Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на темата на форума?
Има ли налична информация за епизодите на сериала "Supernatural" в публикациите?
Какви са впечатленията от епизодите на сериала "Supernatural"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на темата на форума?
-
Има ли налична информация за епизодите на сериала "Supernatural" в публикациите?
-
Какви са впечатленията от епизодите на сериала "Supernatural"?
-
Има ли дискусии за книги, свързани със сериала "Supernatural"?
-
Какви са впечатленията от статиите и информацията за актьорите от сериала?
Изпитвай ме още. 
Прочетох доста хубави пожелания тук, така че за да не се повтарям, ще се присъединя към вече казаното!
Въпроса ти е много интересен и реших да се опитам да му отговоря. Мисля, че за първи път видях рождената му дата в епидод 15 на 1-ви сезон. Тогава Сам беше отвлечен от онези ловци на хора и Дийн потърси помощ от една шерифка в полицейското управление. Когато тя въведе името на Сам в базата данни, излезе и информация, че той има по-голям брят, който обаче е починал (т.е. Дийн). Може и да греша (особено за епизода.... изобщо не съм сигурна дали беше 15-ти), но това ще кажеш ти!
Браво за наблюдателността 

След като направих бърз преглед на епизодите от 1-ви сезон, останових, че във 2-ри епизод на1-ви се споменава, че Джесика има рожден ден на 24 януари, което всъщност е и рожденната дата на Дийн. Това трябва да е най-ранното споменаване. Иначе в 1х15 също са споменати личните му данни.
! Влезе ми точно... Физически усетих... Отивам да събудя мъжа
?!
Просто..... уау, нямам думи!!! Такава награда е по-добра и от Оскар! Много, много ти благодаря, Дейна!!!
Снимката е повече от прекрасна! 
, на вас ви се каня
.
Трябва преговор. 
Безкрайно ти благодаря, Impala!!! Чувствата са напълно взаимни!
Тя няма нужда от коментар! Пред красотата човек трябва да замълчи и да склони глава.
Това е вече вторият съвършен подарък, който получавам, а още не съм върнала жеста....
Обещавам да се реванширам възможно най-скоро. Ще ми е трудно да ви изненадам с нещо, което вече не сте видели, но все пак ще опитам!