SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 809
  • 715
  •   1
Отговори
# 15
А ти книгата, извинявай, от интернет ли си я поръча? Аз дръпнах книгите от някакъв линк, който бяхте публикували в предишните теми, но признавам си, така и не съм седнала да ги чета сериозно.
Да, от amazon, благодарение на едно мило другарче Heart Eyes по SPN съдба.
Книгите от линка в първи пост са нещо като официални фен-фикшъни, т.е. издадени с благословията на собствениците на търговската марка. Имах огромното желание да ги прочета, но май нашите форумски ми стигат Mr. Green . Имам и чета обаче ето тази:

Разделена е на глави за епизодите (история, подробности от зад кулисите, интервюта), за отделните герои, екипа, страници със снимки. В нея прочетох например историята за финалната сцена на 1.22, която не знаех и определено ме впечатли. Ако искаш мога да ти снимам някоя и друга страница, за да се ориентираш по-добре. На мен ми е много интересно и смятам да купя и останалите, за останалите сезони. Няма да се учудя ако ги има и в Интернет, но аз съм старомодна/ограничена и си предпочитам допира на хартията, разлистването... Пък и един Киндъл не можеш да го гушнеш и притиснеш силно до... така де Flutter , когато се появи някой Уинчестър на екрана му. Не че съм го правила Wink !

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 14:36 от Impala

# 16
Еха, звучи готино тази книжка за Сезон 1, която имаш. Каква е историята на 1.22, че сега ми стана интересно и ще ме гложди?
С радост бих прочела повече, ако снимаш няколко странички и ги постнеш тук. Wink

# 17
Eй ся кат' съ убида, че не мъ четеш, ваййй Joy .
Научих нещо ново, което не знам как не съм знаела досега Laughing . По идея и сценарий, Импалата е трябвало да се преобърне няколко пъти при катастрофата от 1.22. При изпълнението на каскадата обаче тя устояла и камионът я помел хоризонтално, както видяхме и в епизода. Още повече, създала е риск камионът да се обърне и да пострада каскадьора-шофьор, който успял да я овладее и подкара към камерите, създавайки неволно супер ефектната финална сцена. Ама съм готина, ей bowuu Joy .
Утре ще снимам Peace .

# 18
Eй ся кат' съ убида, че не мъ четеш, ваййй Joy .
Научих нещо ново, което не знам как не съм знаела досега Laughing . По идея и сценарий, Импалата е трябвало да се преобърне няколко пъти при катастрофата от 1.22. При изпълнението на каскадата обаче тя устояла и камионът я помел хоризонтално, както видяхме и в епизода. Още повече, създала е риск камионът да се обърне и да пострада каскадьора-шофьор, който успял да я овладее и подкара към камерите, създавайки неволно супер ефектната финална сцена. Ама съм готина, ей bowuu Joy .
Утре ще снимам Peace .

А, туй съм го чела, ама бях забравила. Ся кът' каза, тъ съ сетих! Grinning Hug

# 19
И едно въпросче.Споменато ли е в кой епизод Кас се връща?

В 17-ти епизод и след това ще участва в още два епизода.Така бях прочела.

Тези книги изглеждат да са много интересни.Ще взема да ги потърся.

И една снимка зад кадър да не ми е празен поста

Леле, за една работа ми трябваше да използвам снимка на някакво око и познайте кое око използвах?На Сам от 5.22.Да много съм добре. Laughing

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 21:55 от Jennifer3

# 20
Eй ги приятелчетата от Хамериканските форуми каква класация за Hottest Top 100 Men of 2011 са направили: http://www.afterelton.com/2011-hot-100-results?page=0%2C19

Обърнете внимание на номера 16 и 8, които са съответно нашите Джаред и Дженсън.

Малко ме притеснява факта, че челната петица на "hottest men" е заета само от хомосексуални екземпляри, на номер 1 даже не съм го и чувала кой е, но пък хубавото е, че в миналогодишната класация за Hottest Gay Men този път не са включили Дж2. Grinning Mr. Green

# 21
Импалка една голяма жмучка за темата!!! Благодаря, станала е прекрасна!!!

Относно 6 форумен епизод, с първите ми опити (сега вече съм спец  Mr. Green ) да го превърна в PDF формат, без да исках го развалих, но го разбрах с времето. Сега, честно да си кажа ме е срам да си призная, но не помня кой ми го прати, за да го кача при останалите  Embarassed Джен ли беше  newsm78, не помня. Ако някой го има целия, моля да ми го прати на е-майла, и го качвам веднага при останалите.

За бирената бутилка, и на мен ми направи впечатление, че най напред нарочно я дадоха пълна, и наблегнаха на нея. И после изражението на Дийн, след коментара на Сам бе сякаш, се примирява с казаното само и само да не дълбае повече, но знаеше, че нещо не е наред. Не вярвам да е Боби, поскоро съм скллонна да е Кас ...

# 22
Миша на 40то място? А Брад Пит задминава Патинсън само с един пункт? И Зак Ефрън води пред Алекс О`Лафлин? Да не би някой едноок със силен диоптър късогледство да я е правил тая класация? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Относно 6ти епизод - благодарение на Солти вече го имам.

А относно бутилката. Според мен развивате големи конспирации и накрая ще стане като с числата. Очаквахме някакви ДНК експерименти и прочее, а те се оказаха координати.  И за какво му е на Кас да пие бира?

# 23
Не се плаша лесно, но над 90 ужасона oт класацията ми дойдоха множко Crazy . За мен няма по-хубави от нашите момчета Heart Eyes и това е. На един-двама от другите бих се пуснала, десетина направо ме ужасиха. Снимката на Джаред Лето (номер 30) е онази, която се пробутваше за дженсънова - нелепа история плюс голяяма червена точка за мен, че не познах тогава любимеца си от '30 Seconds to Mars' ooooh! . Необяснимият за мен номер 1 е онзи актьор, с когото Дженсън се 'бори' в гласуването ‘Alpha Male Madness’ на eonline.com и спечели доста трудно Shocked . Към края на класацията (номер 82) познах вампира, от когото едва си опазих трътката Joy в скорошния ми не-Колин-Фарелски кошмар (още ме е яд Twisted Evil ).

И за да замажа леко спама,
It seems that Episode 7.16 of Supernatural is now called "Out With The Old". It was previously known as "Another Man's Treasure" (източник).

Бичи Hug ,
Пращам. И не се притеснявай, мила, правиш достатъчно много   bouquet .

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 00:33 от Impala

# 24
Запис  Hug Прекрасна темичка   bouquet

# 25
  • гр. София
Ауууу, колко хубавическа темичка! Импалка, как пък реши, че можела на някой да не му хареса?
Благодаря за труда ти   bouquet

Едит 2: Много ме кефи трети епизод. най-вече ми хареса разграничението между последователите на Ла Вей и последователите на Пътя на лявата ръка. А, Розе, откъде намери снимка на медальона на Бафомет?

Картинката с медальона я сложи Импалка. Тя обичаше да илюстрира отделни моменти от епизодите.
В тази връзка я поглеждам въпросително-очаквателно...

# 26
Хелоу Hug !
Наснимах Crazy : корица, съдържание (малко тъпо е направено - не са включени главите за епизодите, а само допълнителните материали към някои от тях ooooh! ), страниците за Bloody Mary и Shapeshifters, страници от главата за 1.14 'Nightmare' (долу, в левия ъгъл е използваната музика), забавното ID от 1.18 'Something Wicked', две от страниците със снимки, главата за татко Джон, '22 reasons not to go on a road trip with my brother'  …  Winchester' - текста: 1 и 2.
Силнo се надявам с това да не засягам авторски права. Ако ли не, моля, пращайте ми братята Уинчестър в стаята за private срещи, в краен случай - Галчето Joy .

Линк към поредицата 'Supernatural: The Official Companion' by Nicholas Knight в английския amazon. За съжаление не знам в подробности как се поръчва Blush , но пристига по пощата.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 14:36 от Impala

# 27
Импалка, мерси за снимките.Не съм прочела всичко, но изглежда да е много интересно.Само дето въобще не знам как да поръчвам по интернет. Sad

Един спойлер за 7.16,който мисля, че не е публикуван, ама нищо не разбрах от него. Thinking
Episode 7.16 is called "Out With The Old"

A recurring guest star is George, who is Joyce's long suffering assistant. He also has a clever streak at self-preservation!
Wondering who Joyce is? Well wonder no more, she's a realtor, who is high up the totem pole and is the boss from hell.
Joyce is trying to buy some stores in Portland, to sell on... It all sounds very un-Supernatural esque, especially when the producers ask us to think of George as Anne Hathaway and Joyce as Meryl Streep from the Devil Wears Prada. Also interesting is that Joyce is not recurring... I sense someone's gonna be a gonna be episodes’ end!

И някой иска ли да му снимам статията на Бела за Джаред от списанието?

# 28
Пресни, топли, вчерашни снимки на Джаред и Джен във Ванкувър. Под снимките пишише - Grocery shopping on Jan. 8th, 2012.

# 29
Джен Hug ,
Би ми било интересно, но не знам дали е разрешено.

Joy Joy Joy Toчно се бях засилила да публикувам снимките.   bouquet , Злате.
Ето и туита: http://twitter.com/#!/PUNKD_Images/status/156225441823330304.
Одобрявам избора на кола Peace . Още повече носенето на покупките. Ооо Heart Eyes ...

Общи условия

Активация на акаунт