SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 200
  • 715
  •   1
Отговори
# 345
От озвучаването на Batman: Under the Red Hood е тази снимка - лятото между пети и шести сезон... Ех! Heart Eyes Изпитвай ме още. Simple Smile

Така ли?Да, знаех, че го е озвучавал, но на снимката мислих, че е записвал някоя песен.Срам, не срам иначе ще ви призная, че го гледах този филм "Батман.Под червената качулка". Embarassed Laughing(Сигурно се досещате защо.Щом нещо има връзка със СПН се гледа.)Не ми се смейте, моля. Embarassed Laughing

Аа, как да се смеем - седмици наред (докато си бях сама вкъщи) се приспивах с това филмче. Просто си го пускам да говори и си лягам. Знаете защо. Mr. Green Иначе сюжета не знам и 5 минути за какво се разказва... все още го имам на харда, но не съм го гледала (само съм го слушала няколко пъти).

Я да ви задам една загадка:
Коя от вас първа ще се сети къде в сериите за пръв път се споменава коя е рожденната дата на Дийн?

Най-бързо реагиралата печели специална многопикселна снимка за доволно слюноотделящо съзерцание. Wink

# 346
Здравейте, момичета! Отбивам се за мъничко при вас, за да не пропусна възможността да честитя рождения ден на Дийн!    bouquet  Прочетох доста хубави пожелания тук, така че за да не се повтарям, ще се присъединя към вече казаното!   Heart Eyes

Я да ви задам една загадка:
Коя от вас първа ще се сети къде в сериите за пръв път се споменава коя е рожденната дата на Дийн?

Най-бързо реагиралата печели специална многопикселна снимка за доволно слюноотделящо съзерцание. Wink

Здравей и на теб, Dana!  Hug  Въпроса ти е много интересен и реших да се опитам да му отговоря. Мисля, че за първи път видях рождената му дата в епидод 15 на 1-ви сезон. Тогава Сам беше отвлечен от онези ловци на хора и Дийн потърси помощ от една шерифка в полицейското управление. Когато тя въведе името на Сам в базата данни, излезе и информация, че той има по-голям брят, който обаче е починал (т.е. Дийн). Може и да греша (особено за епизода.... изобщо не съм сигурна дали беше 15-ти), но това ще кажеш ти!  Wink

# 347
Сезон 2, епизод 7 The Usual Suspects

Случката, която описваш наистина е в 1.15, но не съм сигурна, че там са дадени данните на Дийн

# 348
  • # супернатурална #

Здравей и на теб, Dana!  Hug  Въпроса ти е много интересен и реших да се опитам да му отговоря. Мисля, че за първи път видях рождената му дата в епидод 15 на 1-ви сезон. Тогава Сам беше отвлечен от онези ловци на хора и Дийн потърси помощ от една шерифка в полицейското управление. Когато тя въведе името на Сам в базата данни, излезе и информация, че той има по-голям брят, който обаче е починал (т.е. Дийн). Може и да греша (особено за епизода.... изобщо не съм сигурна дали беше 15-ти), но това ще кажеш ти!  Wink

Уауу, момиче!  newsm20 Браво за наблюдателността   bouquet Изобщо не бях забелязаза, а специално първи сезон съм го гледала 4-5 пъти  Blush

Дианче, права е. Точно 1:15. Дейна, кажи и ти, но според мен  си заслужи мегапикселите  Laughing

# 349
Не знам дали имам възможност да се поправя, но все пак ще опитам!  Grinning След като направих бърз преглед на епизодите от 1-ви сезон, останових, че във 2-ри епизод на1-ви се споменава, че Джесика има рожден ден на 24 януари, което всъщност е и рожденната дата на Дийн. Това трябва да е най-ранното споменаване. Иначе в 1х15 също са споменати личните му данни.  yes

# 350
Поклон и от мен. Аз се обърках със видеозаписа в 2.7, където Дийн казва, че е Водолей.

# 351
Вирсавия е познала загадката 1.15! Браво! Simple Smile В 1.02 само се споменава, че Джесика е родена на същата дата, гледах епизода и не се споменава, че това е и рожденния ден на Дийн. Добрата наблюдателност бива награждавана с нещо, което си струва наблюдението отблизо:

(внимателно с втория цъки):

# 352
smile3544 ! Влезе ми точно... Физически усетих... Отивам да събудя мъжа Mr. Green . Е бива ли така Crossing Arms ?!
Макар, че наградата не е за мен, Дейна, благодаря Hug .

# 353
Вирсавия е познала загадката 1.15! Браво! Simple Smile В 1.02 само се споменава, че Джесика е родена на същата дата, гледах епизода и не се споменава, че това е и рожденния ден на Дийн. Добрата наблюдателност бива награждавана с нещо, което си струва наблюдението отблизо:

(внимателно с втория цъки):

Eхааа......  Flushed Просто..... уау, нямам думи!!! Такава награда е по-добра и от Оскар! Много, много ти благодаря, Дейна!!! hug Снимката е повече от прекрасна!  Heart Eyes Не е справедливо да е само за мен, за това я поделям с всички вас.  Hug

Причината, поради която се сетих за епизода е, че гледах първи сезон ( за първи път) в периода между Коледа и Нова Година, което си беше преди месец и сцените са ми още пресни. Истината е, че започнах да гледам "Свръхестествено" едва от 8-ми Декември 2011 г. по препоръка на една приятелка (и изгледах 7-те сезона за по-малко от месец, хехе.... много безсънни нощи имах)! Така че съм съвсем нова в "семейството". Беше чист късмет, че познах епизода.  Убедена съм, че има толкова други неща, за които вие знаете, а аз тепърва ще откривам.  newsm76

Между другото исках да споделя нещо с вас, на което попаднах съвсем случайно. Тъй като не знам дали вече не сте публикували същата информация, ще сложа спойлер на това, което искам да кажа. Предварително се извинявам, ако съм повторила нещо, което ви е известно.

Скрит текст:
Днес (вече вчера, тъй като мина 00:00 часа) бях в една книжарница и се сблъсках с нещо много изненадващо. Както си разглеждах книгите по рафтовете, изведнъж забелязах следната книга със следната корица:

Бях наистина шокирана, когато я видях, дори си помислих, че вече ми се привиждат разни свръхестествени неща. Но все пак няма как да сбъркам прическата, погледа и пистолета с тази красива шарка. Има и още една книга, на чиято корица е Дийн.

# 354
Virsavia,
Харесвам те и искам да те поздравя:
(цъкабъл)
Пиши по-често Hug .
PS. Галче и Бела, не ревнувайте Joy , на вас ви се каня Wink по друг начин Crazy .

Чета в момента обсъждания и подготовки за Jus in Bello 3 (27-29 април 2012) и си припомних тези впечатления от първата такава конвенция през 2010:
"Дженсън ухае... и е ТВЪРД! Не успях да прегърна Джаред, но предполагам, че е още х твърд... обаче Дженсън го почувствах! Докато Миша е наистина топъл... излъчва топлина."
"Джаред е огромен, наистина! Има прекрасна усмивка, въпреки умората от натоварения график."
"Дженсън е чудесен, по-красив отколкото на снимките, прекрасни очи и усмивка, невероятен аромат/парфюм. Изглежда дистанциран, но всъщност е предпазлив заради неприятни случки от минали конвенции."
Какво ще кажете да започнем да се организираме за 2015 Joy ?

# 355
Свръхестествено не се спряха с почивките.След епизод 7.15 пак

Браво на Вирсавиа.Аз пък от този епизод гледах част от него, когато казахте, че малкото момиче Миси ще е Ема от следващия, пък не се сетих.Излагам се направо. NaughtyТрябва преговор. Laughing

Това със загадките е много интересно.Ако искате може малко с такива загадки да се поизпитваме, докато дойде новия епизод.

За книгите и лицето на Дженсън може много да се каже.Някой даже беше намерил един руски сайт, където бяха събрани подобни неща.Фризьорски салон Кастиел, магазин за дрехи J2 и също още една статия за някакъв Алексей с лицето на Дженсън, на която много се смях, но не мога да я намеря сега.Сигурно я помните.

"Дженсън ухае... и е ТВЪРД! Не успях да прегърна Джаред, но предполагам, че е още х твърд... обаче Дженсън го почувствах! Докато Миша е наистина топъл... излъчва топлина."
Joy Joy Joy

И тази снимка не бях виждала

И последно има гласуване между Дженсън и един актьор от "Истинска кръв"
http://celebufight.com/2012/01/1-jensen-ackles-vs-4-alexander-skarsgard/

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 15:36 от Jennifer3

# 356
Изглежда дистанциран, но всъщност е предпазлив заради неприятни случки от минали конвенции."

ти така говореше и миналата година за тази... така че не се прави Simple Smile само ни зарибяваш...

а какви неприятни случки от предишни конвенции... нищо не съм му правила...лошо

# 357
Virsavia,
Харесвам те и искам да те поздравя:
Скрит текст:
(цъкабъл)
Пиши по-често Hug .

Това е най-милото нещо, което някога са ми казвали във форум!  cry Безкрайно ти благодаря, Impala!!! Чувствата са напълно взаимни! Hug hug Макар да не ви познавам лично и макар да не съм участвала във вашите дискусии, всички момичета тук сте страхотни! Винаги ми е приятно да чета мненията ви за сериала, но най-силно впечатление ми направи факта, че сте много мили и любезни. Това е най-важното!

Благодаря също и за снимката!  dont Тя няма нужда от коментар! Пред красотата човек трябва да замълчи и да склони глава.  Flowers Bouquet Това е вече вторият съвършен подарък, който получавам, а още не съм върнала жеста.... Cry Обещавам да се реванширам възможно най-скоро. Ще ми е трудно да ви изненадам с нещо, което вече не сте видели, но все пак ще опитам!  Heart Eyes

Цитат
Чета в момента обсъждания и подготовки за Jus in Bello 3 (27-29 април 2012) и си припомних тези впечатления от първата такава конвенция през 2010:
"Джаред е огромен, наистина! Има прекрасна усмивка, въпреки умората от натоварения график."
"Дженсън е чудесен, по-красив отколкото на снимките, прекрасни очи и усмивка, невероятен аромат/парфюм. Изглежда дистанциран, но всъщност е предпазлив заради неприятни случки от минали конвенции."

Хехе, коментарите са очарователни и подробни!!! Joy Обяснено е точно това, което всички искат да знаят!  Grinning  Фенове, които са имали възможност да отидат на конвенцийте, са невероятни късменлии! Специално за Jus In Bello, аз останах изключително впечатлена от миналогодишното събиране там. Сигурно сте гледали панела на Дженсън,  особено момента, в който едно момиче му казваше много мили неща и почти го разплака. Беше хубав жест от нейна страна.

Би било прекрасно, ако и у нас се направи такова събиране  Grinning , но .... аз нямам големи надежди. И все пак ако по някаква невероятна случайност се случи, 2015 не е ли много късно?  Blush

За книгите и лицето на Дженсън може много да се каже.Някой даже беше намерил един руски сайт, където бяха събрани подобни неща.Фризьорски салон Кастиел, магазин за дрехи J2 и също още една статия за някакъв Алексей с лицето на Дженсън, на която много се смях, но не мога да я намеря сега.Сигурно я помните.

И тази снимка не бях виждала
Скрит текст:

И последно има гласуване между Дженсън и един актьор от "Истинска кръв"
http://celebufight.com/2012/01/1-jensen-ackles-vs-4-alexander-skarsgard/

Здравей отново, Джен!  Hug Подозирах аз, че няма как книга с такава корица да остане незабелязана! Grinning Но все пак се учудих как е възможно. Не нарушават ли авторските права на сериала като публикуват сцени и снимки от него? Или може би са откупили някакви права...Както и да е!  Grinning  Но историята за фризьорския салон и магазина за дрехи просто ми напълни сърцето, хехе! Доста се посмях като го прочетох!

Снимката на Дженсън е супер.  Heart Eyes Много се радвам и на него и на Джаред, когато правят подобни щуротии за пред фотоапаратите на феновете. Страшни са!

Благодаря ти за линка с анкетата. Аз вече отбелязах своя глас. Но като гледам, няма нужда да се престараваме с гласуването, победата ни е в кърпа вързана!  newsm76

# 358
Virsavia,
Удоволствието е изцяло мое и за мен е комплимент, че си в темата. Цък и цък, за да допълниш колекцията си Hug .

Oще четири промо снимки за 7.13 'Тhe Slice Girls': тук.

Припомних си още един разказ от конвенцията, който смятам, че може да ви е интересен, и го превеждам. Надявам се утре да съм готова.

Тук можете да прочетете откъс от 'Bobby Singer's Guide to Hunting'. Ще споделя и повече щом я прочета цялата, но първо искам да изчета книгите за сезоните Crazy .

# 359
Цитат
Специално за Jus In Bello, аз останах изключително впечатлена от миналогодишното събиране там. Сигурно сте гледали панела на Дженсън,  особено момента, в който едно момиче му казваше много мили неща и почти го разплака. Беше хубав жест от нейна страна.

О.о. Аз тоя момент някак съм го пропуснала. Има ли някой кадри?
И наистина какво е ставало с Дженсън на предишни конвенции, че е предпазлив? Знам за заплахите срещу Женевив и бях направо отвратена - в смисъл фенове хубаво, ама пък нека си имат и собствен живот все пак. С риск да прозвуча богохулно, светът не започва и не свършва със Свръхестествено все пак!!!

А за книгите - сефте виждам такова нещо. И не мисля, че трябва да изискват авторско право от сериала, защото са взели само лика на Дженсън. Де факто Дженсън може да ги осъди, ако не е дал съгласието си да е на корицата на някакви книги. Още повече, мисля, че това е дело на нашите издателства. Не можем да знаем каква е корицата на други езици. Ако е същата, сигурно тогава имат някакъв сключен договор, ако не е - значи нашите пак си правят каквото им скимне без да им пука за закони и прочее.

Общи условия

Активация на акаунт