SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 023
  • 715
  •   1
Отговори
# 525
  • В средата на времето
Изи, ама за бащата свещеник или за сина свещеник?  Joy

За който дойде Grinning Хвана ме неподготвена малко. Laughing Аз спомен имам само за отец Ралф...щом ме питаш за син, сигурно и такъв е имало, ама кът не помня Crazy

Oniyuri, добре дошла и от мен  bouquet Аз започнах да преговарям сезон 2, но съм все още на епизод 3 Laughing

# 526
  • # супернатурална #
Юхуу, кеф, петък е!  Laughing
Oniyuri ,  Hug
Градинарят вече те записа  Wink

някой знае ли от къде е тази снимка?

# 527
  • София
Благодаря ви много за посрещането =))   

Аз почти свърших втория сезон вече(прекрасно е да си във ваканция - повече време за всичко  Rolling Eyes... май трябваше да спомена, че съм на 17 и съм тийн, а не мама), остават ми само два епизода и вече нямам търпение, особено пък откакто се самоспойлвам(ей това е дума!  Laughing) редовно покрай клипчетата и снимките в нета.

Ъм... малко глупав въпрос, обаче... защо казвате "градинаря" на Сам? Струва ми се, че нещо съм изпуснала ...  Embarassed Rolling Eyes

# 528
Галче, от 6 сезон, 2 епизод е Grinning

# 529
Oniyuri, Добре дошла  Hug.

Ето, изповядан грях е половин грях:

Гледайки тази снимка, съвсем отговорно заявявам, че на Сам повече му отива да е свещеник. Има една благост в излъчването.  Grinning

Напълно съм съгласна. Излъчва доверие ..., докато Дженсън направо те предизвиква да съгрешил с него (нещо което бих направила на драго сърце, пък после ще се изповядам  Whistling пак и пак и пак)

# 530
  • # супернатурална #
Инчето ми, мерси
Заприлича ми повече на Джаред, отколкото на Сам, забравих, че Бездушевний така се радваше  Laughing

Oniyuri, то ние емоционално всички сме ти набори  Laughing Градинаря е защото в началото само Фейчето го е харесвала, после привикала Стич да копаят градинката заедно, а по-после се насадихме и други китки в градината.  Знам, че нищо не разбра, но скоро някоя добра душа ще ти даде линк. А аз предлагам на Импалка в новите теми да има въведение за новодошлите, в което да се информират "Що е то "Маракана" и има ли почва плодородна в Градината"

# 531
  • София
Oniyuri, то ние емоционално всички сме ти набори  Laughing Градинаря е защото в началото само Фейчето го е харесвала, после привикала Стич да копаят градинката заедно, а по-после се насадихме и други китки в градината.  Знам, че нищо не разбра, но скоро някоя добра душа ще ти даде линк. А аз предлагам на Импалка в новите теми да има въведение за новодошлите, в което да се информират "Що е то "Маракана" и има ли почва плодородна в Градината"

Мерси!
Разбрах горе-долу, пък и... както е тръгнало, поне 3-4 теми назад ще успея да прехвърля следващите няколко дни, особено пък ако продължават да ни отпускат "дървена" ваканция.  Joy

А, може ли малко да ме спойлнете - в кой сезон ще се прояви evil Sammy?  Rolling Eyes

# 532
Ето  Hug

Цитат

Всъщност тези наименования имат малко по-различна история Very Happy Сами е Градинар, защото тук преди много време, моя фейска милост беше единствената фенка на Сам (прелитаха разни други, но не се задържаха в темата, така че за тях не споменаваме) и аз си стоях сам-саминка, което е хубаво, широчко ми е около врата, ама ми е самотно. И по някое време усетих, че мога да си отмъкна някой от агитката на Дийн, да не ми е скучно сама, набелязах си жертва в лицето на Стич, сниших се като коте, което дебне плячката си и хоп! с няколко подходящи думи и снимки я придърпах при мен да копаем заедно градинката на фенството към Сам. Та оттам тръгна и Градинарят.  Very Happy

Дийн пък е Тренер не заради червените гащи, а защото покрай приказките за нашата градинка, един ден стана ясно, че на нас ни е широчко - една градинка, един Градинар - две фенки Laughing , но фенките на Дийн са нещастни, защото са толкова много, че цяла Маракана няма да ги побере. А щом ще се помещават на Маракана, какво друго, освен един Тренер им трябва.

Чакам си наградата  Mr. Green  Hug

И подкрепям идеята за Галчето с два крака и две ръце ...

# 533
Добре дошла на Oniyuri! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Бичи тоя път ме изпревари с обясненията, ама нищо. За да ти стане по-ясно трябва да прочетеш епичната творба на Розето, родена след резултатите от един прочут тест за фенство, а именно ето това

evil Sammy в 6 сезон. Съгрешаващ Сами в 4ти. newsm48 newsm48 newsm48
Бтв, аз съм почти на 24, ама като видя момчетата и се чувствам като 15 годишна, така че няма страшно newsm62 newsm62 newsm62

# 534
  • София
Прочетох на Рози произведението и ...  Rolling Eyes Уникално беше, още се подсмихвам и ще се върна след малко пак да го изчета. Толкова беше добро, че освен да я ръчкам да пише още, за да й се радвам, друго не ми хрумва, освен може би да й дам едно букетченце  bouquet задето ме усмихна.  Joy Joy Joy

Аз тъкмо свърших втори сезон и още ме държи. Не съм сигурна дали трябва да го карам с бяло тук, защото надали има някой толкова назад, но за всеки случай:
Краят беше толкова разтърсващ, тоест, аз си знаех, че Сами ще умре в един от последните епизоди, обаче пак ми беше едно такова, не знам, тъжно, напрегнато и т.н. После се успокоих, когато Дийн сключи сделката и го съживи(не знам защо, обаче resurrected ми звучи някак много по-приятно в случая. Шанс.) и официално вече им се въздхищавам. Имам предвид, ако изключим историите и прекрасните момчета, другият ми главен мотив да го гледам е точно техните отношения - подобни взаимоотношения между роднини винаги са ме умилявали много...  Heart Eyes

И нещо за "Добро утро", или в моя случай "лека нощ" .

# 535
Ехааа, страхотен епизод Peace , и то не само заради няколко секунди, които чаках от доста време и след изживяването на които мога да умра щастлива Mr. Green . Очаквам коментарите ви за... епизода, разбира се Flutter . Отделно, Сам беше пре-въз-хо-ден Heart Eyes , изпълни ме с мъркащо удоволствие по вертикала, по хоризонтала и най-вече в центъра Wink .

Промо за 7.14 'Plucky Pennywhistle's Magic Menagerie' (10 февруари):

Има не малко новини за сериала, но ще оставя да ги публикува някой с повече време Hug .

# 536
Е как може да съм изпуснала епичната РозЕва творба! Позор! Сядам да чета, епизодът е свален и ме чака.

Импалко, как е ситуацията, масло трябва ли да се сменя, филтри, нещо, всичко наред ли е?  Grinning

# 537
Току-що гледах епизода.И на мен  ми хареса.
Скрит текст:
Просто като гледах онази сцена между Дийн и Лидия.Не знам от доста време не бяха показвали подобни и беше ми странно някакси.Не точно странно, просто от доста време не бяхме виждали така Дийн. Паралелът с убийството беше супер. А пък детето.Мислех, че е взело повече от гените на баща си и се е опълчило на другите амазонки, пък то...
Оф нищо смислено не написах, но още съм под въздействието на епизода. Laughing

NBC Orders Pilot from 'Supernatural' and 'Lost' Creators
Supernatural Exclusive Photos: See Sam Clown Around With His Worst Nightmare
Supernatural - The Slice Girls Producer's Preview

И други неща има, но да оставя и за другите.

Добре дошла на Oniyuri!  Hug

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 08:57 от Jennifer3

# 538
Скрит текст:
Епизодът определено ми хареса. Нещо леля Джена.. така де, Лидия не ми е симпатична, но пък сцената с Дийн беше не-ве-ро-ят-на! Липсваха ми такива сцени и този Дийн и се радвам, че се върна. Отново аплодисменти за Дженсън и за невероятната игра, когато трябваше да убие "на татко тиквичката". Момичето също е много добра актриса, накара ме да й повярвам и да се надявам, че няма да му посегне... Обаче Сам като я уби и направо ми скъса сърцето. Особено погледа в очите на Дийн... беше... покъртително. Последната сцена - изключително силна, наистина. Надявам се няма да има промяна в отношенията им след това... При Ейми беше различно, но Ема наистина трябваше да умре... колкото и хубаво беше Дийн да си има дъщеря. С това изчезване на амазонките се надявам да ги върнат, интересни чудовища са...
А липсата на Боби се усети толкова силно в този епизод, че чак мен ме заболя.. и да си призная, надявах се листите да са се преместили заради него и той наистина да се върне като дух. Ужасно ми липсва, ужасно, ужасно много... Мислех, че ще е най - логично да го оставят мъртъв и изгорен, обаче толкова силно ми липсва с неговия хумор и невероятната му способност да спасява момчетата от всякакви каши, че не е истина.

Следващият епизод обещава да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО интересен. Искам да кажа... клоуни! Горкото ми Сами..

И една идея - какво ще кажете да успеем да се задържим в тази тема (или да изпишем още една) до осми март и за празника да пуснем специална тема за жените в Свръхестествено?

# 539
Хайде едно ново интервю със Джаред и Дженсън.Отдолу има и видео.

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/02/supernatural-sta … nster-babies.html

Съгласна съм какво е написала Солти за епизода.Много добре го е казала.
И забравих да кажа колко ми хареса Сам в епизода  Heart Eyes
Иначе повече от мен като гледам отново епизода.

Общи условия

Активация на акаунт