Звездни компромати-123

• 40 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
Не сме я споменавали от един-два поста  Mr. Green
Бионсе на 20 ноември. Не знам кой месец е била, не изглежда като бременна, която ще роди след месец и малко.
Не знам - да симулира бременност е безумно, но е доста странна цялата история Thinking

http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2602403/beyonce-roseland-screening-12/

# 257
  • In The Middle Of Nowhere
нямах намерение да се включвам по темата за Бионсе, но това ми е егати странния корем на бременна. Един такъв топчест..

# 258
Не сме я споменавали от един-два поста  Mr. Green
Бионсе на 20 ноември. Не знам кой месец е била, не изглежда като бременна, която ще роди след месец и малко.
Не знам - да симулира бременност е безумно, но е доста странна цялата история Thinking

http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2602403/beyonce-roseland-screening-12/

Mr. Green Mr. Green Mr. Green права си не сме я споменавали,на мен пък си ми изглежда бременна!!Тъпо ще е заради една фигура да не забременее,освен ако не може поради някакви биологични причини,а да използва сурогатна майка!Странно и много егоистично според мен ако е можела пък....!

# 259
  • София
нямах намерение да се включвам по темата за Бионсе, но това ми е егати странния корем на бременна. Един такъв топчест..

За мен не е никак странен, доколкото знам е напълно възможно корема на бременна жена да изглежда така. Според мен си е била баш бременна. Даже съм убедена. Не знам тук ли прочетох или в някой чуждестранен сайт, май последното ще да е било, че си е слагала подплънки наистина, но за да подчертае бременността си, а не да прикрие липсата на такава.

# 260

За мен не е никак странен, доколкото знам е напълно възможно корема на бременна жена да изглежда така. Според мен си е била баш бременна. Даже съм убедена. Не знам тук ли прочетох или в някой чуждестранен сайт, май последното ще да е било, че си е слагала подплънки наистина, но за да подчертае бременността си, а не да прикрие липсата на такава.

Ох тази Бионсе сигурно и горят ушите днес   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 261
  • София
Може и да не може, но защо е тази симулация - Сара Дж Паркър си призна за близнаците - не е прецедент..
Изглежда бременна, но за жена с едър кокал като нея, би трябвало да е доста по-изразен корема. Има вид просто на напълняла..

Натали Портман и бебе и татко:
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2615590/natalie-portm … epied-grocery-01/

# 262
  • In The Middle Of Nowhere

То и аз бях убедена, че е наистина бременна, ама след като 100 пъти прочетох, че вероятно не е, почнах да се самонавивам, че трябва да има нещо  Laughing и да ми се привиждат разни странни кореми.

RумиK, Сара Джесика си имаше едно вече дете от нейна си бременност, както и Никол Кидман, затова си мисля, че не им е било важно толкова да се показват с кореми. Бионсе е млада и е нормално първата й бременност да е от самосебеси.

# 263
 Не само подплънки на корема, но май  на мен тук ми се вижда, че е без този сутиен с, който е вече в студиото, или и той е подплънка?? Нищо не разбирам вече, но явно се съблича преди да излезе на сцената, слага си подплънките и така се показва в предаването... Crazy
Повечето и колежки като забременеят, че като почнат едни голи фотосесии или поне дрехи по тялото, а тя, за разлика от преди бремеността си, много скромна излезе. Странно е за някой, който 90% от времето на сцената, а и в живота, е по hot pants...

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 23:19 от меркантилница

# 264
Ето кадри от онзи клип, който беше пуснат тук

http://ligacaoteen.virgula.uol.com.br/wp-content/uploads/2011/10/beyonce_opt.jpg

Ами странно смачкан е коремът наистина ...
Но пък имаше и снимки на Бионсе и Джей Зи на плажа, там ясно се виждаше корема й и си беше като на бременна.

Според мен жената си е била бременна, но за да си направи ПР е решила да подчертае бременността си с подплънки  Whistling

# 265
# 266
Сравнявайки Бионсе и Джесика Симпсън, няма нещо на света, което да ме убеди, че първата е била бременна и е родила.

# 267
  • Варна
Повечето и колежки като забременеят, че като почнат едни голи фотосесии или поне дрехи по тялото, а тя, за разлика от преди бремеността си, много скромна излезе. Странно е за някой, който 90% от времето на сцената, а и в живота, е по hot pants...
Ето това е най- странното в цялата ситуация. Предвид показността, с която съобщи новината, последващото "затъмнение" е повече от съмнително.

# 268

Ами странно смачкан е коремът наистина ...
Но пък имаше и снимки на Бионсе и Джей Зи на плажа, там ясно се виждаше корема й и си беше като на бременна.

Направо си беше като попреяла  Laughing

Досега не се е случвало някой от звездите да бременее "съмнително",така че много добре знаем как се развива една звездна бременност.
А тази на Бионсе нещо не беше както трябва.
Че тя дори и кльощавата Виктория Бекъм си личеше,че е бременна въпреки малкото коремче,а точно пък на Бионсе да не проличи,която е едра и пази талия със зверски диети и упражнения,за да поддържа приличните 63-65 кг....  Crazy

# 269
Ето това е най- странното в цялата ситуация. Предвид показността, с която съобщи новината, последващото "затъмнение" е повече от съмнително.

На мен изобщо не ми беше съмнителна бременността и, по-скоро се учудвам на вашата мнителност  Shocked..съвсем като нормално бремемнна жена си изглежда на всички снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт