SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 031
  • 715
  •   1
Отговори
# 510
Тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички... И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...

# 511
  • гр. София
Хайдеее, някои вече заседнаха на бара и се подкараха  Laughing

А вижте аз какво открих:

Виждате ли какво казва? Казва "Аз те обичам". "Б"-то малко му се губи, защото още не е научил добре български, но това не променя нещата  Simple Smile

# 512
  • # супернатурална #
А тука казва - Ще те скъсам. На жирафа, де  Laughing

Леле, Импалкооо...

# 513
Лелее, Самиии Mr. Green ...
Нещо забивам днес ooooh! , иначе имах и подходяща снимка.

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 16:55 от Impala

# 514
Mмм, това гласуване за Мат Коен http://runelordsmovie.com/community/polls/?poll=2&view=results много трудно са го направили! Как се очаква да избера между другата ми голяма любов в лицето на Анакин Скайуокър (Хейдън Кристенсен) и този красавец Мат.... невъзможно ми е, така че давам вот и за двамата. Wink

Градинарки, да ви е честит празника! Много ви е хубав цветния градинарски бус, а съдържанието му е още по-хубаво!
Поздравления и от мен:

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 20:45 от Dana_Scully

# 515
  • # супернатурална #
Мат защо не е представен със СПН, в 90210 по-голяма роля ли е играл?
Не ми дава да гласувам, иначе и аз бих пуснала и за двамата, въпреки, чe Анакинчо нещо поувяхнал ми се видя на снимката.

# 516
Мат защо не е представен със СПН, в 90210 по-голяма роля ли е играл?
Не ми дава да гласувам, иначе и аз бих пуснала и за двамата, въпреки, чe Анакинчо нещо поувяхнал ми се видя на снимката.

Не знам... от моя IP също не ми даде да гласувам два пъти, затова нечестиво си признавам, че пуснах гласа за Хейдънчо от PC-то на милото...

Ето, изповядан грях е половин грях:

# 517
  • # супернатурална #
Да, ама на мен изобщо не ми даде да гласувам - излязоха ми направо резултатите. Въобще не можах да съгреша, та ако може едно потупване по рамото от отчетата  Whistling

# 518
Да, ама на мен изобщо не ми даде да гласувам - излязоха ми направо резултатите. Въобще не можах да съгреша, та ако може едно потупване по рамото от отчетата  Whistling

Moже, сестро, може... Wink И други работи може. Ако искаш съгреши първо, така и така да имаш за какво да се изповядваш пред отчетата, а ако в момента нямаш мерак или помисли за съгрешаване, за всеки случай да те изкуша с една шмугваческа снимка:

Туй човече, което Дженсън го държи, не е ли малко градинарче? Mr. Green

И нещо много яко, на което попаднах преди малко и си умрях от смях:

"Умен съвет как да оцелеем след сделка с кръстопътен демон от SUPERNATURAL"

# 519
Линкът е http://runelordsmovie.com/community/polls/?poll=2. Гласувах поне 10 пъти един след друг без никакъв проблем Peace , но не се отрази на броя гласове newsm78 . Нищо, ще продължа. Да не си помислите нещо мръсно - загрижена съм за популярността и кариерата на Мат Mr. Green .

# 520
Линкът е http://runelordsmovie.com/community/polls/?poll=2. Гласувах поне 10 пъти един след друг без никакъв проблем Peace , но не се отрази на броя гласове newsm78 . Нищо, ще продължа. Да не си помислите нещо мръсно - загрижена съм за популярността и кариерата на Мат Mr. Green .

Aх, Импалка, а ние си мислехме, че само си просиш начин да бъдеш привикана в изповедалнята. Simple Smile (Ти обаче чинно си гласувала за Мат). Wink

# 521
  • В средата на времето

Гледайки тази снимка, съвсем отговорно заявявам, че на Сам повече му отива да е свещеник. Има една благост в излъчването.  Grinning Идеален е за "Птиците умират сами" - 2012  Simple Smile

Гласувах за Мат Simple Smile...обаче не си дадох труд да прочета, за какво точно е гласуването Laughing

# 522
  • София
Момичета, включвам се и аз в темичката, ако позволите.  Embarassed

Още съм в началото(втори сезон), така че едва ли ще мога да се включвам много активно, но пък напредвам бързо.

One true Sammy fan here.  Embarassed Blush

# 523
  • гр. София
Oniyuri, добре дошла на борда!  Grinning

Още една градинарка в редиците.  Grinning

# 524

Гледайки тази снимка, съвсем отговорно заявявам, че на Сам повече му отива да е свещеник. Има една благост в излъчването.  Grinning Идеален е за "Птиците умират сами" - 2012  Simple Smile
Изи, ама за бащата свещеник или за сина свещеник?  Joy

Oniyuri, добре дошла при нас. Втори сезон ми е любимият Grinning

Общи условия

Активация на акаунт