Звездни компромати-123

• 40 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Бионсето е по-мразена и от Николета, не мога да повярвам  Mr. Green

# 241
Остави нас, представяш ли си под какъв стрес са служителите в таблоидите!  Laughing

# 242
  • София
Най- накрая наистина роди. Отдъхнете си.

# 243
     Майли Сайръс   superuu

# 244
И Блу Айви Блу да беше, все тая.
Никога не съм харесвала Бийонсе, а след целия този цирк, съвсем ми опротивя.
Винаги съм долавяла нещо фалшиво и неискрено в цялата й особа.

Не пожелавам обаче, която и да е било от нас, да изпада в нейното положение!

Нейното положение си е изцяло търсен ефект!
Като почнем от публичното обявяване на" бременноста й", сякаш от този ден нататък света вече няма да е същия, то  логично беше края да е  мега, ултра, яко показен и звезден!

# 245
  • където ми харесва
Само жени без работа и с развито въображение могат да се вкарат в такива луди филми за една жена и нейната бременност Shocked

# 246
Еми неделя е, каква работа те гони? Grinning

# 247
Еми неделя е, каква работа те гони? Grinning

Joy

# 248
  • където ми харесва
Ами то да е само в неделя Crazy
То е ясно, че тука се коментират слухове и прочие, но наистина някои дами прекаляват с фантазията и настървеността си.

# 249
  • София
Ами то да е само в неделя Crazy
То е ясно, че тука се коментират слухове и прочие, но наистина някои дами прекаляват с фантазията и настървеността си.

Ами истината е, че никой не се е впрегнал чак толкова по въпроса, но ни е приятно да се намираме на приказка. Поне мен не ме вълнува кой знае колко никоя знаменитост, но за идеята мога да се разровя много за всяка. Пък и така научаваме доста новини, да не се излагаме. Laughing

# 250
Ами истината е, че никой не се е впрегнал чак толкова по въпроса, но ни е приятно да се намираме на приказка.

Така де, едно време на седянката на мегдана, сега сме в технологичния век и в "клюкарника" на БГ Мама.  Mr. Green

(чак в рима го написах  Crazy )

# 251
 yes  Айс Куин  Laughing

Да, ама днес приятелката ми разказваше как отишла на гости у техните и видяла в-к "Телеграф", взела да погледне какво има (че и тя от нашата партия, дето хартиен в-к се не се купува) и се хилила със сълзи, защото имало цели цитати от бг мамма и коментари, не схванах от кои теми обаче.  hahaha Така че от тука писаните "теории" утре ще цъфнат в някой в-к.

# 252
Честито на щастливите родители Бионсе и Джей Зи .

И все пак гледам тук тази снимка от 17 септември и наистина се чудя как Бионсе изглежда толкова стегната в 5-тият месец  newsm78

бременна снимка
Няма спор-голям ПР си е туй ,пусто Николета как не се възползва  Mr. Green

анни-наистина вадим хляба на куп "журналисти" -хаир да им е  Wink

ПС -извинявам се -линковете не отварят избраните от мен снимки ами целият албум

Филмовият фестивал в Palm Springs , Los Angeles на 7 janvier 2012

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 21:51 от Ветинари

# 253
Честито на щастливите родители Бионсе и Джей Зи .

И все пак гледам тук тази снимка от 17 септември и наистина се чудя как Бионсе изглежда толкова стегната в 5-тият месец  newsm78

бременна снимка
Няма спор-голям ПР си е туй ,пусто Николета как не се възползва  Mr. Green

анни-наистина вадим хляба на куп "журналисти" -хаир да им е  Wink

ПС -извинявам се -линковете не отварят избраните от мен снимки ами целият албум

Филмовият фестивал в Palm Springs , Los Angeles на 7 janvier 2012

Ами на сестра ми когато беше бременна корема не и личеше до 7 месец,кой знае колко така че според мен е възможно!Вече в 7-8- взе значително да наедрява Wink Майка ми също е била с много малък корем в 9-ти месец,даже ми е споменавала че са и давали  към 6 месец някъде пък тя е била в 9 Wink все пак аз съм се родила 2.250 кг ,а сестра ми 2750кг  малки бебенца!;) Не знам аз не съм била бременна но по лични мой наблюдения!Бе да е им е живо и здраво пък...

# 254
  • София
И на мен до седмия не ми личеше, после тъкмо започна да ми личи и айде в 37-ма секцио по спешност....Димана се роди 3300....

Общи условия

Активация на акаунт