SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 137
  • 715
  •   1
Отговори
# 375
Сполай ти, Злате. Тенденция ли забелязвам в подбора му?  hahaha

# 376
Хич даже.  Mr. Green

# 377
  • # супернатурална #
Днес съвсем умишлено прескочих превода на Импалка, тъй като бях на работа и исках да си го прочета вкъщи на спокойствие. И добре, че го направих, щото след това

Бях твърде заета да се любувам на трапчинките му, а той, който сигурно бе забелязал това, ми намигна.
със сигурност повече нямаше да барна работа. Благодаря на момичето, което го е написло. Благодаря ти, Импалко, че го сподели с нас. Сега ще ви призная нещо доста хахаво  Grinning Не че има вероятност много по-голяма от нула да присъствам на конвенция. Но четейки подобнии неща, гледайки клипчета...мисля си, че всъщност ме е страх от подобна среща. Страх ме е от края на срещата и от след това. Нещо като да се припичаш няколко дни на слънце и да прекараш остатъка от живота си на сянка. Все пак, Господи, ако решиш да ме срещнеш с Джаред, не ме жали  Mr. Green

Тенденция ли забелязвам в подбора му?  hahaha

Има, има. Типажът му е такъв, че на тъмно (много тъмно) може да ги обърка с мен. Mr. Green Надявам се ще ако ме ООсмъртява, да е малко  Joy няколко пъти  Praynig

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 20:29 от Г. Краули

# 378
Импалка, прекрасни са тези впечатления.  bouquetБих ти казала, че искам още, но вече ще е много нахално, затова ти казвам само МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ внимавай с втория цък Mr. Green

Аз много искам да отида на кънвеншън.Знам, че няма само хубави неща.Има дълги опашки и други недостатъци, скъпо е, но преживяването си заслужава.Надявам се докато намеря възможност, да отида да не ми е минала тази любов към сериала и все още да организират.

# 379
Благодаря  Hug . Ако ми попадне още нещо и, най-важното, не ме домързи да превеждам, ще го споделя.

Типажът му е такъв, че на тъмно (много тъмно) може да ги обърка с мен. Mr. Green Надявам се ще ако ме ООсмъртява, да е малко  Joy
И кой ще е най-прецакан в цялата история? Аз. 'Щото мен само с Дженсън може да ме обърка hahaha , а там нещата са сложни и изобщо не ми 'аресват Crazy . Притисне ли ме до стената, хване ли ме за врата, извие ли ми кръста надолу и край, отидЕ та се не видя.
 Rage
Шегичка. Знаете, че съм твърдо против Crossing Arms .

Колкото до конвенциите, не знам, хем ми се иска, но с едното желание не става, хем не съм сигурна Confused .

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 20:32 от Impala

# 380
  • # супернатурална #

Абе ако изкара твърди аргументи...  Rolling Eyes

# 381

Абе ако изкара твърди аргументи...  Rolling Eyes

Ай, леле.. страх ме хвана! Много се е накокържил с тия възлести мускулести ръце.... Simple Smile

# 382
По повод на използването на техни снимки вижте какво намерих.(двете снимки в първи пост)Това е от България.Е на витрината на погребален дом да е Дженсън не очаквах. Shocked Laughing
http://www.hiclub.bg/Forum/forum_posts.asp?TID=211&PN=12& … itle=supernatural

# 383
'Щото мен само с Дженсън може да ме обърка hahaha , а там нещата са сложни и изобщо не ми 'аресват Crazy .

може да те обърка с Дженсън.... я ми ела на мен... аз да те объркам с Дженсън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз отдавна се съмнявам в Импала, че е агент под прикритие... може би самият Дженсън... но като й видях маникюра на една снимка (нали тя повече не иска да ни покаже от себе си) - следващия път чакаме снимка я на коляно, я на лакът:))))
та като видях маникюра, май отпада теорията, че е Дженсън... макар че ,ако си... и с маникюр те взимам скъпи  Heart Eyes
ама втората теория, че е някой близък до Дженсън - Данийл????
без да обиждам тренерката, ама Импалка ми се вижда къде къде по-умна и забавна....

уф.... тогава.... останах без теории... чакам снимките на лактите и колената да разбера мистерията Simple Smile))))

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
Ах, имало и други луди като нас дето седят до среднощите да гледат сериала Live, че после си и обсъждат в микроблог. Grinning Хвала!
По повод на използването на техни снимки вижте какво намерих.(двете снимки в първи пост)Това е от България.Е на витрината на погребален дом да е Дженсън не очаквах. Shocked Laughing

Джени, мерси че ни сподели този линк, ей-сега ще "преслушам" конкуренцията за какво ли си е говорила, може и да са засегнали някоя интересна тема, която на нас ни е убягнало да пообсъдим.

Ииии... това с Дженсън на витрината на погребалното бюро тотално ме погреба! :  bishop newsm09

# 385
Eййй, не миряса с този Дженсън Laughing , Бела Hug ! Поентвам, че си чакам пълните минути за роуминг и ще ти се обадя, да те видя какво ще направиш като те питам с какво си облечена, баавно и провлечено, с моя адски секси глас (това го заявявам съвсем сериозно; питай Розето и Инчето). Колкото до мои снимки, аватара ми за какво е Joy ?! Иначе съм крокодил Joy , дай да не ви плаша отсега Mr. Green .

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 02:05 от Impala

# 386
А аз гледам четвърти сезон на Smallville и не стига, че в него е Тренера, ами сега, в тоя епизод е и малкото Сами, което играе ролята на дете със супер ускорен метаболизъм, което става от бебе на възрастен за няколко дни. Така че явно тая концепция не е нещо ново  Laughing Laughing Laughing А аз си спомнях, че съм го гледала точно в тоя епизод, ама не бях сигурна, докато не ми изписаха guest star:Colin Ford

Това със снимката в погребалното бюро просто...нямам думи. Искам да отида в Сливен и да им налея малко акъл в кухите канчета #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 387
Заглавия на два епизода: 7.18 Party On, Garth и 7.19 Of Grave Importance

Интервю с Марк Пелегрино. Частта, която ни интересува, засяга пряко:
Скрит текст:
Maybe we should root for a Fulcrum spin-off... But in the meantime, you will be returning as our favorite bad guy-- Lucifer-- on Supernatural.
M.P.: I never look at myself as a bad guy. As far as I’m concerned, I’m a bad guy in no show at all! I try to look at everything I do in a human way, not an archetypal way, so I try to use a simple thing that everybody, including myself, can relate to and get behind morally. And it ain’t easy-- I’m not saying I’m morally behind Lucifer!
But even Lucifer has evolved in some ways over the seasons.
M.P.: You know, a couple seasons ago when Lucifer was stomping around Earth, he was going for kind of a larger picture revenge. And now he’s more settling for smaller torture. To what end, we don’t know.
So what does that torture look like in the episode you and Jared Padalecki just shot?
M.P.: The torture, you know, is just that needling…poking at constantly and letting him know 1) that I’m there and 2) he has absolutely no power to get rid of me. I am the one who decides what happens in this situation…It gets bad.
How bad can it get? We mean, once you’ve been to hell, the rest is relative, right?
M.P.: Well, maybe the idea is bringing the hell to earth, and that’s even worse.
That’s just depressing. Is Lucifer taking advantage of Sam’s other weaknesses, like his recent loss of Bobby?
M.P.: I don’t use anybody else at this point…but I think Lucifer would use whatever tool he had. If that would help, he would do it.

Oписание на 7.15 Repo Man:
Скрит текст:
DOUBLE TROUBLE — Four years ago, Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) helped a woman named Nora (guest star Nicole Oliver) exorcise a demon that was systematically killing women in a small town. They managed to save the postal worker, Jeffrey (guest star Russell Sams), while vanquishing the demon but now it seems the black-eyed monster has reared his ugly head and returned for a second helping. The brothers visit Jeffrey, who has been locked in a psych ward since the incident, to see if he can remember any of the demon’s plans while he was possessed.
Thomas J. Wright directed the episode written by Ben Edlund

Женевив за Джаред: 'When I first met Jared, I just thought he was a good-lookoing goofball," she admits, "but once I got to know him more I realized he's one of the smartes people I've ever met. I think that's something others don't necessarily see because he's one of those people that comes across as happy-go-lucky, and he's into sports, but on the flipside he knows so much about everything. I'm constantly amazed, because he can talk to you about anything in the world. Like, if we're talking about a new place to travel, he doesn't just say, 'Italy sounds cool, let's go to Italy', he'll learn the entire history of the Italian government. He's an incredibly curious person, and he's so hungry to learn. I'm constantly trying to keep up with him" (Nicholas Knight 'Supernatural: The Official Companion Season 4', pg. 17)

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 05:51 от Impala

# 388
Извинявам се за нахлуването  Mr. Green, малко продължение от мен на епизода ....

...
-Каменният нож е доста рядък и доста скъп.За какво ви трябва всичко това?-лукаво попита Хорхе.
-Не те интересува, просто ни ги продай нещата, ясно-намеси се Сам.В Станфорд се беше записал на курс, по испански, за който Джесика му беше казала, че никога няма да му потрябва, но ето че сега влизаше в употреба.Хорхе даде нещата и те му платиха.Като излязоха Алекс изсумтя.
-Как само ни оскуба този.Взе сумати пари.Дано ритуала мине добре.Вече се стъмняваше и те тръгнаха към къщата на Лусия, където ги чакаха Дийн и Боби.

В стаята бе задушно и влагата тежеше. Слънцето едва проникваше през дебелите черни завеси и оставяше малки петънца по перфектно лакирания орехов под. В дълбоката сянка на кабинета, в креслото от бизонова кожа, седеше старият мъж. Опитваше да скрие треперенето на ръцете си, прибирайки ги в скута си. Единствено очите му издаваха страха който се таеше дълбоко в него. Рядката му коса се бе спластила от потта, а ризата бе полепнала по старото му тяло.
- Падре, мисля, че вече всичко ви е ясно!!! - поясни събеседника му.
Хуан Ривера Парас Буено се бе облегнал на масивното си махагоново бюро,  скръстил пръстите на ръцете си като за молитва, а гласът му дрезгав и тих дразнеше слуха. Караше кожата да настръхва, въпреки високите температури. Дългите му крака бяха опънати напред, а разкопчаната риза разкриваше мускулеста и жилава гръд, покрита с татуировки на Санта Муерте. ТЯ гледаше с празните си очи право от гърдите му, а наметалото й, направено от душите на поклонниците й се вееше по останалото му тяло. Косата й достигаше до врата му и нежно го обгръщаше.
Той се наведе леко към отчето и черните му като катран очи се забиха в него.
Отец Лукас кимна едва забележимо. Усещаше как сърцето му всеки момент ще изкочи. Не смееше да задържи дълго погледа си върху младия мъж, от страх да не го ядоса. Бе станал свидетел вече на неговата жестокост и в едно беше сигурен, НЕ искаше да я опитва. Нито той нито близките му.
Проклинаше деня в който срещна младата Лурдес и която го омая с похотливите си изповеди. Проклинаше деня в който реши да помогне на нея и семейството й. Проклинаше слабостта си при всяка тяхна среща и деня в който тя го съблазни. Искаше да може да проклина и деня в който тя му каза, че е бременна, но не можеше. Макар и в тайна, тя роди момченцето и никога на никой не каза кой е бащата. За това той не спря и до ден днешен да й помага. Детето им имаше физически недъг. Гръбначният му стълб не се бе развил добре и това костваше много, както физически и психически, така и финансово.
За това отец Лукас, се наложи да прибегне до Хуан Ривера за помощ. Беше малка сума в началото, но сега, с лихвите, достигаше размера на 5 годишни заплати на отчето.
Ривера, знаеше, че отчето няма да може никога да му се изплати и за това намери най добрият начин за това. Но когато му го предложи, отец Лукас с гордост заяви, че предпочита да умре, отколкото да изпълни желанията му. В този момент усети шамара на лицето си и секунди след това металния вкус на собствената си кръв.
- Или ще направиш каквото ти казвам или ще видиш малкия Карлито как страда. Ще вика името на майка си докато бавно и мъчително умира, защото не знае кой е баща му. - каза провлачено Ривера.
- Но ние знаем, нали?!?! - не беше въпрос, а по скоро изясняване, че ако не свърши работата, отчето ще гледа от първи ред смъртта на сина си и на любимата си.
Така се стигна до днешния ден. Цялото му същество трепереше, а при мисълта на това което трябваше да направи, стомаха  му се свиваше на топка и соковете му изпълваха устата му.
Ривера извади телефона си и казвайки само една единствена дума, го затвори и хвърли на бюрото.
След няколко минути, тежките дъбови врати се отвориха и двама от телохранители му влезнаха носейки младо момиче с превръзка на очите. Оставиха я на средата на стаята, а тя с лекота се свлече на пода.
- По дяволите, глупаци такива!!! Колко пъти трябва да ви се каже да внимавате как и къде я удряте. Първо, че цялата е посинена и окървавена, а така няма да МУ се хареса и второ оцапахте ми пода - изруга Ривера.
Приближи се до момичето и със златната си химикала леко набоде брадичката й и повдигна лицето й към себе си.
Момичето трепереше и нервно въртеше глава с цел да разбере къде е. Опитваща се да види отвъд превръзката, но тя само разраняваше вече наранената и кожа. Когато усети върха на химикалката да се забива леко в брадичката й, тялото й се стегна, приготвяйки се за поредното издевателство над нея. Знаеше каква е съдбата й, но поне се надяваше подигравките и изнасилванията да спрат.
- Надявам се поне сте я опазили невинна - попита Ривера, забелязвайки засъхналата кръв по краката на момичето.
- Тъй вярно сеньор. - отговори едната от мутрите му.
Ривера се приближи до него, измъкна пистолета от колана му и зареждайки го го насочи към устата му й я отвори, така че дулото му наполовина влезна в нея.
- Ако нещо на ритуала се провали ... ще гледаш как цялата ти фамилия става храна за лъвовете ми. Сега взимайте ги и двамата и отивайте към църквата. След като всички си отидат, затворете вратите и се пригответе.
- А ти отче ... - обърна се към отец Лукас - гледай да не провалиш нещо ... - с тези думи той се отправи към вратите а босите му крака оставяха влажни стъпки по лакирания под.

# 389
  • В средата на времето
Е на витрината на погребален дом да е Дженсън не очаквах. Shocked Laughing

Е каква по-добра реклама на погребален дом?  Grinning Хем казваш на клиентите - вие може да сте умрели, но не съвсем...не съвсем Wink...хем рекламираш прекрастностите, които можеш да срещнеш в задгробния живот Grinning (малко черен хумор за закуска Laughing)

Би, снимката с Екълсов в червено е  smile3544

Общи условия

Активация на акаунт