Кое АМ избрахте за вашето бебче #2

• 37 315
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Само да поясня че под зелено аз имам в предвид маслено зелен цвят а не познатото ни зелено ако.

# 661
при нас акото беше в цялата гама зелено която може да съществува  Laughing, и сега по някога и е зелено. Peace

# 662
Дано при нея не е това.Не че е толкова страшно но е неприятно.

# 663
щом не се е обринало няма да е, а пък един запек и това че е зелено акото не означава нищо. Да си го храни както нормално и да не се притеснява, на една колежка бебчето не беше акало 5 или 6 дена, докторката и казала да не се притеснява, че не било за притеснение до 7 дни , но по старо му навремето ако 3 дни не се изходи детето е за притеснение.  Peace. Ако коремчето не е твърдо , детенцето е спокойно , като изключим и коликите Simple Smile трябва да се изчака. Аз бих изчакала поне 3 дена и след това да действам. Peace

# 664
  • Berlin
Когато малкият беше само на НАН сензитив за около седмица, акаше по 1 път на ден, зелено, рядко (но пък не мисля, че незахранено бебе може да има твърдо ако) и не ми е било повод за притеснение за АБКМ. Смених млякото по мое усмотрение с Лактана и още с 1вия прием стана нормален цвят и започна да се изхожда 3-4 пъти на ден редовно.

Аз имам следния въпрос - ако някой е ползвал лечебна Хумана или АЛ на Нестле, какви са ви мненията за тия млека? Малкият ми е с разстройство (повтаря го) и млякото започна да му липсва през нощта и трябва да давам нещо.

# 665
  • Стара Загора
Аз съм ползвала и лечебната Хумана и Нестле Ал - от двете по-добре действа на малката Хумана ,но пък Нестле го пиеше повече .Този вкус на банан не се харесва особено при дъщеря ми.Тръгне ли разстройство веднага преминавам на диета и лечебно АМ и за 2-3 дни всичко преминава  Peace

# 666
Когато малкият беше само на НАН сензитив за около седмица, акаше по 1 път на ден, зелено, рядко (но пък не мисля, че незахранено бебе може да има твърдо ако) и не ми е било повод за притеснение за АБКМ. Смених млякото по мое усмотрение с Лактана и още с 1вия прием стана нормален цвят и започна да се изхожда 3-4 пъти на ден редовно.

Аз имам следния въпрос - ако някой е ползвал лечебна Хумана или АЛ на Нестле, какви са ви мненията за тия млека? Малкият ми е с разстройство (повтаря го) и млякото започна да му липсва през нощта и трябва да давам нещо.
колко пъти на ден ака?

# 667
  • Berlin
Сега ли? Или по принцип?

# 668
сега Simple Smile, ако ака над 5-6 пъти на ден е за  АЛ 11О. На мъжа ми чинка му е най добрата педиатарка в Стара загора, Тедито всеки ден се удрискваше до ушите, беше някакъв ужас, и акото зелено. В Бургас една педиатарка ми каза да и давам АЛ 110, но тосе дава само на деца със сериозна диария. ние не бяхме от тия, за това те питам.  Peace

# 669
  • Berlin
Сега е 1-2 пъти по-обилно и 1-2 пъти по малко, но много воднисто. Изписаха ни АЛ още при 1вото разстройване + диета. Мляко пие сега 1 път вечер.

# 670
ясно, дано да се оправите, аз от Нан като цяло не съм доволна изобщо, имат отвратителен вкус, и се запичахме, но това за което питаш то си е лечебно и не мога да кажа нищо тъй като аз не посмях да го взема, бяхме си с разстройство всеки ден но по веднъж и обилно  Laughing.

# 671
  • Berlin
И аз имам някакви съмнения, че не му е много комфортно на стомахчето от него и може да минем на Хумана. newsm78

# 672
  • Стара Загора
Между другото Аптамил,Селия и Прима също имат такова лечебно АМ  Peace

# 673
  • Berlin
Благодаря, не знаех. Simple Smile Аз ще се допитам и до педиатъра все пак, че да не действам на своя глава.

# 674
Селията иначе има аромат на ванилия, поръчвала съм от него. А другото, което ми направи впечатление, че изглежда като леко влажно в кутията, а не съвсем сухо като другите млека, помислих, че са ми пратили нещо от дефектна партита, но други мами, които го ползват потвърдиха, че и при тях е така. Поръчвах от нета, че се оказа в цяла Варна никъде не го продават.

Общи условия

Активация на акаунт