SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 134
  • 715
  •   1
Отговори
# 390

Е на витрината на погребален дом да е Дженсън не очаквах. Shocked Laughing
http://www.hiclub.bg/Forum/forum_posts.asp?TID=211&PN=12& … itle=supernatural
Хахаха тези хора са видели хубаво момче и за да привлича погледа са го пляснали на витрината Simple Smile  Laughing Някой по-запознати щяха да сложат Кастиел на витрината, някак си щеше да е по-удачно с надпис "Donate your soul today"  bishop

# 391
и докато сме на вълна черен хумор...

Сам май ще се гътне.. за стотен път...

... е ,добре не е от този сериал, а от Спешно отделение май.... доре не знаех, че е играл там

# 392
Добро утро!

Импалка, мерсаж за инфото!

Бела, е как беее! Такъв смях съм се смяла Джаред като разказваше как е стягал мускул в една от цените в Спешно отделение.  hahaha

Скрит текст:
В едно от скорошните интервюта Джаред разказавше, че скоро ще видим обратната ситуация на тази, в която Дийн уби онази приятелката чудовищка на Сам. Сега Дийн щял да защитава някаква гад, а Сам щял да иска да я трепе. Мислите ли, че се отнася за престоящия епизод. И дали Сам ще иска да трепе щерката или майката, или и двете?  newsm78

# 393
Скрит текст:
В едно от скорошните интервюта Джаред разказавше, че скоро ще видим обратната ситуация на тази, в която Дийн уби онази приятелката чудовищка на Сам. Сега Дийн щял да защитава някаква гад, а Сам щял да иска да я трепе. Мислите ли, че се отнася за престоящия епизод. И дали Сам ще иска да трепе щерката или майката, или и двете?  newsm78
Да, по-скоро дано.

О, здрасти, Мирка Hug . Много навреме се появяваш - цък.

# 394
  • гр. София
Импалка, благодаря за превода. Их пък, значи! Много е кисело гроздето! Не ми се ходи на конвенция и тия двамата хич и не ща да ги виждам наживо  Outta Joint И на това момиче изобщо не му завиждам!  Outta Joint Outta Joint

Eййй, не миряса с този Дженсън Laughing , Бела Hug ! Поентвам, че си чакам пълните минути за роуминг и ще ти се обадя, да те видя какво ще направиш като те питам с какво си облечена, баавно и провлечено, с моя адски секси глас (това го заявявам съвсем сериозно; питай Розето и Инчето).

Да, да, питай ме, питай ме, Белс bowuu

Женевив за Джаред: 'When I first met Jared, I just thought he was a good-lookoing goofball," she admits, "but once I got to know him more I realized he's one of the smartes people I've ever met. I think that's something others don't necessarily see because he's one of those people that comes across as happy-go-lucky, and he's into sports, but on the flipside he knows so much about everything. I'm constantly amazed, because he can talk to you about anything in the world. Like, if we're talking about a new place to travel, he doesn't just say, 'Italy sounds cool, let's go to Italy', he'll learn the entire history of the Italian government. He's an incredibly curious person, and he's so hungry to learn. I'm constantly trying to keep up with him" (Nicholas Knight 'Supernatural: The Official Companion Season 4', pg. 17)

Ау, колко си приличаме с Джаред! Че то и аз така правя - като ще ходя някъде проучвам предварително всичко, че ако взема да изпусна нещо и не го видя/посетя, после ще се изям от яд. Пък и изобщо съм си ученолюбива и имам много и разностранни интереси  Flutter Айдееее, пак умря циганката, дето ма фалеше   Mr. Green

Би, много интересно продължение на епизода   bouquet

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 14:43 от Зимна роза

# 395
Наистина супер продължение на епизода!!!
Аз съм "за" да утрепят маман, ама не и на тате тиквичката Laughing Laughing Laughing

# 396
'Сичко свръхестествено под ножааа smile3540 , гъррррр Twisted Evil Joy .

Розе,
   bouquet  и Hug

Питанка Laughing . Както знаете megaupload.com е закрит. Да махна ли от първи пост неработещите линкове към нещата, които бяха там? Става дума за шест от седемте книги и втория с музиката от Сезон 6.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 15:47 от Impala

# 397
  • гр. София
'Сичко свръхестествено под ножааа smile3540 , гъррррр Twisted Evil Joy .

А така! А така!  Twisted Evil Тяхната кожааааа!
Даже си има и съответната твърде подходяща песен с още по-подходящ текст:

# 398
# 399
  • гр. София
Ау, да не ти измръзне д-то на тоя сняг?  Simple Smile

# 400
 Joy Сещам се за поне 17 неприлични начина за стопляне на импалско д, но най би ме зарадвало твоето продължение на епизода в горещо Мехико, олеее, пинята, такос, мангуста, гуакамоле, сомбреро, олеее...

# 401
  • гр. София
То че има емнайсе начина за стопляне, има. Но ти все пак си пази д-то от студа и снега  Grinning Дръж го на топличко... Whistling
Трябва да видя аз ли съм наред с писането. Да не взема да изпреваря някого. Дали не е ред на Апокалиптик?  Thinking Иначе колко му е да забъркам малко сантамуертенска история с мексикански катран и да я залея с обилно количество уинчестърско присъствие, лоши погледи и пушкала. После пека на бавен огън до покафеняване и voila - готово за сервиране  Mr. Green

# 402
Постер от туитъра на Сузан Гомез, журналистката, която вече е гледала епизод 7.13 и сподели впечатленията си.Късметлийка. Mr. Green

"Yes, it's very cool! Well done! RT @Super_Legend Sus, Castiel is coming from the Water, did you like it?"

Много ми харесва как е дясната ръка на Сам Heart Eyes пък и постера като цяло.

А и прекрасно продължение на епизода.

# 403
Aу, много интересно се завъртя епизода... хайде пишете, че нямам търпение да видя какво ли ще се случи. Simple Smile Ето и стимул за творческо вдъхновение:

Иначе, Импалското Д може и да позамръзне в някой от следващите епизоди (ай-надявам се снимката да е спойлерска, т.е. от предстоящ епизод), но за сметка на това Импалата така ми липсва в сериите, че без нея някак си не е същото.... дано да върнат бейби скоро. Simple Smile

A, колкото до това, което Златото е написала в скрития текст:

Скрит текст:
В едно от скорошните интервюта Джаред разказавше, че скоро ще видим обратната ситуация на тази, в която Дийн уби онази приятелката чудовищка на Сам. Сега Дийн щял да защитава някаква гад, а Сам щял да иска да я трепе. Мислите ли, че се отнася за престоящия епизод. И дали Сам ще иска да трепе щерката или майката, или и двете?  newsm78

Струва ми се, че ще се окажете прави и ситуацията ще е точно такава. Няма какво друго да е.
За добавка бих казала само: "И Лиса, Сами, и Лиса..." Mr. Green

(Като в онзи виц, в който влиза отчето в кръчмата и кръчмаря го пита: "Дядо попе, пости са, от виното ли да ти сипя тайно, или от боровинковия сироп?", а дядо Поп отговорил скромно: "И от ракията, чадо, и от ракията".)

# 404
  • # супернатурална #
И в СПН вариант - "Сам или Дийн да полегне в ложето ти, чадо?" "И Кастиел, и Кастиел"  Laughing
Ей, момичета, малко ви изтървах! Кажете, моля, ще има ли утре епизод или  Tired

Общи условия

Активация на акаунт