Звездни компромати-123

• 40 468
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе/София
Все още не мога да си обясня,какво прави Радина при тоя Донков.Толкова ли няма млади момчета?

# 61
Донков е на 35, не е старец  Shocked

# 62
А ето тези двамцата никога ,ама никога не мога да ги различа,като им гледам снимки!!!  Crazy Crazy Crazy
http://prikachi.com/images/772/4234772g.jpg
В ляво е Хавиер Бардем , нали ?

В дясно  Mr. Green

Кейти Хоумс в "любимата" ми комбинация анцунг с кожени ботички и кожена чанта  ooooh! __2__

# 63

Сестрата на въпросната руса фурия(забравих името и). Не мога да отрека, че е красива(и двете са красиви). Просто тоновете грим и пошлото поведение я правят противна.

# 64
Още малко прическа от 'отказващата се от кариера' Галена -  1..  2..  3..  -  снимките са от 31 декември

тук с Азис и пак прическа -  4..

# 65
# 66
Брей...при все,че нямам нищо против грима,двете сетрички ми се струват прекалени  Whistling

# 67
А ето тези двамцата никога ,ама никога не мога да ги различа,като им гледам снимки!!!  Crazy Crazy Crazy
http://prikachi.com/images/772/4234772g.jpg
В ляво е Хавиер Бардем , нали ?

В дясно  Mr. Green

В ляво е Джефри Дийн Морган Simple Smile - както се вижда сериозен любимец  Heart Eyes и доста по-красив естествено  Crazy

# 68
  • Пловдив

Шашнах се колко много си приличат - и как са ги подбрали с еднакви прически, пози, дрехи  Crazy Дали са се намесвали с фотошоп да е още по-очебийна приликата  Thinking

Браво! Много ми хареса и това, както и че са дадени снимки на по-големки кърмачета, не само на новородени  Heart Eyes

# 69
  • Bayern
Ох, знаех си, че с пустата си бременност Бионсе ще е номер едно в устите на хората. И то доста дълго време. А тепърва ще се появи детето, снимки, коментари, блабла.   ooooh!
Харпър 7 и Сури ще му дишат прахта на новото звездно попълнение.  Laughing

Бионсе   май  точно това  цели още   със  самото  обявяване  на  бременността  ...Много    ме  дразни  тази  жена  , кресливите  й песни  ...Дразни  ме  и  че  почти  винаги пее по гащички  или   супер  впити шорти  ooooh!  По  времето    на  Destiny's Child   ми   беше  по-приемлива.

# 70
Ще ме извиняват тези двойници,но точно тази двойка не мога да приема  Naughty
Единият е страхотен и позитивен/Джъд Лоу естествено  Heart Eyes /,а другият е доста злобничък като излъчване  Twisted Evil  Дори не намирам прилика  Rolling Eyes

# 71
  • In The Middle Of Nowhere
Това "девойче" набор 92 за пръв път го виждам, предполагах, че ще е поизхабено, но то надмина очакванията ми  Crazy
Тук и тя е с пплътни очила да не остане по-назад Mr. Green

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.154558601230818.27720.1 … 74346&type=3#!/photo.php?fbid=283139101706100&set=a.154558601230818.27720.100000300374346&type=3&theater

В профила й пише:
Семейство:
Азис - майка  Mr. Green

И сгодена за Мила Савова, която също е страшна за гледане ....

Ха, че това не е ли тая дето снощи игра в Сделка или не? Представи се обаче като Деси от Генуа/защото сестра и била там/, но... определено много ми прилича на нея да не кажа, че е тя, или пък освен това да е сестрата...

# 72
Като стана дума за селско излъчване, новата изгора на Азис ми е фаворит засега  bowuu

# 73
Ще ме извиняват тези двойници,но точно тази двойка не мога да приема  Naughty
Единият е страхотен и позитивен/Джъд Лоу естествено  Heart Eyes /,а другият е доста злобничък като излъчване  Twisted Evil  Дори не намирам прилика  Rolling Eyes
Аз също.Джъд Лоу е страхотен Heart Eyes Много ми хареса във филма "Враг пред портата" !

Ким и Клоуи Кардашиан

# 74
  • Русе/София
И сгодена за Мила Савова, която също е страшна за гледане ....

коя е тази?

Общи условия

Активация на акаунт