SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 171
  • 715
  •   1
Отговори
# 360
Намерих в коя от по-старите теми са събрани някои от нещата, за които са използвали лицата на Дженсън и Джаред.http://jessdiary.diary.ru/p122384480.htm?oam#more1 Направо на някои нямам думи  Laughing Shocked

Импалка, с нетърпение чакам превода. Grinning

# 361
Ъхъ, ъхъ, нашите издателства са тези, които си ползват снимки на поразия от където им паднат - попроменят ги малко и ги плясват на корица. Дори и тези, които ми дават част от хляба, не правят изключение Mr. Green Публикувала съм ви в стари теми снимка към корицата на роман на Джеймс Патерсън, за който бяха краднали снимка на Дженсън от една негова младежка фотосесия от 2004-та. Заявила съм им, че ще ги трепя, задето са отрязали главата (то тя е най-хубавото в снимката). Grinning

(цъкабъл)

Иначе за книгите на Ян Гиу, които и Virsavia е забелязала, имам ги и двете и то точно по причина, че "сърце не ми даваше да не си ги купя". Иначе романите не са нещо особено (но пък кориците.....) Heart Eyes Спомням си като видях тази първата в книжарницата: "Хамилтън" - зяпам си аз по рафтовете, тъкмо ми се е разгоряла страстта за СПН - преди 2 години беше и буквално само за това мислех и говорех (сега съм още по-зле Mr. Green). Та зяпам си аз рафтовете и изведнъж насреща ми Дженсън. В първия момент реших, че ми се привижда... или по-скоро че полудявам Mr. Green Mr. Green Grinning А при по-внимателен поглед се оказа, че наистина е той. Даже веднагически разпознах и от къде е снимката - онова апокрифно промо на първи сезон. Grinning Е, купих си я, какво да се прави. И с втората се сдобих по същия начин.

Ай, че красоти в снимки сте публикували за предстоящия епизод Hug ... изгорях от чакане значи! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 22:47 от Dana_Scully

# 362
О.о. Аз тоя момент някак съм го пропуснала. Има ли някой кадри?

Здравей, Дианка!  Hug Ето това е видеото, за което споменах!

Момичето тук говори най-вече за таланта на Дженсън като актьор. Споменава, че начина, по който той изиграва всичките си роли, кара зрителите да забравят, че е просто актьор, разказващ дадена измислена история, а ги прави напълно съпричастни към всичко случващо се на героите, в който Дженсън се въплъщава. И това не се дължи на факта, че има красиво лице, а на професионализма му като актьор. Дори накрая му казва, че заслужава да спечели Оскар!  newsm76

Най-хубавите моменти са на 00:48, където се вижда как преглъща ; 01:33, когато прави един много типичен за Дийн жест и точно тогава най-добре се виждат насълзените му очи.

Намерих в коя от по-старите теми са събрани някои от нещата, за които са използвали лицата на Дженсън и Джаред.http://jessdiary.diary.ru/p122384480.htm?oam#more1 Направо на някои нямам думи  Laughing Shocked

О, Боже!!!  dont Направо ме досрамя, докато ги гледах тези снимки! Благодаря ти, Джен, че си се постарала да намериш линка!  Heart Eyes Това определено е много по-страшно от кориците, които аз видях.

Скрит текст:
Ъхъ, ъхъ, нашите издателства са тези, които си ползват снимки на поразия от където им паднат - попроменят ги малко и ги плясват на корица. Дори и тези, които ми дават част от хляба, не правят изключение Mr. Green Публикувала съм ви в стари теми снимка към корицата на роман на Джеймс Патерсън, за който бяха краднали снимка на Дженсън от една негова младежка фотосесия от 2004-та. Заявила съм им, че ще ги трепя, задето са отрязали главата (то тя е най-хубавото в снимката). Grinning

(цъкабъл)

Иначе за книгите на Ян Гиу, които и Virsavia е забелязала, имам ги и двете и то точно по причина, че "сърце не ми даваше да не си ги купя". Иначе романите не са нещо особено (но пък кориците.....) Heart Eyes Спомням си като видях тази първата в книжарницата: "Хамилтън" - зяпам си аз по рафтовете, тъкмо ми се е разгоряла страстта за СПН - преди 2 години беше и буквално само за това мислех и говорех (сега съм още по-зле Mr. Green). Та зяпам си аз рафтовете и изведнъж насреща ми Дженсън. В първия момент реших, че ми се привижда... или по-скоро че полудявам Mr. Green Mr. Green Grinning А при по-внимателен поглед се оказа, че наистина е той. Даже веднагически разпознах и от къде е снимката - онова апокрифно промо на първи сезон. Grinning Е, купих си я, какво да се прави. И с втората се сдобих по същия начин.

Ай, че красоти в снимки сте публикували за предстоящия епизод Hug ... изгорях от чакане значи! Heart Eyes

Еха.... какви неща правят само нашите издателства, хехе!  Mr. Green Съгласна съм с теб, Дейна, не е трябвало да махат главата на Дженсън. Така и така са решили да използват снимката му, поне да бяха оставили най-доброто на мястото си.

Аз също бях на косъм от това да си купя поне една от двете книги, но се зачетох в тях и .... историята не ми допадна особено. И все пак може да размисля, ще видим.

Благодаря ти отново! hug Нямаш равна, Impala!!! Вече чак ми стана неудобно.  Embarassed

Новите снимки са чудесни, особено тази на Дийн до бебчето. Явно ще е много хубав епизода.

# 363
Благодаря за клипчето на Virsavia. На 1:33 си е точно Дийн от всякъде и първия момент от сериала, в който участва тоя жест и който най-ярко ми изпъква в съзнанието е от 4.10 когато Дийн разказваше на Сам за Ада...това ми е един от най-любимите моменти между двмата евър. Просто е толкова поркъртително сърцераздиращ, че... smile3518 smile3518 smile3518

А за снимките  дето ги лепят по корици и прочее съм направо потресена...

# 364
Здравейте по нощите!

Аз докато се наканя да вляза в темата съм изпуснала рожденият ден на Дийн  ooooh!. Добре, че сте го отбележили подобаващо.

И наистина какво е ставало с Дженсън на предишни конвенции, че е предпазлив?
Ами мисля, че някъде 2008 или 2009 година на една конвенция някаква фенка се опитала да се набута в асансьора заедно с Дженсън и налетяла да го прегръща и целува. Слава богу не му е нанесла чак толкова тежки травми, отървал се е само с уплах  Wink.

Virsavia, благодаря за клипчето! Милинкият той как се разчувства.

Гледам, че пак сте се радвали на импотентния Дженсън и малолетния терорист Джаред. Яд ме е, че са махнали снимката на Джаред, толкова му отиваше да е терорист  hahaha

# 365
Aми мисля, че някъде 2008 или 2009 година на една конвенция някаква фенка се опитала да се набута в асансьора заедно с Дженсън и налетяла да го прегръща и целува. Слава богу не му е нанесла чак толкова тежки травми, отървал се е само с уплах  Wink.

Отричам! Mr. Green Това са долни инсинуации, от които няма и 20 % вярна информация. Хич не съм му налитала, е добре де... мъничко само... Wink, но определено не се дърпаше толкова много, колкото го изкараха вестниците. И накрая... не се оттърва само с уплах Wink ... и друго имаше Mr. Green. Grinning Grinning

# 366
"Да видиш момчетата на живо е емоция, която не може да се опише [с думи]. По-красиви са, разбира се, отколкото в шоуто, в клиповете в You Tube или на фотосесиите. И това е защото са реални, пред теб, усмихват се, гледат те, показват търпение и любезност, откликват, ако могат, на желанията ти. Не се бях замисляла какво ще е да видя на живо Джаред и Дженсън, от плът и кръв. Оставаха си някакъв вид абстракция, сякаш триизмерни снимки, които, да, ще се движат, говорят, но [сякаш] нереални, далечни. Е, сгреших.
Никога не съм разбирала клишираната фраза някой да "озарява стаята", винаги ми е изглеждала твърде поетична, [подходяща] за хора, склонни към романтични фантазии. Но ето, който от вас беше там, видя: Джаред озарява около себе си. Толкова е слънчев и харизматичен, че е невъзможно да не го забележиш. Излъчва радост, стабилност, чувство за сигурност, а усмивката му... Аз, която се имам за човек, способен да контролира поведението си, не успявах да откъсна очи от него. Както и да спра да се усмихвам.
Освен забележителния му ръст (който така или иначе има своя ефект, много по-различен от този по телевизията), загара му, божественото V-образно деколте на тениската му, което щедро разкриваше гърдите му (мммм....), не очаквах да бъде [чак] толкова възпитан, внимателен, уважаващ. Ръкувахме се когато ми даваше автогаф. Бях твърде заета да се любувам на трапчинките му, а той, който сигурно бе забелязал това, ми намигна.
И ако се бях почувствала така с Джаред, който не е моят любимец, срещата с Дженсън щеше да ме довърши, размаже, убие.
И наистина...
Дженсън е нереално красив. Не преувеличавам. Той е магнетичен, природно/естествено елегантен, дори по скъсани джинси и тениска. Наситен и според мен неразгадаем. Има винаги в изражението му (в очите, извивката на устните) нещо тъжно, недостъпно. В една и съща степен той ме очарова и разбърква отвътре. И ако Джаред е природно обаятелен със своята светлина, жизнерадост, трапчинки и ехтящ смях, Дженсън е по-сдържан, загадъчен, [от]далечен.
Не знам дали Дженсън е стеснителен. Стори ми се по-скоро сдържан. Мисля, че не му харесва да се разкрива много, да споделя. Първият ден сякаш искаше да опознае мястото и публиката, да разбере дали се чувства комфортно, а с Джаред в съботата и сам в неделя беше много по-отпуснат, склонен да се шегува с нас и да ни забавлява.
Когато ми даваше автограф си стиснахме ръцете и той едва не ме надраска с флумастера. Исках да пусна някоя закачка, изобщо да кажа нещо, но чао, самоконтрол... Трудно е да устоиш на погледа му, бях като препарирана.
Всичко трая прекалено кратко, няколко секунди. Надявам се само споменът да не избледнее твърде бързо. Да не [ми] останат само клипчетата, снимките, разказите, а те - живи, истински, нормални. Толкова чудесно нормални.
Конвенцията свърши. За кратко се надявам да мисля само за нея. После, може би, ще се върна към нормалния си живот, по дяволите! Обичаш двама [почти] непознати и се питаш дали не си хахо."

Аз бих казала: 'Обичаш двама [почти] непознати и дори не се питаш дали не си хахо", но уважавам съфорумката си Heart Eyes . Няма да дам линк към поста й и се надявам да не ме сдъвче и изплюе за публикуването му тук. Ако ли не, ще й дам най-ценното си - да ме покара Crazy Joy .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Всички промо снимки за 7.13, в HQ - тук.

Още едно пораснало дете от сериала:
В 1.18 'Something Wicked' (2006) и сега

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 11:43 от Impala

# 367
Импала, прекрасни думи... не разбрах коя е съфорумката, някоя от нас ли???
че как така някоя от нас е ходила на конвекция и ние не знаем?
аз май само за едни приятелки на Дейна българки (или май само една българка) които са ходили на конвекция преди много години...

нима има нови??????

# 368
  • В средата на времето

Това дете страшно ми прилича на едни известен актьор...ама не мога да се сетя как се казваше...

# 369
Aми мисля, че някъде 2008 или 2009 година на една конвенция някаква фенка се опитала да се набута в асансьора заедно с Дженсън и налетяла да го прегръща и целува. Слава богу не му е нанесла чак толкова тежки травми, отървал се е само с уплах  Wink.

Отричам! Mr. Green Това са долни инсинуации, от които няма и 20 % вярна информация. Хич не съм му налитала, е добре де... мъничко само... Wink, но определено не се дърпаше толкова много, колкото го изкараха вестниците. И накрая... не се оттърва само с уплах Wink ... и друго имаше Mr. Green. Grinning Grinning
Всичко ще си кажеш тииии!  Joy

Импалка, мерси за превода!   Hug

Много пораснал тоз младеж.

# 370
  • # супернатурална #
Под тази снимка пише:
DrunkSandy? and Jared Simple Smile
  Laughing

На мен много не ми прилича на Сенди  newsm78

Импалко, възбуди ни на всичките любопитството. 'найш ли на на колко народ сега му се ще да си го обидила  Joy

# 371
Белс,
Разказчето е от друг форум, който е донякъде публичен, и затова го преведох и публикувах тук, макар да не съм искала разрешение от авторката му.

Галче,
Дълго мога да ти описвам какво ми се върти из скоростната кутия, но ще ти го резюмирам в два варианта с по пет думи:
1) международен скандал Mr. Green -> черен печат - язък
2) облещване -> локва -> *туп* -> слово bishop  - язък

# 372
 hahaha Обожавам лаконичния изказ. Коя е тази Санди?

# 373
В момента завиждам на мацката от поста и никак не е благородно... smile3516
И едни тъжни новини. Научих от друг форум, че след 13 епизод, ще има още 2 редовни и после пак пауза до 10 Март smile3511 smile3511 smile3511

# 374
hahaha Обожавам лаконичния изказ. Коя е тази Санди?
Бившата на Джаред, ти най-вероятно я знаеш като кръстопътната демонка, на която Сам пусна един между очите.

Общи условия

Активация на акаунт