Кое АМ избрахте за вашето бебче #2

• 37 352
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Не слагай много топла вода и не друсай шишето, а разбивай с вилица.  Simple Smile

# 481
  • Berlin
 ooooh! Мерси!

# 482
Ей що не казахте преди 2-3м. като питах за тая пуста пяна. Водата иначе не ми е много топла, предвид, че топля на водна баня, но пък друсам шишето, кой да се сети за вилица ooooh!

# 483
Давала съм дълго време Милумил, на пяна не е ставал никога.

# 484
Давала съм дълго време Милумил, на пяна не е ставал никога.
На какво се дължи според теб, защото със сигурност нито си измислям, нито си въобразяам, ето и  други имат този проблем. Сгрявам водата във шишето, сипвам необходимия брой лъжички, затварям с тапичката и бъркам- 3 пръста пяна (това и с 1-ца, 2-ка,3-ка)
То всъщност не ми пречи кой знае колко, нито на малката, пие си го с кеф, някой път и пяната изсмуква Simple Smile Само не виждам ако не го е изпила всичкото колкот точно е пила, не се разбира докъде е млякото и от къде започва пяната, ама не ми е и толкова важно. Просто питам от любопитство.

# 485
  • Стара Загора
Сега давам Милумил 2+ ,пак става на пяна ,но не толкова много .Иначе при 3-та се образуваше страшно много пяна  Peace

# 486
  • Berlin
Ами аз взех Милумил 2 и го правя по принцип с хладна вода млякото, еми супер много пяна стана. С лъжица го бърках после, пак се образува малко пяна. Не знам на какво се дължи. Когато стопля малко повече водата с Лактана, тогава ми се образува пяна.

# 487
Бенджолина, предполагам, че водата заедно със сухото мляко при раздрусването образува пяна, предвид смесването на прахообразно вечество с течност. Ако се добавят бисквити към млякото, то не става на пяна. Физиката ми е зле, но определено има обяснение.

# 488
Ей що не казахте преди 2-3м. като питах за тая пуста пяна. Водата иначе не ми е много топла, предвид, че топля на водна баня, но пък друсам шишето, кой да се сети за вилица ooooh!

Или вилица или търкаляне между ръцете - без да се мести вертикално Simple Smile

Аз като слагам бисквити, ги добавям след като вече съм разтворила млякото...

# 489
Ако бисквитите се поставят преди разтварянето, млякото не образува никаква пяна, дори и при интензивно разклащане.

# 490
Мен ме притеснява по-скоро дали самото мляко се разтваря добре така.

# 491
Мен ме притеснява по-скоро дали самото мляко се разтваря добре така.

Идеално се разтваря.
Лактана Киндер - 7 мерителни лъжици и съответната вода+2 бисквити Плазмон 6 зърна.
Така го пие синчето, разтваря се прекрасно, а аз го правя в почти студена вода.

# 492
Да то си се разтваря добре млякото и всъщност май не пречи особено тази пяна.
Иначе аз бисквити не слагам.

# 493
  • София
Много странно това с пяната. На мен никога не ми се е образувала, а друсам яко шишето. Но не съм ползвала Милумил.

# 494
Пени се и Лактана, Аптамил също.

Общи условия

Активация на акаунт