Звездни компромати-123

• 40 673
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • На земята, която е всъщност звезда.
не мога да се сдържа и да не пусна тук този кавър на Linkin Park, още повече, че има и толкова фенове на Адел
http://www.youtube.com/watch?v=dHtwZ07N1ic

уникален е  Heart Eyes

Да, много добро!  Peace

# 316
# 317
  • Има много детски смях.
Детето на Елтън Джон е невероятен сладур!!!  Heart Eyes
Преди няколко страници някой направи връзка Бионсе- НиЛо. Което ме подсети, как едната болезнено иска да е бяла, а другата пък точно обратното- все се препича на "фурна"  Laughing

# 318
Мария на корица и плакат

Излязъл е новият ѝ албум, промоцията е след 4 дни.

# 319
Мария на корица и плакат

Излязъл е новият ѝ албум, промоцията е след 4 дни.

По този повод, новата ѝ песен Той не спира да е мой

# 320
Те са три нови песни днес.

# 321
Бебето на Елтън Джон е като от картинка, и аз искам такова!
С кеф да си го глезят, и аз бих  Twisted Evil

# 322
Бебето на Елтън Джон е като от картинка, и аз искам такова!
С кеф да си го глезят, и аз бих  Twisted Evil

Добро утро на всички! Simple Smile

Да голям сладур е наистина!Между другото обаче знаете ли какво си мисля,дали след време няма да му даде отражение на това детенце,че е отгледано от двама мъже-обратни!! Rolling Eyes Rolling Eyes Да му обърка  представите нещо,все пак по нормална среда е майка-баща,отколкото 2-ма бащи.Все пак ще ги вижда като интимничат и т.н...

# 323
  • Пловдив
Ами те хомосексуалните са от нормални семейства, но природата си казва думата, не това, което виждат пред очите си.

# 324
Ами те хомосексуалните са от нормални семейства, но природата си казва думата, не това, което виждат пред очите си.

e да ама все пак семейството е пример за детето и за това Wink

# 325
успокой се, няма да му даде отражение:-)

# 326
Е много е готино това бебе ,и моя Марти е със същия цвят на косата и прическа  Mr. Green

# 327

e aз не съм се притеснила  Laughing Laughing в крайна  сметка важното е че ще го отгледат с много любов и ще му дадат един хубав старт в живота! Peace Peace

# 328
  • София
Peace
Още повече, че информацията ще му бъде поднасяна по подходящ начин, по препоръка на някой отличен психолог.  Wink

# 329
  • София
Повечето хомосексуални са отгледани от "нормални" семейства, а много "нормални" са отгледани от хомосексуални двойки  Wink Много разглезени познавам, които са отгледани от бедни семейства и обратното. Общите правила не важат...

Много е сладък сина им. Да е жив и здрав  Peace

А Бионсе си е била бременна за мен. Не разбирам защо трябва така да се напада.

По-едрите хора имат по-различна костна структура. За сравнение аз изглеждах в пъти по-бременна от моя приятелка, която носеше близнаци и никой не можеше да предположи, че бебетата са две (при все, че беше втора бременност).

Общи условия

Активация на акаунт