SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 131
  • 715
  •   1
Отговори
# 405
Ей, момичета, малко ви изтървах! Кажете, моля, ще има ли утре епизод или  Tired

Не, Галче, още седмица агония, пък след туй Дийн- татенце. Simple Smile Grinning Mr. Green

# 406
  • # супернатурална #
Мерси, Дейна  Hug Ама мъкаа...С какво да се теша  newsm78

# 407
Мерси, Дейна  Hug Ама мъкаа...С какво да се теша  newsm78

Ами сещам се за едно-две неща, с които можеш да се тешиш... пускам само нагледен пример:

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 18:59 от Dana_Scully

# 408
Е, Дейна, това не е за утеха, а си е за ЗЛОУПОТРЕБА  Crazy
Розе, най-накрая нагледен пример какво ги чака хубавците или иначе казано - бой му е майката Mr. Green И да, май е мой ред Grinning

# 409
Джим Майкълс туитва снимка на Импалата.Импалка, дано скоро те видим.Ама каква си излъскана на снимката.  Laughing

# 410
Благодаря, Джен Hug . И аз чакам да ме върнат, макар че май пак ще ме пребиват ooooh! .
Ще делнеш ли цък-а със страдающото Галче или с мъка на сърцето да дам и другата ръка Laughing ?

# 411
е, не... цял ден си мисля, че ще има епизод и си върша структно задачките с надежда, че вечерта ще гледам... а то не....

ами ще поработя тогава още една седмица :=)))))

моля, утешете ме...

# 412
Ще има доста да се утешаваме. Не знам дали ме отразихте, но след епизода на 3ти, ще има още 2 редовни и после пак почивка до 10 март. Така че се зареждайте с утешителни люляви хапчета, че иначе Crazy Crazy Crazy

# 413
Благодаря, Джен Hug . И аз чакам да ме върнат, макар че май пак ще ме пребиват ooooh! .
Ще делнеш ли цък-а със страдающото Галче или с мъка на сърцето да дам и другата ръка Laughing ?

Мерси, Импалка.Аз не съм стисната, но няма да откажа и още някоя част от Сам. Mr. Green

Ии, тези поне някое по-дълго промо да бяха пуснали.Направо такава суша.

Какъв манип на Дийн намерих. Laughing

# 414
ами като не ме утешавате.. почвам сама да се утешавам...

и то изненадващо с Миша...

Миркааа къде сииии????

Жива ли си?????

след тези кадри

бързайййй
че и други бързат

# 415
Aх! Мишата дъгокос е много.... особено разтапящ! Нетипично усещане за един Миша, който по принцип никога не ми е действал така досега.

Виж, каратиста Екълс нямам нищо против да дойде и да ми приложи няколко хватки, даже обещавам да бъда много непослушна. Grinning

# 416
  • гр. София
Виж, каратиста Екълс нямам нищо против да дойде и да ми приложи няколко хватки, даже обещавам да бъда много непослушна. Grinning

Тая дума се пише "фатки"  Mr. Green
Научих Галчето, че се пише "сютюен", сега и ти трябва да научиш, че е "фатки"  Joy Joy Joy

# 417

Тая дума се пише "фатки"  Mr. Green
Научих Галчето, че се пише "сютюен", сега и ти трябва да научиш, че е "фатки"  Joy Joy Joy

Вярно, ами куца ми малко правописът, какво да се прави... hahaha, но вярвам, че ако ми попадне Дженсън, едва ли ще му хрумне най-напред да ме препита по граматика и пунктуация, така че докато се сети, аз вече ще съм го притиснала в някой скришен ъгъл. Mr. Green

Иначе "сютюена" може официално да бъде включен като правопис и значение в нашия "СПН речник" като: "Онази (лилава) част от женското бельо, която не остава като част от дрехите по тялото, щом тялото се срещне с някой от Уинчестърови."   umnikuu

# 418
Искам, даже много, но ще ме съдиш после Joy . Какво ще кажеш за снимка?
Шса гръмна. Поне да бях сложила снимката ooooh! ... Ето я:

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 22:01 от Impala

# 419
  • # супернатурална #
Ох, не възразявам да се препитваме, но държа като се стигне до препипване фатките да са сютюеноориентирани. И колкото ми е по-зле граматиката, толкова повече да наблегна на физиката му.

Общи условия

Активация на акаунт