Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 146

• 60 718
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ето и моето предложение за бебчета  Hug

Кате, ако нашите не съвпаднат с твоето предложение... ooooh! ooooh!Ще ги връщаме ли или нови ще произвеждаме? hahaha hahaha hahaha

Габи, сигурна съм, че нашите ще са още по-красиви  Joy Никакво връщане  Joy Joy

# 586
  • Пловдив
Абе вие какво все синеоки слагате,бе,нашият щъркел не е синеок  hahaha

Севи-нил,Ринка   bouquet благодаря ви много  Hug Е,още по-добре че не ги казват имената,тъкмо ще е изненада  Wink Преди време имаше нещо като Ела и Еда,ама най-вероятно е било нещо фенско .

Мараба, Габи  Hug И да ми каже Онур,да не мислиш,че ще ти кажа  smile3534

Тази вечер съм на гости на Чоджучето,вие пишете повечко,после ще ви навестя  Peace

# 587
Севи-нил, благодаря за превода  smile3525

Е, поне се разбра, че е родила с цезарово сечение  Peace Да са ни живи и здрави   love001

# 588
Абе вие какво все синеоки слагате,бе,нашият щъркел не е синеок  hahaha

Севи-нил,Ринка   bouquet благодаря ви много  Hug Е,още по-добре че не ги казват имената,тъкмо ще е изненада  Wink Преди време имаше нещо като Ела и Еда,ама най-вероятно е било нещо фенско .

Мараба, Габи  Hug И да ми каже Онур,да не мислиш,че ще ти кажа  smile3534

Тази вечер съм на гости на Чоджучето,вие пишете повечко,после ще ви навестя  Peace

Злате, ти всяка вечер това казваш и после се появяваш чак на сутрешното кафе  Joy Joy когато другите вече работим  Joy Joy

# 589

Злате, ти всяка вечер това казваш и после се появяваш чак на сутрешното кафе  Joy Joy когато другите вече работим  Joy Joy

Кате, ти къде мечтаеш да видиш мадам Злата на сутрешно кафе в събота?

Нея таман за следобедното я чакай, ама и тогава не е сигурно.... Joy Joy

# 590

Злате, ти всяка вечер това казваш и после се появяваш чак на сутрешното кафе  Joy Joy когато другите вече работим  Joy Joy

Габи, то утре си е работен ден, но явно не за всички  ooooh! Така че, вечерта ще чакаме да четем новинки  Peace да не забравяме и за новия проект на Мурат, че той милия съвсем мина на заден план заради еуфорията ни покрай Туба, но да се надяваме, че няма да ни се разсърди  Joy

# 591

Как ще се разсърди Мурат!  Wink
Той си знае, че малките госпожици са с предимство!  Hug
Нека  и той да ни каже за такова събитие при него и пак ще бъдем в еуфория!
Peace

# 592
  • Пловдив

Злате, ти всяка вечер това казваш и после се появяваш чак на сутрешното кафе  Joy Joy когато другите вече работим  Joy Joy

Габи, то утре си е работен ден, но явно не за всички  ooooh! Така че, вечерта ще чакаме да четем новинки  Peace да не забравяме и за новия проект на Мурат, че той милия съвсем мина на заден план заради еуфорията ни покрай Туба, но да се надяваме, че няма да ни се разсърди  Joy

Ееее,кой как я нареди  Wink Утре си почивам,ще се появя по някое време,ама не знам кога  Laughing

Кате,ами като ти е мъчно за Мурат да беше сложила малко от клонираните му снимки  Wink- петорен,шесторен  Joy Hug

# 593
Надявам се скоро и за Демир да сме в такава еуфория защото това е най голямото чудо на света да прегърнеш рожбата си, от все сърце му го пожелавам.Но както Аси е потайна то и Демир не и отстъпва по нищо а по мълчание може и да е пръв дори, но ние техните фенове ще се радваме на рожбите им и с интерес ще следим техните проекти а може и на потомството им, нашите принцеси са вече на лице и като се вземе предвид таланта на мама и тате нищо чудно малките ни феи да надминат родителите си.

# 594
Малко Мурат, но този път не е сам  Joy

# 595

Погледите на Мурат  Hug

# 596
  • В тъмната гора.
Първо да напиша, че съм много далеч от мисълта Мурат и Туба да се събират. Може абсолютно нищо да е нямало между тях, но и да е имало не е било истинско.

Сега първо да кажа, че Мурат предлага на Бурчин след скандал по време на рождения му ден празнуван в Антакия сред колеги. Пияна се е качила на колата и потеглила, катастрофирала е и той решил от някакво чувство за вина да и предложи брак. Тя ужасно го ревнувала от всичко дето мърда и нямало изход. Но ето колко години Мурат според мен няма желание за деца. В началото на брака им даже Бурчин си остана вкъщи, искаше да забременее...ала-бала, но така и не се получи и тя започна да работи. Ще стане ясно колко се обичат, няма да изтраят така още три години. Едно дете не е гаранция за любов между двама души, но пък двама души когато силно се обичат те винаги искат свое дете.

# 597
  • Пловдив
Първо да напиша, че съм много далеч от мисълта Мурат и Туба да се събират. Може абсолютно нищо да е нямало между тях, но и да е имало не е било истинско.

Сега първо да кажа, че Мурат предлага на Бурчин след скандал по време на рождения му ден празнуван в Антакия сред колеги. Пияна се е качила на колата и потеглила, катастрофирала е и той решил от някакво чувство за вина да и предложи брак. Тя ужасно го ревнувала от всичко дето мърда и нямало изход. Но ето колко години Мурат според мен няма желание за деца. В началото на брака им даже Бурчин си остана вкъщи, искаше да забременее...ала-бала, но така и не се получи и тя започна да работи. Ще стане ясно колко се обичат, няма да изтраят така още три години. Едно дете не е гаранция за любов между двама души, но пък двама души когато силно се обичат те винаги искат свое дете.

Мишел,не мислиш ли,че в случаят може и да не е въпрос само на желание  все пак  Peace Никой не знае как стоят точно нещата и поради каква причина нямат деца .

# 598
  • В тъмната гора.

Мишел,не мислиш ли,че в случаят може и да не е въпрос само на желание  все пак  Peace Никой не знае как стоят точно нещата и поради каква причина нямат деца .

Така е, но имам наблюдения от интервюта негови и от репортажи, че единствено Бурчин се вълнува от това. Мурат не е особено заинтересован. Понякога имам чувството, че той е с тази жена, защото така му е угодно. Може да е и такъв тип човек...знам ли. Да си има други приоритети.

# 599
  • В тъмната гора.
Това е интересен репортаж...репортерите на Гала пак са направили интервю.
http://vbox7.com/play:3b98a2d64e

Общи условия

Активация на акаунт