SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 993
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
  • # супернатурална #
Злато, да ти е живо и здраво малкото злато   bouquet И понеже знам, че РД на детето е най-големия празник за майката, заповядай Gift

Ах, светът е прекрасен, щом има такива мъже  Grinning

Забележете контраста между ръката на Джаред и другата  Mr. Green

Oniyuri , и за на мен трети сезон ми е любимия, но истината е, че най-интересното все още ти предстои. Особено ако се въздържаш от спойлериране.

# 631
  • София
Oniyuri , и за на мен трети сезон ми е любимия, но истината е, че най-интересното все още ти предстои. Особено ако се въздържаш от спойлериране.

O, убедена съм, особено след като почнах 4ти сезон и започнаха да говорят за Апокалипсиса и 66те печата.  Laughing От спойлъри ми е трудно да се въздържам обаче, макар че горе-долу успявам и сякаш не знам чак толкова съществени неща за следващите епизоди, ама...  Rolling Eyes

Впрочем, момичета, как си слагате gif-четата по подписите? Аз опитах, обаче нещо не ми се получи...  Cry

# 632
  • # супернатурална #
Така:

Трябва да ме цитираш, за да видиш  Laughing

# 633
Благодаря ти, Галче, за подаръка!  Hug

Още веднъж ви благодаря за прекрасните пожелания!  Hug

# 634
# 635

Охаа, не съм Краули, но веднага се нареждам на редицата за благодарности в снимков материал, когато става дума за къпани J2 по хавлии. Mr. Green
Понеже днес в моя град обстановката е като от сюжета на "Game of Thrones", (сиреч, чувстваме се като на Вала в покрайнините на Winterfell, само дето Джон Сняг си нямам, за да е пълна картинката) Simple Smile, а снега няма кой да ни го почисти, за да ни е хубаво, реших да се самопочерпя с няколко снежни снимки, та ха-дано ми стане малко по-весело:

След една разходка из снега....

С удоволствие бих изпила чаша борш в някоя хижа в компанията на този левент:

# 636
Злате, да ти е живо и здраво момчето!!!

Благодаря за клипа на Трилър. Вече не помня кой го пусна, така че не се сърдете.
А това с Джен и котето беше уникално. Имат ли връзка двете гифчета или просто на едното Дженсън обяснява нещо, а котето е съвсем друга работа?

# 637
  • # супернатурална #
Оо, хавлийчестите снимки са точно от хижата, по броненосеца познах  Grinning
А ето го и моя избор за подгряване:

И не, не е Джонито  Mr. Green

# 638
Галче, с въпросния "избор за подгряване, който не е Джонито", дълго може да загряваш, а след това и една обилна физзарядка можете да си спретнете... Simple Smile Броненосецът е свидетел, че в някои случаи обстановката може да стане доста ... взривоопасна. Grinning

Аз нямам нищо против да се излежавам на някоя дебела меча кожа пред камината в някоя хижа, да пийвам винце в приятна компания и да си мисля за хубави работи (като напр. втория гиф от подписа ми). Simple Smile

# 639
  • София
Краули, това подгряване, дето не е Джонито, определено го одобрявам. Пасни после насам.  Laughing

И като сме заговорили за това... Attention! The man you're about to enjoy is extremely HOT!  Laughing Laughing Rolling Eyes

Нямам никаква идея от кой епизод е обаче... Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 00:10 от Oniyuri

# 640
Видяхте ли ги ?????? Много са сладки. Обичам когато Импалата е на кънвекшъните.

Момичета както сте я подкарали да разгорещявате темата, ще стопите снега навън  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 00:10 от bichito

# 641
И като сме заговорили за това... Attention! The man you're about to enjoy is extremely HOT!  Laughing Laughing Rolling Eyes

Нямам никаква идея от кой епизод е обаче... Joy Joy Joy

Ooo, Oniyuri, как ти завиждам само, че още не знаеш от кой епизод е сцената... т.е, че тепърва ти предстои да се запознаеш с това съвършенство... Heart Eyes Моето DVD с въпросния епизод сигурно вече се е протъркало на въпросната сцена... :hihihi: Иначе гледай внимателно 4-ти сезон, има какво да се види. Wink

# 642
Заглавия: 7.20 'The Girl With the Dungeons and Dragons Tattoo' и 7.21 'In Case of Emergency'. Дали във втория ще използват уменията на Джаред да чупи стъкло, за да стигне до паник бутона Laughing ?

Впечатлих се от фенската Импала и собственика й - огромен труд е вложен за възстановяването й и е изпипана до най-дребния детайл. Браво на момчето Hug .

# 643
  • София
...Иначе гледай внимателно 4-ти сезон, има какво да се види. Wink

Гледам аз, само да спра да се вживявам така, че предишния сезон, като лудите баба и дядо тормозеха Сам и  Дийн, чак и аз подскочих, пък уж съм зад монитора и в безопасност...  Joy Joy Joy

Чакам сега съгрешаващ Сами...  Rolling Eyes Embarassed

И за да не ми е чак толкова долнопробен спама ... цък Rolling Eyes

# 644
  • # супернатурална #
Ауу, на втора страница  Crossing Arms Я бързо измъквация

Пише, че е Дженсън със синът на брат му, но не ми се вярва. Което не пречи Маракана да овулира, де  Laughing

Импалко, ама как порасна в теб, а?  Flutter

Чакам сега съгрешаващ Сами...  Rolling Eyes Embarassed

Oo, аз не съм спряла да го чакам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт