"? Rolling Eyes

# 275
Аз като ви казвах, че не е бременна преди, вие се смеехте. Ако е била, живо и здраво да е детето. Но аз като преям така, изглеждам и по-бременна от нея на плажа... А съм 166 и 49 кг. Може би си има нейната причина да крие, но не ме интересува. По-добре щеше да е да има по-малко медийни изяви, за да избегне именно това. Ако беше наистина бременна, най-малкото щеше да опровергае всички слухове за себе си, като се съблече публично, премерено разбира се. Не вярвам, че е била бременна, и ако не е можела да има дете, не виждам какво срамно има да го покаже. Колко жени се борят всеки месец, всеки ден.
 Все пак славата освен звездни мигове носи и много критики и намеси в личния живот. Тя сама си го е избрала.

# 276
  • София
Друга песен пеехте всички, когато обяви бременността си- как й се радвахте. А и преди това беше любимка. Аз още тогава казах, че не ми е такава, но си заслужава почитателите. Както вече писах, убедена съм че си е била бременна и им пожелавам здраве на цялото семейство.
Не е за вярване как едни медийни спекулации могат да обърнат палачинката, когато се сблъскат с жадни за сензации умуве.
Не мога да не кажа, че всичко това си беше умел ПР.

ПП:Теичка, а ако не е била бременна да не е живо и здраво ли? То все пак съществува. Както и да е, знам какво имаш предвид. Но тя се изказа по отношение на слуховете- заяви, че няма какво да коментира подобни глупави твърдения  и си беше права. Не е длъжна да ни се обяснява, ама хич.
Ще рече човек, че лично ви засяга. Adellle си беше права.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 00:46 от Uphill_Climb

# 277
Аз като ви казвах, че не е бременна преди, вие се смеехте. Ако е била, живо и здраво да е детето. Но аз като преям така, изглеждам и по-бременна от нея на плажа... А съм 166 и 49 кг. Може би си има нейната причина да крие, но не ме интересува. По-добре щеше да е да има по-малко медийни изяви, за да избегне именно това. Ако беше наистина бременна, най-малкото щеше да опровергае всички слухове за себе си, като се съблече публично, премерено разбира се. Не вярвам, че е била бременна, и ако не е можела да има дете, не виждам какво срамно има да го покаже. Колко жени се борят всеки месец, всеки ден.
 Все пак славата освен звездни мигове носи и много критики и намеси в личния живот. Тя сама си го е избрала.

Е как ли пък не.. ще се съблича, за да доказва на невярващите Joy..то така утре на някой друг невярващ в нещо трябва пак да се съблича да доказва нещо си hahaha

# 278
 При положение, че почти винаги е полугола, дори без да има да доказва нещо, какво щеше да ѝ стане да се съблече още веднъж ??  Joy   Crossing Arms  Преди  не ѝ е било проблем

# 279
Е, да не е длъжна да ни обяснява, а може да се чекне и да се разсъблича по принцип. Не ми дреме изобщо, нито злобея, нито искам да спорим. Мое мнение си е, не задължавам никой да мисли като мен, просто наистина е леко тъпо да се събличаш нон стоп, а после да се криеш като мишка. И циците й страшно личат, че са сплескани от сутиена... Ами тя не мисли ли, че после детето ще го отнесе. Има всякакви хора, някой ден ще го бъзнат, че не е раждано от нея... Да си известен наистина е голяма отговорност.

# 280
 Uphill_Climb,   202uu

Аз съм й голяма фенка  Grinning и честно казано не разбирам как една женица толкова талантлива и цветна може да предизвиква у хората толкова негативно мнение.
Другото, което не разбирам е, как е възможно майки (раждали жени все пак) да съпоставят коремите на 2 коренно различни жени. На каква база, от какъв зор  Crazy и това да дава повод за изводи, че едната се прави на бременна  Shocked  

# 281
Аз съм й голяма фенка  Grinning и честно казано не разбирам как една женица толкова талантлива и цветна може да предизвиква у хората толкова негативно мнение.
Другото, което не разбирам е, как е възможно майки (раждали жени все пак) да съпоставят коремите на 2 коренно различни жени. На каква база, от какъв зор  Crazy и това да дава повод за изводи, че едната се прави на бременна  Shocked  

Аз също харесвам Бионсе, но ми направи ужасно впечатление целия този театър от нейна страна да се прави на бременна, докато ползва сурогатна майка. И пак ще покажа 2 снимки, и как някой би обяснил липсата на корем на едната, след като са правени с няколко дни разлика? Мога да покажа още примери, нейният "корем" беше ту голям, ту малък.

29 ноември

7 декември

# 282

Майки или бащи, всички видяхме сгъването на протезата ѝ както и това  . Това не знам доколко е вярно, не съм го правила аз.
Аз по време на моята бременност подплънки не съм носила,а вие? От какъв зор са ѝ на една бременна жена подплънки за корем и гърди, освен, ако ролята им не е да "подчертаят" нещо, което не е там?
  Не се сещам за друга знаменитост  освен Бионсе да е носила, или поне не им е личало  Laughing

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 01:32 от меркантилница

# 283
  • Варна
А какво е обяснението, защо се е налагало да носи подплънки?

# 284
Обяснение никога не е имало, Северина...Всичко, което се каза след случая в нейна защита беше от говорителката ѝ, Yvette Noel-Schure  а не от самата нея и се състои от "”Stupid, ridiculous and false.” -това в отговор на подозренията. 

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 01:41 от меркантилница

Общи условия

Активация на акаунт