Кое АМ избрахте за вашето бебче #2

• 37 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Това мляко не го зная, ново ли е?

# 436
zvet81 - първото мляко, с което реших да сменя ФРИЗОТО беше Аптамил комфорт, който си бях купила преди да родя и по същия начин не ми се разби. Един път го направих с хладка вода, 2-рия път с гореща и после охладих, но и 2-та пъти оставаха едни частици по стените и после се утаяваха. Четох и в друг форум за проблеми в разбиването на Аптамил комфорта. Слава богу беба не го хареса изобщо. Затова сега като реша да минавам на ново мляко питам и за това как се разтваря, че да друсаш бутилка половин час не е работа.
Лактаната се разбива супер и много се надявам да го харесаме и да остана на него Praynig

# 437
helveta,babylove е марка на магазините ДМ.Ние също сме на него,след като ползвахме една кутия Нутрилон и ни запече.Вече ще минаваме на 2-ката,тъй като малкия става на 6 месеца.Изключително доволни сме от млякото-и от цената,и от това как го понася детето (което е най-важното). Peace

# 438
  • Sunshine state
Това мляко не го зная, ново ли е?
Не,не е ново.Марка е на DM. Peace
Ето го и него:

Като цена е много изгодно-500гр. са 8.89лв. Peace

# 439
zvet81, това което описваш е сериозен запек, дори и за по-голямо бебе.
Аптамил Комфорт не съм давала, хранех с обикновен Аптамил, който след разтварянето с вода в шишето образуваше "звездички" по стените на бутилката. Това не е трудно разтваряне, просто млякото е такова.

# 440
Звездичките са скорбялата.
Аз бих давала Фризо или Нан, но не и млека на ДМ, Карфур и подобни марки.

# 441
Аз бих давала Фризо или Нан, но не и млека на ДМ, Карфур и подобни марки.

Защо, Блонди?
Млякото на ДМ е с органичен произход и като цена е суперприемливо. Пюрета, дуети и менюта са хубави, давала съм от тях, пак са с органичен произход и чудесни цени.

# 442
  • София
Аз давах Лактана, много съм доволна, добре регулира стомахчето (ако детето е запечено), само цената му е соленичка...

След като малката стана на 1 г., смених Лактаната с Нестле Джуниър. Честно казано, малко напосоки го избрах, но засега й харесва и няма проблеми с него.

# 443
Искам да попитам майките, които дават Лактана - как се промени акото на бебето?
Аз кърмя и дохранвам с Лактана от 2 дни и се промени от зелено - миризливо на златисто жълто с кисел мирис и малко по-рядко от преди.
Възможно ли е толкова бързо да се промени?

# 444

Възможно е, разбира се още от първият прием на мляко.
Жълтите изпражнения са оптимални, значи, че млякото е ок за бебето.

# 445
  • София
Искам да попитам майките, които дават Лактана - как се промени акото на бебето?
Аз кърмя и дохранвам с Лактана от 2 дни и се промени от зелено - миризливо на златисто жълто с кисел мирис и малко по-рядко от преди.

И при нас имаше кисел мирис и по-златисто отколкото когато бяхме само на кърма, но не беше по-рядко. Доколкото знам, децата реагират бързо на новото мляко, така че два дни са си напълно достатъчно. Но според мен няма нищо притеснително при вас.

# 446
Благодаря Ви за бързия отговор.
Понеже досега бяхме на ХА - ФРИЗО, после пробвах Лактана ХА, но изобщо не искаше да я пие и сега като съм на нормалното мляко и се вглеждам непрекъснато да няма някаква алергична реакция.
Дали няма обрив или разтройство?!? До колко време ще покаже?

# 447
Веднага би трябвало да се прояви, ако има проблем.
Защо бебето е било на ХА формула?

# 448
Ами защото от родилното го захраниха с ХА - Фризо и после като почнах да дохранвам останах на него, но се почнаха едни газове, пръцкания, а пък и тези зелени изпражнения бяха ужасни и затова реших да го сменя, въпреки че бебка си го харесваше на вкус
А пък ХА давали на всички превантивно, което не мисля че е редно.

# 449
А пък ХА давали на всички превантивно, което не мисля че е редно.

Да, не е редно.
Продължавай си с Лактана 1, повече от явно е, че на бебето ти му се отразява добре тази добавка.

Общи условия

Активация на акаунт