Звездни компромати-123

• 40 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Сега ще видите вие, като се роди бяло бебе с руса коса  Mr. Green

Мхм, като на Азис..

# 181
 Цял етаж за една родилка  ooooh! Тя Спасителят ли ще ражда...

# 182
Според мен ако е сурогатна майка, пак на тях ще си прилича, просто ще е заченато с донорска яйцеклетка от Бионсе и материал от съпруга и.

Да - детето не носи никакви черти на сурогатната майка.
Хексе, аз намерих чернокожи Ингрид-ки Crazy но намерих и статия, която е написана в подкрепа на това, че сурогатната майка всъщност е Ингрид  Peace

# 183
  • v. turnovo
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4452071
тук пише, че дори се представила с друго име в болницата.... Може да е на сурогатната майка Thinking newsm78

# 184
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4452071
тук пише, че дори се представила с друго име в болницата.... Може да е на сурогатната майка Thinking newsm78

Да и какво значи представила ? Това да не е хотел ? Пък и дори там им искат документ за самоличност. А ако е представила документ - то това е измама. Просто най-вероятно сурогатната майка така се казва.

# 185
  • Sofia
Нали не си въобразявате, че толкова известна холивудска звезда плаща 1.3млн за да се регистрира по обичайния начин?!
Сигурна съм, че за тези пари адвокатите на Бионсе са подписали специален договор кой може да влиза, каква е охраната и как да прикрият присъствието на Бионсе там. Това не е нещо извънредно, доста холивудски звезди се регистрират по санаториуми и хотели с други имена, за да не бъдат разпознати, хотелите естествено държат да угодят на важните си клиенти. Това го има дори по филмите. А че в болницата има и официални документи попълнени с точните данни е сигурно, както е сигурно и че са строго секретни. Все пак не всеки ден някой плаща толкова пари за раждане, а с толкова пари всичко се купува.

# 186
A пък според мен са превземки! Ако искаха всичко да е тайно, щяха ли да обявят болницата, етажа,  името под което се е регистрирала, сумата, пола и името на бебето и изискванията около раждането? Нали уж трябва да е инкогнито.....
По-скоро искат да се шуми около тях!  Mr. Green

# 187
  • Sofia
Те не са го обявили, това е до което са се добрали медиите. Нали се сещате сега как медиите дават мило и драго (в зелено Mr. Green) за каквато и да е информация, а в тази болница все пак работят стотици хора, трудно е да запушиш устите на всички.
Все пак факт е, че успя да роди спокойно и медиите разбраха чак след това.

# 188
Тогава да бяха родили вкъщи в стил Том и Кейти Крузови и никои нямаше да разбере!  Mr. Green

# 189
На мен ве4е ми е адски досадно и 4естно казано,Бионсето доста ми падна в о4ите!Намерила,с какво да спекулира и да се шуми около нея Sick
Да им е живо и здраво!

Алисън Ханигън http://bilder.rtl.de/p2/2012-01/8583256/12452477.jpg

# 190

Много ми е смешна Мадона с този момък - като баба и внуче са  Sick
А и като съм я гледала на снимки на какво прилича без грим  .... по-скоро ми е жалка, отколкото смешна
Деми Мур може и да беше по-възрастна от Ашчън, но поне не е такова плашило, а е красива жена

# 191
Пипа

http://www.idontlikeyouinthatway.com/pictures/20120105/Pippa%20M … _wenn3670756.html

Новата приятелка на Лео, говори си че искал да я запознае с майка си. Не си изневерява на вкуса. Всичките му приятелки по нещо ми напомнят на Бар Рафаели

http://www.idontlikeyouinthatway.com/pictures/20120106/Erin%20He … _wenn3602832.html

# 192
  • Пловдив
Тогава да бяха родили вкъщи в стил Том и Кейти Крузови и никои нямаше да разбере!  Mr. Green
Ами може да не искат да раждат в къщи,в стил който и да било.Нищо ненормално не виждам в цялата ситуация,могат да си го позволят и искат максимално спокойствие в болнични условия,а не в домашни.

# 193
Beyonce много се изложи с целият този панаир. Да не говориме, че има къде къде по-големи звезди от нея, които си родиха съвсем нормално без излишни истерии...
Честно казано според моите представи Бритни е светлинни години по-известна и обичана изпълнителка. Но те си знаят Rolling Eyes

# 194
  • До морето
Не, че искам да защитавам Бийонсето, не я харесвам много- много, но доколкото помня истерията около ражданията на Анджелина не беше по- малка. Доколкото си спмням и тя нае цяла клиника във Франция, за да роди близнаците. Преди това пък Шайло май я роди в Африка или поне се канеше да го направи. Мадона навремето така роди Лола, да не говорим за децата на Джако - там направо беше секретна операция на НАСА. Всички звезди от този ранг го правят, наемат клиники, плащат милиони, подменят самоличности само и само да останат необезпокоявани. Те като сенастаняват по хотели обикновенно резервират по няколко апартамента в различни хотели, за да не се знае до последно къде ще са, какво остава за такова събитие като раждането.

И, признайте си, че Бийонсето я нарочихте, заради тая история с фалшивия корем и сега за всичко ви е черна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт