SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 994
  • 715
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
Здравейте, прекрасни  Hug
Джен, благодаря, постовете ти са прелест!
Ето още една бебоческа.

# 601
Джен, благодаря за цялата информация за конвенцията!  Hug

Пуловера на Дженсън е страхотен, очите ми останаха в него.  Heart Eyes

Какво точно прави Миша на Мат?  Shocked  hahaha Искам клипче.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 17:22 от Злата с метлата

# 602
Злате, на мен ми изглежда като да му слага пари в колана (като за добър стриптийз) Wink Иначе Мат си е фен на събличането, това и от други конвенции си го знаем. Ето и исканото от теб клипче: http://www.youtube.com/watch?v=KEN2eZJi6o4

# 603
Мерсаж, Дейна!   bouquet

First Look: Supernatural Fan Favorite Misha Collins Stirs Up Tro … Gellar on Ringer!

Какви фенове има Миша!  Crazy

# 604
Прочетох, разгледах, изгледах. На-J2-х Grinning се доволно. Благодаря, Джен - жмуц!

# 605
Добро утро!

Пуловера на Дженсън е страхотен, очите ми останаха в него.  Heart Eyes

ако толкова ти харесва пуловера.... ще го сваля веднага и ще ти го запазя...

аз Дженсън и с пуловер и без го взимам....

но наистина е невероятно сладък с него, а как държи това хлапе с една ръка....

и как се е усмихнал....

...................................................................................

bishop

май се гътнах....

# 606
Добро утро  Wink

Попаднах на това тази сутрин и толкова ме разсмя,че нямаше как да не го споделя  hahaha
Скрит текст:

# 607
Отчитам се и аз, че изчетох и изгледах всичко  Grinning
Много ми харесва тази снимка от конвенцията Heart Eyes

# 608
Здравейте.
Ето доста големи снимки от конвенцията, ставащи за десктоп
http://s30.photobucket.com/albums/c313/carolinajwl/NashCon%202012/?start=all

Сега чета една статия за преживяването на една жена, от кънвеншъна в Нашвил, на среща с Джаред, където ги събират само отбрани.Дано да разбрахте какво казах. Laughing
http://borgmama1of5.livejournal.com/66720.html#cutid1
И вижте какво е казал Джаред
"At this point Jared casually mentioned that he’d just met with Bruce Willis about playing Bruce’s son in a new ‘Die Hard’ movie! He was pleased to say Bruce found him “action-y.” But he had to turn it down because they needed a commitment that he would be available to film from May through August, and he couldn’t give it because of Supernatural’s potential season 8."

Наистина ли е имал предложение да участва в новата част на " Умирай трудно"? Shocked
Това нещо за пръв път го чета. newsm78

# 609
  • В средата на времето
Наистина ли е имал предложение да участва в новата част на " Умирай трудно"? Shocked
Това нещо за пръв път го чета. newsm78

Това ако е вярно, е страхотно за Джаред и направо не знам как ще откаже, за да участва в още един сезон SPN..., който евентуално може да има Crazy Крайно време е и за двамата да изскочат на голям екран.  Rolling Eyes
Или пък може и да е някаква малка реклама за SPN - един вид, търяст ги момчетата, ам те - не та не Grinning...Аз не разбирам от това дали разговорите са били сериозни или просто търсят актьор за ролята и са се допитали и до Джаред?

# 610
Аз не разбирам от това дали разговорите са били сериозни или просто търсят актьор за ролята и са се допитали и до Джаред?

Като четох по-внимателно разбрах, че не е било нещо сериозно.
" He talked a little about the investment a film makes in auditioning actors so they need to know potential candidates are available to work on the shooting schedule before spending money on the auditions and that it could run as high as $100K."

И малко интересни нещо от линка в предишния ми пост.  Joy Joy Joy
"Jared’s currently been reading a book on hypnobirthing. He said ‘We want to have natural childbirth like Gen’s mom and Vicki (I assume Misha’s wife)—well, Gen does, I’ll take the epidural.’

Jared riffed on the appearance of babies, that he knows he will love his baby, but he thinks they look like aliens.

Jared then returned to his favorite theme of the session by noting that Bruce is expecting a baby around the same time he is, and Sandy asked if Jared had told Bruce about hypnobirthing. Jared laughed about that potential conversation, pointing out that Bruce’s bald head looked like the baby on the cover of the book. Joy

He’s tried using the hypnobirthing technique to help him sleep, and the breathing and steps of making your body heavy seem to work. He even told Jensen about doing that because Jensen had trouble sleeping last night. Joy

Jensen went directly to asking who had a question, and the first person who motioned asked “Who dressed you?” to which he laughed and answered he came home one day and found new clothes on the bed, and then credited Danneel, saying she had a great sense of style. He added that Gen tried to do the same for Jared, but whenever she wasn’t around Jared just went for a plaid shirt.  Joy

# 611
Джен, жива да си за тази статия!  Hug Много ми хареса.

Джаред, добре е направил като се е отказал, подозирам, че ще е голяма боза този напън за трудно умиране.

# 612
Случка от конвенцията, при снимката с J2:
Fan: Jared, I just want to say... I aspire to obtain the length and beauty of your... (noticing how high up he is)... Jesus. Christ (явно Crazy ).
Jared: My Jesus Christ? Mine IS pretty beautiful. ( Joy )
Fan: Your hair. Dude, you're... wfdwfingsdgj

А пък Дженсън се е напъхал във фенската фалшименто!Импала и е направил една палава муцка. Край, дотук бяхме Crossing Arms . Има да чака за 'Soon, Baby, soon', придружено с нежно галене на ледена стомана Mr. Green Flutter .

# 613
  • # супернатурална #

Тази ли? Е, виждали сме го да прави и по-палави. Понапляскай го и ще ти мине.

Оо, интересно  Flutter

Мм, и аз цун  Heart Eyes

# 614
Тази ли? Е, виждали сме го да прави и по-палави. Понапляскай го и ще ти мине.
Я ми мине, я не. 'Щот' ако почна, ще стигнем до "Мерудийо , губим колегата.... Намеси се !!!!!" Joy

Глей ся аз к'во ти предлагам за Джаред. Той тебе *цун*. Ти него *цун*, ама на друго място (макар че и първото *цун* може да е направо на някое от другите ти места Mr. Green ). И после 'Аа... анкор, ааа... жипко, но ахтунг мит зъбен, аа …  Финално Ъ!'.

Общи условия

Активация на акаунт