Звездни компромати-123

• 40 711
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227
  • София
Нищо мулатско не виждам в Парис Джаксън.
Да си мулат,креол и т.н. не означава задължително да си с тъмен цвят кожа.Те си имат и други отличителни черти/напр.широк нос и плътни устни/.Почти невъзможно е да не може да се различи един мулат  Crazy
И точно пък Джако,който си е типичен чернокож,просто няма начин децата му да не си приличат на мулати и да гадаем "са" ли са "не са" ли  Party

Междудругото Марая Кери също има афроамериканска жилка от страна на баща си,но не и личи чак толкова.

Знам, че не е задължително да си с тъмен цвят на кожата, даже самата съм го написала няколко коментара по- нагоре до снимка на Уентуърт Милър, която дадох като пример за това. Но Парис за мен си е тъмничка, затова коментирах, че не ми се струва странно Майкъл Джексън да й е биологичен баща- защото аз това знаех, че той е биологичен баща на децата си, другите твърдения не съм ги проследила. Peace

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 17:55 от Uphill_Climb

# 228
  • Tам през Атлантическия океан

На мен ми харесва  Grinning да на тази сн.е малко златна но  не ми стои прекалено (незнам защо) все пак  тя е златното момиче на художествената ни гимнастика  Rolling Eyes ако не се лъжа де  newsm78
    Допада ми стила и , мисля че се облича адекватно за Бг. VIP събития  Mr. Green (поне сн. които съм виждала )

# 229
  • Варна
И на мен по принцип ми харесва как се носи Илияна, затова съм направо изумена от кича, който демонстрира на тази снимка. Какво ли е било събитието, на което се е явила в този вид?

# 230
# 231
Илияна е страхотна жена  Heart Eyes Интелигентна, стилна, класа е ....  Flutter

# 232
Бебокът всъщност била  Блу Айви, не Айви Блу;)

# 233
  • София
Бебокът всъщност била  Блу Айви, не Айви Блу;)

Грешка, щях да те поправя без нужда. Crazy И аз прочетох няколко варианта, иди че ги разбери. Laughing На мен Айви за първо име ми харесва повече. А в чуждестранен сайт прочетох коментари, че това не са имена за бебе, а имена на марки и че двойката не пропуска възможност за реклама.
Но Айви си е женско име и се използва доста на запад.

# 234
И Блу Айви Блу да беше, все тая.
Никога не съм харесвала Бийонсе, а след целия този цирк, съвсем ми опротивя.
Винаги съм долавяла нещо фалшиво и неискрено в цялата й особа.

Не пожелавам обаче, която и да е било от нас, да изпада в нейното положение!

# 235
  • Cyprus, Пловдив
Спомням си като бях бременна и четях отчетната как всяка втора мама ражда с избор на екип,избор на лекар,ВИП стаи,бла бла...какво остава за Бийонсето  Wink разбира се,че ще си наеме етаж от болницата и ще се изсипе толкова пари и аз да можех да си го позволя,щях да си наема  Mr. Green

# 236
Спомням си като бях бременна и четях отчетната как всяка втора мама ражда с избор на екип,избор на лекар,ВИП стаи,бла бла...какво остава за Бийонсето  Wink разбира се,че ще си наеме етаж от болницата и ще се изсипе толкова пари и аз да можех да си го позволя,щях да си наема  Mr. Green

newsm10  да по принцип е така,но аз лично бих си родила в болницата, както всички нормални хора без излишни глезотии!В крайна сметка така или иначе и те са хора като нас-изживяват си своите драми и така нататък!Кефя се на известни личности, които въпреки славата и парите си успяват да се държат естествено,да водят обикновен(до колкото може да е такъв де Wink ) начин на живот! без излишни  фасони и прочие..Евала за тях.

# 237
  • Има много детски смях.
Факт е, че Бионсето си направи супер ПР. Все се говори за нея, от няколко месеца насам. А както знаем, няма лошо реклама.

# 238
Съобщиха по Нова Тв, че Бионсе е родила чрез секцио-бебе Блу Айви  Laughing

# 239
  • София
Бионсе ражда през ден, така че кой ще й хване вяра този път.  Mr. Green
Въпреки че не тя разпространява новините, разбира се...
Да вземе да роди най-накрая, че да си отдъхнем дружно!

Общи условия

Активация на акаунт