SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 991
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
  • # супернатурална #
Ти предлагаш-аз приемам-нема да се дърпам  Naughty Само го предпочитам маалко по-голям.
Ма перке мит зъбен? Их яваш-яваш, башка атансион.

# 616

Ooх, какъв ми е хубавец!  Crazy Тази снимка (явно от аниме-сериите) как така съм пропуснала да я отразя? Дженсън е прекрасен на нея!  Whistling

# 617
  • # супернатурална #
Има и още две, които не бях виждала

Може и да са нови  newsm78

# 618
Май наистина са нови (от Нешвил, имам предвид). Представяте ли си? Облекли са си V-neck черните тениски за фотосесията с фенките! :faints: (Защото снимките са точно от нея). Павлавници!  Crazy
Какво ли не бих направила за снимка с J2 по V-necks? Simple Smile

# 619
Ма перке мит зъбен? Их яваш-яваш, башка атансион.
Peace и Joy

Всъщност снимките са от 2010, от японското интервю с папагало-облечения журналист във връзка с представянето на анимето през януари 2011. Нямам представа защо излизат толкова късно, но и друг път са ме ни лишавали от своевременно о-малко-смъртване Wink . Гадове Joy . И вече съвсем не знам защо Джаред е по чорапи Crazy .

Робърт Сингър представя 7.14 'Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie':

Промо снимки за същия епизод. Една от тях: Heart Eyes

Снимка от заснемането на 7.17 'The Born-Again Identity' (16 март), туитната от Миша:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 04:09 от Impala

# 620
Добро утро Grinning

# 621
Добро утро!

Ах, снимки!  Heart Eyes Ах, клипчета!  Heart Eyes Благодаря ви!  Hug

Сега да ви почерпя, Венци става днес на една годинка.

А за след обяд

# 622
  • гр. София
Злате, да ти е живо и здраво малкото съкровище  Hug
Голям, хубав, умен и добър мъж да стане! Grinning

# 623
  • В средата на времето
Кога порастна тоз Венци Grinning Hug Честит рожден ден на момченцето ти, Злате!  bouquet Да расте здрав и силен, много спокоен и доволен! Grinning

Страхотни нови снимки сте напускали на Дийн Heart Eyes

# 624
И тук да честитя на Златето  Hug
Много щастлив да расте Венци, здрав и послушен!

# 625
Добро утро.
Честит рожден ден на сина ти, Злате  Hug

А за снимката на Миша от сета мисля,че
Скрит текст:
така да се появи Кастиел е най-правдоподобно.Сигурно езерото го е изхвърлило безжизнен.Някой го е намерил и завел в болница.Нещо подобно като от края на сезон 5. Май епизод 20 или 21 беше.Ама пък ще се повторят малко ако отново стане така.

# 626
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания!  Hug

# 627
  • София
Честит рожден ден на сина ти, Злате, да ти е жив и здрав, много щастлив и много да го слушаш! Laughing  bouquet

Сонче, и на теб честито, с малко закъснение! Жива и здрава, много щастлива и обичана! =) цък-подарък

Аз днес трябва да свърша 3ти сезон(един епизод ми остана), та скоро ще ви настигна и ще мога да се включвам и аз активно.  Laughing Засега май този сезон ми е фаворит, ужасно интересен ми беше абсолютно всеки епизод, даже успях да "зарибя" още няколко човека по сериала, като им разказах 1-2 епизод от въпросния сезон.  Laughing

Нямате си и на идея колко ви се радвам на статиите и снмките, които пускате. Прекрасна е темичката.
You made my day, както се казва! Благодаря ви!  Blush

# 628
Честит Рожден Ден на Венци, Злате  Hug !!! Да е жив, здрав и да носи много радости на мама, тати и кака!!!
                                                          (съдържанието е за мама)

# 629
Честит празник, Злате Hug . Да ти е жив и здрав Венци, а с такава мама със сигурност ще стане прекрасен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт