Звездни компромати-123

• 40 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Когато единият родител е чернокож е почти невъзможно детето да е бяло,то ще бъде поне мулатче.При децата на М.Джексън и Марая Кери няма такова нещо.

Наистина, аз много харесвам ето този мулат.
Да, така се наричат, но не е задължително и да изглеждат така.

# 211
Maйкъловите ми изглеждат цвят "капучино", поне на мен! А на Марая все още нямат мн снимки и не мога да преценя. Плюс да не забравяме, че ги виждаме в пресата, където допълнително всички звезди и децата им търпят фотошоп избелване!  ooooh!
Забелязвам, че напоследък обработват звездните бебета адски много!  ooooh!

п.с. аз искам капучинови деца  Mr. Green Embarassed

# 212
  • София
Когато единият родител е чернокож е почти невъзможно детето да е бяло,то ще бъде поне мулатче.При децата на М.Джексън и Марая Кери няма такова нещо.

Децата на М.Дж. не са негови биологични деца, децата на Марая са си чисти мулатчета!

# 213
Нещо не схванах какво искаш да кажеш
Ice Queen е обяснила защо децата на посочените са бели.

# 214
  • Tам през Атлантическия океан
Beyonce много се изложи с целият този панаир. Да не говориме, че има къде къде по-големи звезди от нея, които си родиха съвсем нормално без излишни истерии...
Честно казано според моите представи Бритни е светлинни години по-известна и обичана изпълнителка. Но те си знаят Rolling Eyes

Или пък ползваха сурогатна майка и вс. пак си мина нормално и без панаири  Grinning

Преди и аз се дразнех че някои се съмняваха  в реалната бременност на Бионсето но вече и аз мисля като тях  Rolling Eyes т.е.  симулирала е бременност  Crazy Толкова месеци да се прави е мн. трудно имаше много гафове  Mr. Green не бе еди , два ...дамммм  Whistling Тъпо  Rolling Eyes

Да и е жива и здрава рожбата независимо как е родена  Peace

# 215
  • София
Парис Джаксън си ми прилича точно на мулатка, не е чисто бяла, ако и да има сините очи на майка си.

# 216
Да ме осветлите, моля - защо Брад е с бастун няколко страници по-назад?
За имидж, контузен или ЕГН се обажда?

# 217
Beyonce много се изложи с целият този панаир. Да не говориме, че има къде къде по-големи звезди от нея, които си родиха съвсем нормално без излишни истерии...
Честно казано според моите представи Бритни е светлинни години по-известна и обичана изпълнителка. Но те си знаят Rolling Eyes

Или пък ползваха сурогатна майка и вс. пак си мина нормално и без панаири  Grinning

Преди и аз се дразнех че някои се съмняваха  в реалната бременност на Бионсето но вече и аз мисля като тях  Rolling Eyes т.е.  симулирала е бременност  Crazy Толкова месеци да се прави е мн. трудно имаше много гафове  Mr. Green не бе еди , два ...дамммм  Whistling Тъпо  Rolling Eyes

Да и е жива и здрава рожбата независимо как е родена  Peace

Гафове ли? Изтървала съм този момент

# 218
  • София

Май беше контузен, бъзикаха се, че Анджелина го е ритнала здравата. Laughing

# 219

Май беше контузен, бъзикаха се, че Анджелина го е ритнала здравата. Laughing

Laughing Laughing Laughing много ги харесвам тези двамката,дано не се разделят    Praynig Praynig

# 220
# 221
Нищо мулатско не виждам в Парис Джаксън.
Да си мулат,креол и т.н. не означава задължително да си с тъмен цвят кожа.Те си имат и други отличителни черти/напр.широк нос и плътни устни/.Почти невъзможно е да не може да се различи един мулат  Crazy
И точно пък Джако,който си е типичен чернокож,просто няма начин децата му да не си приличат на мулати и да гадаем "са" ли са "не са" ли  Party

Междудругото Марая Кери също има афроамериканска жилка от страна на баща си,но не и личи чак толкова.

# 222
Много се радвам за Бионсе и Джей Зи  Heart Eyes Да им е жива и здрава рожбата!!!

Не знам защо са тия 5 страници с коментари, че се била излагала, че не била кой знае каква звезда  ooooh! то вярно, че в България Марчето е по-известна от нея, ама да се твърди, че Бионсе не била голяма звезда е смехотворно   Wink Може да си позволи такова раждане - прави го. Не виждам проблем. И не вярвам, че не е била бременна също така  Peace

# 223
  • София
Двама мъже и половина с Аштън  Mr. Green

# 224
  • София
Няколко цитата на Елизабет Тейлър:

"Големите момичета имат нужда от големи диаманти"

"Спала съм само с мъжете, с които съм била омъжена. Колко жени могат да се похвалят с това?"

"И богатите също плачат, но аз предпочитам да плача в кадилак."

"Когато хорат кажат за мен -"Тя си има всичко". Аз имам един отговор: "Никога не съм имала утрешния ден."

"За да станеш легенда е нужно първо да умреш."

http://livenews.bg/Kakvo-kazaha-tezi--koito-svetat-izgubi-prez-2011-a-.-25328   - Тук има и още цитати , на който му се чете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт