Звездни компромати-123

• 40 566
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Аман от измишльотините ви.

Това е топ новина в светските среди в последните 5 дни! Хора от цял свят, интересуващ се от жълти клюки, коментират корема на Бионсе!

Не думай.Цял свят? 

Не думай, в Гугъл на думите beyonce + fake + pregnant излизат 10 800 000 резултата и изключително много се съмнявам, че сочат само към нашата тема!  Mr. Green

Факт е, че това е най-горещата тема в шоу средите, но спокси - ще отмине!
А тук ще се дъвче, докато нашите звезди не направят нещо, достойно за клюкарстване!  Laughing

# 661
# 662
# 663
# 664
Цитат
Бионсето и НиЛото ако са дебели ... тогава жените със 100+ кила какви трябва да са  newsm78
Абе Бейонсе не е дебела, просто е с едра структура, костите и са по-големи, от там това я прави да изглежда пищна най-вече в бедрата. Дебела си е Адел, и това не е обидна дума никак, и аз в края на бременността бях дебела и една година след раждането, но не съм се обиждала от това, като ми го казваха. Сякаш сега като съм под нормата пък да се обидя, че всеки ме пита с насмешка дали се храня и кокалите ми стърчали неестествено на торса.Ако имаш комплекси тогава се обиждаш, ако нямаш не го възприемаш като обида.
Ани 27 не е ли кака Ася в действителност, отдавна имам такива подозрения като се зачета в Звездните Компромати? Все напада Николета, все и е грозна, все и е крива, май и Лияна беше наобидила, абе всичко що е конкуренция бива заклеймявано до дупка. Joy
Нищо лично към потребителката, може и да греша!

и на възраст излиза горе долу толкова Joy
Не съм Алисия, по-голяма съм от нея с почти 10г.  Mr. Green
Хич , ви няма за дедективки.

Не мога да пея, и мразя публичността.
Просто не понасям лигли, като Николета, неприятен ми е целият панаир който спретна........майка съм, и се поставям на мястото на Алисия, както и на Вихра (относно ''най-добрата майка'')........нямам нищо против любовта, ясно ми е, че хората изтрещяват понякога от чувства, но всичко може да стане без публичен цирк, унижение на бившата.
Т.Н. Поп-фолк, чалга не слушам, изграждам вкуса на дребния и подбирам внимателно Wink
Акъла не ми го побира, как може някой да се възхищава на такава женичка.........За тези, които ще изкажат версията, че и завиждам за външността, ще поясня, че въпреки 13г. отгоре,  с добър фотограф, грим, и малко фотошоп, ще изглеждам по-добре от Николетка Wink hahaha Crossing Arms

# 665
# 666
# 667
Според днешния Стандарт - Джоли чака седмо дете

П.П. И аз не харесвам НиЛО и Лияна! И аз ли съм Алисия? Crazy Whistling ooooh!

# 668
Ето ни още една звездна бременност, която да нищим  Mr. Green
Дано да е вярно.
Само не разбирам как така "нейна приятелка" казала, че вече не била първа младост и зачеването било истинско чудо  ooooh!
Анджелина е набор 74 доколкот си спомням, как ще е "истинско чудо" да забременееш на 38  Whistling

# 669
Като повдигнахте въпроса за Вихра - ето пример за достойно поведение на изоставена съпруга, не обикаля всички телевизии да се излага и да дава интервюта.

# 670
...
Анджелина е набор 74 доколкот си спомням, как ще е "истинско чудо" да забременееш на 38  Whistling

Даже 75.
Чудели са се какво да си изсмучат от пръстите, за да напишат 3 реда  Laughing
Да им е честито, ако е бременна Simple Smile

# 671

Не, ти си Глория  Joy
Просто предположих бе, не съм казала, че сте някой певица на 100 процента...
АЗ никога не защитавам така до дупка някой и не нападам друг, ако не са ми роднини или много, ама много близки дружки, затова такива мисли ми  се завъртяха.
Както и да е да оставим чалгарките на спокойствие и в забвение, не заслужават чак такова вторачване и внимание.
Джаред Лето: http://prikachi.com/images/230/4251230X.jpg
Пак с някаква, която се е направила на Анджелина в рус вариант Laughing...  http://prikachi.com/images/235/4251235M.jpg

# 672
Като повдигнахте въпроса за Вихра - ето пример за достойно поведение на изоставена съпруга, не обикаля всички телевизии да се излага и да дава интервюта.

Съгласна!
А тази "най-добрата майка" ми се струва много злобна и нагла жена, разбира се не съм сигурна, просто по физиономията ѝ така ми изглежда

Още при раждането на последното дете лекарите ѝ бяха казали, че още една бременност може да  я убие, за това едва ли не ѝ бяха забранили да зачева, така че аз ще кажа дано не е вярно  /поне едно от двете твърдения/

Май Линдзито ще играе Елизабет Тейлър

Пак с някаква, която се е направила на Анджелина в рус вариант Laughing...  http://prikachi.com/images/235/4251235M.jpg

Sick Sick Sick Sick #Crazy

# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт